Vakıf Katılım web
Ekonomi 20.03.2023 07:00

Honda'nın Hornet modeli yeniden Türkiye'de

CB750 Hornet, 18 Mart'ta 243 bin TL'den başlayan fiyatı ve parlak inci beyazı, grafit siyah ve sarı olmak üzere üç renk seçeneği ile Honda bayilerindeki yerini alacak.
Honda'nın Hornet modeli yeniden Türkiye'de

Honda'nın CB750 Hornet modeli, yeni motoru ve tasarımıyla Türkiye yollarına çıkıyor.

Şirket açıklamasına göre, Honda'nın ilk kez 1998 yılında Avrupa yollarına çıkan modeli Hornet, yenilenen tasarımıyla geri dönüyor.
Honda'
Hornet, yıllar içerisinde Honda mühendislerinin teknolojileri ile geliştirilerek Honda'nın mirasındaki önemli modellerden biri haline geldi.

İtalya Roma'daki AR-GE tesisinde özellikle genç sürücülerin beklentileri doğrultusunda güçlendirilen ve tasarımı yenilenen CB750 Hornet, keskin çizgilere sahip minimalist görünüm ile modern bir 'streetfighter' tarzını ortaya koyuyor. Honda'ya özgü denge, stabilite ve yol tutuşu özellikleriyle güç-ağırlık oranı sayesinde tüm sürüş koşullarında sürücüsüne üstün bir sürüş sağlıyor.

Honda için streetfighter konseptini temsil eden yeni CB750 Hornet, Honda'nın günümüz tüketici ihtiyaçları ile mirasını sentezleyen model olmasıyla öne çıkıyor. Honda'nın 'efsane' modellerinden olan CB750 Hornet, yeni tasarımı ve güçlenen motoruyla 18 Mart'ta 243 bin TL'den başlayan fiyatı ve parlak inci beyazı, grafit siyah ve sarı olmak üzere üç renk seçeneği ile Honda bayilerindeki yerini alacak.