Vakıf Katılım web
Magazin 03.02.2023 05:00 Güncelleme: 04.02.2023 18:55

''Yaşadığım kalp kırıklığı üzerinde yazdım''

Elektropop müziğin bağımsız kadın sanatçılarından Nova Norda, ''BAS GİT'' isimli şarkısını takipçileriyle paylaştı.
''Yaşadığım kalp kırıklığı üzerinde yazdım''

Alışık olduğumuz Nova Norda tarzının yanında farklı bir yorum ile dikkat çeken Nova Norda, BAS GİT’in kendisini son yıllarda en çok heyecanlandıran şarkısı olduğunu dile getiriyor.

Söz, müzik ve düzenlemesi Nova Norda ve Arsan Salaryfar’a ait olan şarkının prodüktör koltuğunda Arsan Salaryfar oturuyor.

‘’Yaşadığım kalp kırıklığı üzerinde yazdım.’’

Bas Git ile ilgili hislerini dile getiren Nova Norda:'' Yayınlamak için aylardır sabırsızlandığım, beni son yıllarda en çok heyecanlandıran parçam BAS GİT'i nihayet size sunabildiğim için acayip mutluyum! Bu parçayı yaşadığım büyük bir kalp kırıklığı üzerine yazdım. Sevgiye olan inancını sarsacak kadar büyük bir acı yaşadıktan sonra, sınırlarını çizmek ve kendi iyiliğin için ' Artık hayatıma girmene izin vermiyorum!' demekten başka çare kalmıyor. Bence bunu diyebilmek gerçek bir ödülü hak ediyor! Bu parçayı yazmak bu yüzden beni çok güçlü hissettirdi. Şarkının kapağında da bu yüzden iyileşmenin kutlandığı bir ödül töreni yaratmak istedik. Umarım daha fazla kalbinin kırılmasına müsaade etmek istemeyen, toksik ilişkilerden uzak kalmak için iradeye ihtiyaç duyan tüm dinleyicilere de bana iyi geldiği kadar iyi gelir."

Nova Norda'nın BAS GİT isimli yeni şarkısı 3 Şubat Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı.