Magazin 02.02.2023 15:22

NÜKHET DURU 50'NCI SANAT YILINI ÖDÜL TÖRENİNDE KUTLAYACAK!

Türk müziğinin değerli sanatçılarından Nükhet Duru, sanat hayatının 50'nci yılını BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri Töreni'nde kutlayacak.
NÜKHET DURU 50'NCI SANAT YILINI ÖDÜL TÖRENİNDE KUTLAYACAK!

Türk müziğinin değerli sanatçılarından Nükhet Duru, sanat hayatının 50’nci yılını BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri Töreni’nde kutlayacak.

Bu sene 6 Şubat Pazartesi akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü’nde gerçekleşecek etkinlikte 50. Sanat Yılı Özel Ödülü’nü takdim edileceği Nükhet Duru, Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvar Bölümü öğrencilerinden oluşan BAU BAND ile aynı sahneyi paylaşacak.

Muhteşem bir performansa imza atacak olan başarılı sanatçı, yıllara meydan okuyan duruşu ile davete katılanlara büyüleyici bir atmosfer sunacak.

Sunuculuğunu Zeynep Bozkaya ve Ceyhun Yılmaz’ın üstleneceği etkinlik, müzik sektörünün içinde yer alan birçok önemli sanatçıyı, dizi ve sinema dünyasının yıldızlarını, müzik eleştirmenlerini, yazarları ve akademisyenleri bir araya getirecek.

Gecede 2023 UNESCO Âşık Veysel Yılı kapsamında sahneye çıkacak olan Cengiz Özkan, Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuarı hocalarından oluşan BAU TRİO orkestrası ile ustaya saygılarını gösterecek. Atilla Özdemiroğlu Özel Ödülü’nün takdim edileceği Zülfü Livaneli ise geceye katılacak isimler arasında yer alacak. Müziğin kalbinin atacağı etkinliğe ilişkin tüm detaylar www.muzikonairodulleri.com adresi üzerinden takip edilebilecek.