Gayrimenkul 02.08.2022 15:04

İSTANBUL'UN YENİ YALI DAİRELERİNDE 24 AY 0 FAİZ FIRSATI

Vesen Yapı'nın Tuzla'da, İller Bankası arsası üzerinde hayata geçirdiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.
İSTANBUL'UN YENİ YALI DAİRELERİNDE 24 AY 0 FAİZ FIRSATI

Vesen Yapı’nın Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde hayata geçirdiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı. Lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla markalı konut projelerine yeni bir yaklaşım getiren projede 3,5+1’den başlayan geniş ve ferah yalı daireleri yer alıyor.

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda avantajlı ödeme planlarının yer aldığı fırsatlar başladı.

Tuzla’nın en değerli noktası Mercan’da, 40 bin 795 metrekare alan üzerinde yükselen projede tamamı geniş ve lüks donatılara sahip 158 yalı dairesi yer alıyor.

İBRAHİM YILDIZ; “SINIRLI SAYIDA YALI DAİRESİNE ÖZEL FIRSATLAR SUNDUK”

Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız; “İstanbul’un yeni yalı daireleri olarak lanse ettiğimiz Mercan Tuzla Vesen Yalıları projemizde sınırlı sayıda daireye özel ödeme avantajları başlattık. Düzenlediğimiz kampanya kapsamında 3,5+1’den 5,5+1’e kadar uzanan yalı dairelerimizi şirket bünyemizde 24 ay 0 faiz ile taksitlendiriyoruz. Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu ve inşaat grubumuzun çalışmalarıyla geliştirdiğimiz ödeme planı kapsamında 1 milyon 259 bin dolardan başlayan yalı dairelerimiz için alternatif ödeme planları sunuyoruz.” dedi.

İBRAHİM YILDIZ; “İSTANBUL’DA; BODRUM’U, ÇEŞME’Yİ, MARMARİS’İ YAŞATMAYI AMAÇLADIK”

İbrahim Yıldız; “Tuzla’nın Mercan bölgesi geçmişten bugüne özel bir sahil yerleşkesi olmuş. Bugün, bölgenin değişen çehresiyle birlikte denizle bütünleşen lüks yaşam alanları kendi içerisinde nezih bir kent yaşamı oluşturmuş durumda. Bizler de Mercan Tuzla Vesen Yalıları projemizle bölgenin en değerli noktasına yatırım yaparken, lokasyonun en değerli öğelerini lüks ve konfor ile yeniden yorumlamayı hedefledik. Projemizde daire sahibi olan sakinlerimize İstanbul gibi bir metropolde Bodrum, Çeşme, Marmaris ya da Göcek gibi seçkin tatil beldelerinin keyifli imkanlarını sunmayı amaçlıyoruz. Mercan Tuzla Vesen Yalıları sakinleri Bodrum’daymış gibi bir adımda denize ulaşma imkanına sahip olacak, Göcek’teymiş gibi masmavi sularda yüzebilecek, yalı dairelerinin hemen önüne kadar tekneleriyle ulaşabilecek, geniş yeşil alanları ve eşsiz peyzajı ile Marmaris’in yeşilini hissedecek ve burada hayatlarının her gününü bir tatil yaşamına dönüştürebilecek.” dedi.

DENİZDEN ULAŞIM AYRICALIĞIYLA YENİ BİR YAŞAM KÜLTÜRÜ SUNUYOR

İstanbul’da denize sıfır konumu ile ayrıcalıklı bir yalı yaşamı sunan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda benzersiz nitelikleriyle yeni bir yaşam kültürü oluşturuyor.

Geniş kullanım alanlarına sahip yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, dairelere özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleri gibi detaylara sahip projede, 3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı tiplerde yalı daireleri yer alıyor. Yatay düzlemde tasarlanan projedeki bloklar zemin + 3 kattan oluşuyor. Daireler deniz ve peyzaj manzarasına hakim konumlandırılıyor.

İnsan ve çevre odaklı yatay mimarisiyle bölgenin siluetine modern bir çizgi katan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bir tarafında sahil şeridiyle, diğer tarafında ise yeşil alanlarıyla yatay bir düzlemde bütünleşiyor. Dairelerin deniz ve peyzaj manzarasına hakim olduğu proje denizden ulaşım ayrıcalığıyla da benzersiz bir niteliğe ulaşıyor.

Marmaray ve E5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre mesafede bulunuyor.

YALI DAİRELERİNİN TAMAMI AKILLI EV SİSTEMİNE SAHİP

Projede yer alan tüm yalı daireleri; aydınlatma, perde / panjur, iklimlendirme, ses ve görüntü otomasyonunun ile akıllı ev uygulamasına entegre kamera ve alarm güvenlik sistemi ile lüks ve konforu bir arada sunuyor.