Kültür Sanat 25.11.2022 11:55

'NİNA' DANS GÖSTERİSİ ARALIKTA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Bulgaristan'daki prömiyerin ardından Avrupa'da ilk kez Türkiye'de seyirciyle buluşacak olan Nina izleyenleri "Caz Çağı" olarak da bilinen görkemli döneme götürecek.
'NİNA' DANS GÖSTERİSİ ARALIKTA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

‘Muhteşem Gatsby’nin dönem atmosferi ile çağdaş moda trendleri arasında köprü kuran, kostümleri, olağanüstü müzikleri ve göz alıcı dansları ile seyirciyi Broadway kabarelerinin dünyasına götürecek ‘Nina’ dans gösterisi, 8 Aralık Perşembe İstanbul’da Fişekhane’nin 200 yıllık tarihi atmosferinde sahnelenecek. İstanbul’un ardından ise Türkiye turnesine 9 Aralık Cuma Ankara MEB Şura Salonu’nda devam edecek.

Bulgaristan’daki prömiyerin ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de seyirciyle buluşacak olan Nina izleyenleri “Caz Çağı" olarak da bilinen görkemli döneme götürecek. Her ne pahasına olursa olsun meselelerini kendi çözmeyi tercih eden sıradan bir kızın muhteşem hikayesi ile seyirciyi görkemli bir dans yolculuğa çıkaracak ‘Nina’, Türkiye’de ilk kez “Kültür-Sanat, Gastronomi ve İyi Yaşam”ın İstanbul’daki yeni merkezi Fişekhane’de seyirciyle buluşacak.

‘PRJCT360’ın hazırladığı ve sahneye koyduğu, My Ticket Entertainment’ın organizasyonunu yaptığı, Eresin Otelleri konaklama sponsorluğunda sahnelenecek ‘Nina’, Türkiye prömiyerini, 200 yıla yakın bir tarihi geçmişi olan Fişekhane’nin etkileyici binaları içinde yapacak. ‘Nina’nın ikinci gösterisi ise Ankara’nın önde gelen konser, tiyatro ve gösteri sanatları merkezlerinden biri olan MEB Şura Salonunda gerçekleştirilecek.

Biletler Biletix’te.

Program

8 Aralık Perşembe, İstanbul - Fişekhane Ana Sahne

9 Aralık Cuma, Ankara - MEB Şura Salonu