Kültür Sanat 06.06.2023 16:36

'MASKE' FİLMİNE İHTİŞAMLI GALA

Satre Film Yapım'a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş'a ait olan gizem ve gerilim filmi 'Maske' filmi 9 Haziran Cuma günü vizyona giriyor.
'MASKE'   FİLMİNE  İHTİŞAMLI GALA

Satre Film Yapım’a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş’a ait olan gizem ve gerilim filmi ‘Maske’ filmi 9 Haziran Cuma günü vizyona giriyor. Filmin galası 5 Haziran Pazartesi günü  Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleştirildi. Dekor ve kostümlerle süslenen

 gala mekanı misafirlerin yoğun katılımıyla eğlenceli anlara sebep oldu. 

Yönetmenliğini Berker Berki’nin senaryosunu Emrah Ertaş’ın üstlendiği ‘Maske’ filmi cuma günü vizyona giriyor. Ters köşelerle dolu ‘Maske’nin kadrosunda Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Erdinç Gülener, Burç Kümbetlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Vanlı, Ulvi Alacakaptan yer alıyor. Oyuncu kadrosu, yapım ekibi ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla ihtişamlı bir gala gecesi gerçekleşti.

Ayta Sözeri, Betül Demir, Deniz Uğur, İlayda Çevik, Orhan Arı-Selin Genç, Serdar Uzuntaş, Soydan Soydaş, Cansu Kocaoğlu geceye katılan ünlü isimler arasındaydı.

‘Maske’

 gençlik yılları travmalarla geçen ‘Barış’ın yaşadıklarını atlatamayıp yaşama devam etmek için çeşitli ‘kandırma’ yöntemleri bulmasını konu alıyor. Filmin ekibi izleme öncesi basının karşısına geçip soruları yanıtladı.

Yapımcı-Senarist Emrah Ertaş: Hepiniz hoşgeldiniz, çok mutlu olduk, güzel bir film yapmaya çalıştık umarım siz de beğenirsiniz.

Yapımcı Hande Ertaş:Çok güzel bir film yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah sizler de çok seversiniz, bütün ekibimize çok teşekkür ediyorum.

Yönetmen Berker Berki:

 Yapımcılarımız Emrah’ın ve Hande’nin vizyonuyla gerçekten değişik bir senaryo çıktı. Çok değerli oyuncular ve teknik ekip bir araya geldi. Böyle bir ekibi bir araya getirdikleri için tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza performanslarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ters köşelerle dolu bir film, seyirciler izlerken baştan sona koltuğun ucuna oturacak, filmin hikayesi git gide katmanlanacak. Kendine özel görsel bir dünyamız var. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, iyi seyirler diliyorum. 

Kaan Turgut: Filmi izleyen herkesin bir şekilde doyuma ulaşacağını ve iyi ki ‘Maske’yi izledim diyeceğini düşünüyorum. Ne yaptığımızı biliyoruz ama bütün olarak hiç izlemedik. Şimdi hep beraber iyi bir film izleyeceğimizi düşünüyorum ve herkesi sinemaya bekliyorum.

Nilay Deniz: Bütün ekibime canı gönülden çok teşekkür ederim. Benim ilk sinema filmim, çok heyecanlıyım. Umarım sizler de beğenirsiniz. İyi, kötü bütün eleştirilerinizi lütfen bize iletin. Sinemada her zaman çok güzel filmler izleyelim.

Mert Turak: Emrah Ertaş, Hande Ertaş onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum bu kadar insanı bir araya getirdikleri için, iyi seyirler diliyorum.

Erdinç Gülener: Çok güzel bir kadroyla, sürprizlerle dolu bir senaryoyla harika bir iş çıkardık, çok eğleneceksiniz.

Burç Kümbetlioğlu: Biz yola çıkarken çok iyi bir iş çıkaracağımızı biliyorduk. Çünkü yapımcımız ve senaristimiz Emrah bey öyle bir hikaye yazmış ki okuduğumuzda çok etkilendik. Yolu açık olsun.

Jean Paul Seresin: Oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Ulvi Alacakaptan: Eminim herkes çok merak ediyor filmi. Ben senaryoyu okuduğumda çok şaşırdım. Ekip çalışmasını her yerde överler ama ben burada ayrıca övmek istiyorum.

Barış’ın çelişkili ruh hali ve kontrolünü sağlayamadığı duygularıyla hem kendisini hem de çevresindekileri sürüklediği olayları merkezine alan ‘Maske’ filmi cuma günü itibariyle sinemalarda.