Güncel - Yaşam 05.02.2023 09:00

OSTİM Teknik Üniversitesi Akademik Personel alacak

OSTİM Teknik Üniversitesi Akademik Personel alıyor.
OSTİM Teknik Üniversitesi Akademik Personel alacak

OSTİM Teknik Üniversitesi Akademik Personel alıyor.

“ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre” Üniversiteye 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca nitelikleri belirtilen kadrolara tam zamanlı öğretim elemanı alınacaktır.

Müracaat edecek adayların ilgili Yönetmelik hükümlerinde belirtilen asgari başvuru koşullarını sağlamaları ve istenilen belgeler ile birlikte Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat edecek Rektörlük İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların ilgili Fakülte Dekanlıklarına veya Yüksekokul Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Her aday başvuru şartlarını sağladığı sadece bir bölüm/programa başvuru yapabilir.

İdarenin uygun görmesi halinde ilanın her aşamasında ilan iptal edilebilir.

Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak ilgili birimin dekanlığına/müdürlüğüne ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.