Tiyatro 28.03.2023 04:50

'SAATLERİ AYARLAMA ENSTİTÜSÜ' DEV PRODÜKSİYONLA TİYATRO SAHNESİNE TAŞINIYOR

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın çağının çok ötesinde yazılmış eseri 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü'; çok konuşulacak dev prodüksiyonu, Serkan Keskin'in onlarca surete büründüğü oyunculuk şöleni, Serdar Biliş'in uyarlaması ve yönetmenliğiyle 12 Nisan'da prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.
'SAATLERİ AYARLAMA ENSTİTÜSÜ'  DEV PRODÜKSİYONLA TİYATRO SAHNESİNE TAŞINIYOR

Doğu ve batı, eski ve yeni, geleneksel ve modern kutupları arasında salınıp duran Ahmet Hamdi Tanpınar’ın zamansız eseri ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’, sinema ve tiyatronun iç içe geçtiği çağdaş bir uyarlama ile sanatseverlerle buluşuyor. Serdar Biliş’in yönetmenliğinde sahneye uyarlanan oyunda Tuluğ Tırpan canlı piyano performansı ile hikayeye eşlik ediyor.

Oynadığı her projede seyirciyi kendine hayran bırakan Serkan Keskin, güçlü prodüksiyonun içinde tek başına onlarca surete büründüğü oyunculuk performansıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Tiyatro ve sinema arasında hibrid bir dünyanın tasarlandığı oyunun görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil, sahne ve dekor tasarımını ise Gamze Kuş üstleniyor.

Saatler Kolektif’in yapımını üstlendiği ve 12 Nisan’da Maximum Uniq Hall’da prömiyeri gerçekleşecek oyunun biletleri Biletix’te satışta…