Vakıf Katılım web
Magazin 24.01.2023 04:58

Nadide Sultan oynadı yönetmen eşi çekti

Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, bir Tan Taşçı bestesi olan "Ona söyle " isimli şarkısının klip çekimi için kameralar karşısına geçti.
Nadide Sultan oynadı yönetmen eşi çekti

Güzel şarkıcının 5.5 yıl aradan sonra müzikseverlerin beğenisine sunacağı yeni şarkısının video klibi Kilyos sahilinde yer alan Mehtap restoranda çekildi.
Söz müziği Tan Taşçı, aranjesi Baran Etik, yapımcılığını Alpay Aydın'ın üstlendiği "Ona söyle" isimli cover çalışmada Nadide Sultan'ın şarkıdaki kendine has yorumu dikkat çekti.
Aynı zamanda eşi olan ünlü yönetmen Hakan Yonat tarafından çekimleri gerçekleştirilen klipte, sanatçıya orkestra arkadaşları da enstrümanlarıyla eşlik etti.

Tan Taşçı imzalı "Ona söyle" isimli şarkının klip çekimlerinde kostüm ve aksesuar da değiştiren Nadide Sultan, basın mensuplarına duygularını da dile getirdi. Sultan " Harika bir şarkıya yakışacak çok doğal bir klip geliyor. Klibi eşim çekince kendimi daha bir iyi hissediyorum." derken; eşi Hakan Yonat'a sorulan "Sanatçı eşinize klip çekmenin zorluğu var mı? " sorusuna ise "Kesinlikle kolay .Çünkü ben eşime de işime de aşkla bakıyorum " yanıtını verdi.