Kocaeli 08.09.2022 12:08

Körfez Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi eğitime desteğini aralıksız sürdürüyor. Okulların açılmasına az bir süre kala gelen talepler de ekipler tarafından gideriliyor
Körfez Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi eğitime desteğini aralıksız sürdürüyor. Okullardan gelen talepler doğrultusunda ilk olarak ihtiyaçları belirleyen ekipler, elektrik tesisatından sıhhi tesisat işlerine, marangoz işlerinden demir çalışmalarına ve boya işlemlerine kadar eksiklikleri tespit edip, talep sırasına göre gerçekleştiriyor.

YENİ GİRİŞ KAPISI

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Kuzey Mahallesi’nde bulunan Anadolu İlkokulu’nun yan duvarına kapı yapılması için çalışma gerçekleştirildi. Ekipler tarafından çocukların güvenli bir şekilde okula giriş çıkışlarının sağlanması adına yürütülen çalışmada demir kapı da monte edildi.

EKSİKLİKLER GİDERİLDİ

Ekipler ayrıca eğitim kurumlarındaki boya işlemlerini de sürdürüyor. Son olarak Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Uluğbey Ortaokulu’nda kötü durumda olan sınıflar ekipler tarafından boyanma işlemine başlandı. Yetkililer, çalışmaların yaz boyunca devam ettiğini, talep sıralamasına göre çalışmaların yapıldığını söyledi.