Vakıf Katılım web
Magazin 25.03.2023 04:55

İBRAHİM BÜYÜKAK'IN YAZIP YÖNETTİĞİ, AYNI ZAMANDA BAŞROLÜNÜ OĞUZHAN KOÇ ve GİZEM KARACA İLE PAYLAŞTIĞI 'ÖZÜR DİLERİM' FİLMİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER…

14 Nisan'da ilk kez Disney+'ta seyirciyle buluşacak 'Özür Dilerim' filminden ilk görüntüler bugün yayınlandı.
İBRAHİM BÜYÜKAK'IN YAZIP YÖNETTİĞİ, AYNI ZAMANDA BAŞROLÜNÜ OĞUZHAN KOÇ ve GİZEM KARACA İLE PAYLAŞTIĞI 'ÖZÜR DİLERİM' FİLMİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER…

Sevilen komedyen İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği ve başrolü Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca ile üstlendiği ‘Özür Dilerim’den yayınlanan ilk tanıtım, eğlence ve macera dozu yüksek bir filmin geldiğinin sinyallerini veriyor. 

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, birçok yerli ve yabancı dizinin yanı sıra son dönemde yayınladığı yerli orijinal filmleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği, İbrahim Büyükak’ın yazıp, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu, başrollerini Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca ile paylaştığı filmin ilk tanıtımı yayınlandı. 14 Nisan’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanan ve şimdiden seyirciye eğlencesi yüksek dakikalar vadeden ‘Özür Dilerim’in tanıtım videosunda, karakterlerin komik ve maceralı anlarına tanık olunuyor.

İbrahim Büyükak’ın Erkin’i, Oğuzhan Koç’un kardeşi Koray’ı ve Gizem Karaca’nın da Erkin’in eski nişanlısı Merve’yi canlandırdığı filmde Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş gibi usta ve genç oyuncular onlara eşlik ediyor.

Bir deniz fenerinde bekçi olan Erkin, 30’lu yaşlarının ortasında yapayalnız yaşamaktadır. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek çözümü özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar.