Magazin 30.01.2023 04:53

İKONİK TRANSPARAN DİVA

Türk müzik tarihinin en büyük İkonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy Affet Sahne, Bahçeşehir'de transparan elbisesiyle damgasını vurdu.
İKONİK TRANSPARAN DİVA

Dünyaca ünlü starlar Beyonce , Kim Kardashian’ın iç çamaşır kullanmadan cesurca giydiği transparan elbise akımına Diva Bülent Ersoy’da dahil oldu.

İzdiham’ın yaşandığı konserde , Diva Bülent Ersoy kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük tezahüratlarıyla sahneye çıktı. Türk müzik tarihinin en büyük İkonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy ikonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile büyüledi.

Siyah derin göğüs dekolteli Gülşah Saraçoğlu imzalı transparan hot couture elbisesi, tepeden tırnağa ders niteliğindeki sahne imajı ile Diva kendine hayran bıraktı. Diva’ya sahne öncesinde özel karşılama yapıldı. Hayranları tarafından gece boyunca “divaların divası” sözleriyle iltifatlar yapılırken kadehler “sen çok yaşa divamız “sloganlarıyla kaldırıldı.

Bülent Ersoy ‘un haftalar öncesinden sold out olan Affet Sahnesinin zınga zınk dolu olması sebebiyle yer bulamayan hayranları mekânın kapısından geri dönmek zorunda kaldı. Gazinonun kapısından dönen hayranları gelecek konser tarihini öğrenip rezervasyon yaptırmak istediler.