Vakıf Katılım web
Magazin 01.04.2023 16:53

TEOMAN'DAN YENİ TEKLİ

Türk rock müziğinin efsanevi sanatçılarından Teoman, 'Nevrozumun Zindanı' adını verdiği yeni teklisiyle eserlerine bir yenisini ekliyor.
TEOMAN'DAN YENİ TEKLİ

Projesi için açıklamada bulunan Teoman, duygularını şu sözlerle ifade ediyor; ‘’Merhaba, yeni klibim ve şarkım “Nevrozumun Zindanı” 31 Mart'ta sizlerle. Bu şarkı, Nisan 2024’te yayınlamayı ve son albümüm olacağını düşündüğüm, “Ben, Zargana, Deus Ex Machina” adlı albümümün ilk single’ı. Şarkı, size albümün estetik ve içerik anlamında nasıl olacağıyla ilgili bir fikir verecektir. Yani ticari bir albüm olmayacağıyla, alternatif bir albüm olacağıyla ilgili. Böyle bir albümün, şarkı yazarlığımı noktalamak için bana uygun olacağını düşündüm. Şarkılar hazır, mayıs ayında stüdyo aşaması başlayacak. Bu tarz şarkıları sevenler için beklediklerine değecek bir albüm olması için elimden geleni yapacağım. Sevgiler, Teoman.’’

Şarkısının klibinde şık tarzıyla göz dolduran ünlü sanatçı, aynı zamanda 2022 yılından itibaren işbirliğini büyüterek sürdürdüğü popüler gözlük ve saat markası Quantum ile eş zamanlı bir lansmana imza atıyor. Müzikal olarak yarattığı ekseni güçlü bir hikaye sarmalıyla sunan Teoman, klibinde kendisinin seçtiği renkle tasarlanan TEOMAN X QUANTUM koleksiyonundan gözlükleriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Sözü ve müziği Teoman’a ait olan şarkıda usta sanatçı, Safa Hendem, Korhan Futacı, Ediz Hafızoğlu ve Kevin Paul gibi değerli birçok müzik insanı ile çalıştı. Şarkısı hakkında ipuçları vermeye devam eden sanatçı şu sözleri ifade ediyor; ‘’ Yeni şarkım, Nevrozumun Zindanı mart ayında single olarak çıkacak. Onu koyu antoloji konserlerimde çalmak üzere yaptım. Korhan Futacı’nın konukluğunda. İyi dinlemeler.’’

Şarkının klip çalışmasında ise Kemal Başbuğ yönetiminde kameralar karşısına geçen müzisyen, projenin dokusuna hitap eden bir atmosfer yarattı. Şarkının kapak görseli Nergis Karan tarafından çekilirken projenin lansmanına özel olarak hazırlanan kareler de Sait Erol’un objektifinden yansıdı.

Teoman’ın ‘Nevrozumun Zindanı’ adını verdiği yeni şarkısı 31 Mart Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!