Ekonomi 01.12.2022 07:00

"Kolay Park" ile TEB Arval'den İSTANBUL'DA PARK SORUNUNA ÇÖZÜM

Kurumlara operasyonel araç kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, firmalar ve sürücüleri için İstanbul'da park sorununu ortadan kaldırarak İSPARK'a ait park noktalarında temassız, hızlı ve konforlu park imkanı sunuyor.

Kurumlara operasyonel araç kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, firmalar ve sürücüleri için İstanbul’da park sorununu ortadan kaldırarak İSPARK’a ait park noktalarında temassız, hızlı ve konforlu park imkanı sunuyor.

TEB Arval global Arval Beyond stratejisi doğrultusunda sürdürülebilir mobilite çözümlerine bir yenisini daha ekledi. “Kolay Park” hizmetiyle firmalar ve sürücüleri için İstanbul’da park sorununu ortadan kaldırarak İSPARK’a ait park noktalarında temassız, hızlı ve konforlu park imkanı sunuyor.

TEB Arval’in devreye aldığı “Kolay Park” çözümü sayesinde firmalar; gider yönetimi, idari iş yükünde azalma ve çalışan memnuniyeti gibi avantajlar elde ederken, zamandan tasarruf eden sürücüler ise sınırsız süre ve sayıda park imkanından kolay ve rahat bir şekilde yararlanabilecek.