Magazin 29.09.2022 12:24

SUZAN KARDEŞ FESTİVALLERE DAMGASINI VURDU!

Müzik ve sanat dünyasında eğlence denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Suzan Kardeş, Eylül ayı boyunca şehir şehir gezerek katıldığı festivallere damgasını vurdu.
SUZAN KARDEŞ FESTİVALLERE DAMGASINI VURDU!

Müzik ve sanat dünyasında eğlence denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Suzan Kardeş, Eylül ayı boyunca şehir şehir gezerek katıldığı festivallere damgasını vurdu.

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği Barış Haftası kapsamında konser maratonuna başlayan Suzan Kardeş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Semt Konserleri, Çeşme Balkan Festivali, Tire İncir ve Ceviz Festivali, İzmir Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları ve Kültür Festivali ve özel birçok etkinlikte boy gösterdi.

Konserlerine ara vermeden devam eden başarılı sanatçı Suzan Kardeş, İstanbul, İzmir ve Bursa’da katıldığı etkinliklerde birbirinden güzel şarkıları ve muhteşem sahne performansları ile on binlerce müziksevere unutulmaz geceler yaşattı.

Zengin repertuarı, geniş orkestrası ve dansçılarıyla sahnelerini karnaval alanına çeviren Suzan Kardeş, dinleyenlerine keyif dolu akşamların kapılarını araladı. Neşesi ve enerjisiyle izleyenlerini büyüleyen Suzan Kardeş’in renkli ve bir o kadar da coşkulu konserleri Ekim ayında da sürecek. Sanatçı ayrıca yakında duyuracağı sürpriz yeni projelerin müjdesini vermeye hazırlanıyor.