Magazin 25.05.2023 04:48

"Haberim yok ama"

Emina Jahovic, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
"Haberim yok ama"

Toplantıya yetiştiğini söyleyen Jahovic'e bayram tatilini sevgilisi Ljubomir Dorontic'le Maldiv'lerde geçirdiği iddialarına," Efendim" deyip kahkaha atan Jahovic," Çok tatlısınız, kolay gelsin. Anlamadım ama ne söylüyorsunuz, ne konuşuyorsunuz? Haberim yok ama" dedi. Çıkan haberleri net bir dille yalanlayan Jahovic," Olsa yanımda olurdu değil mi?" şeklinde açıklama yaptı. 

Eski eşi Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman için açtığı ayakkabı dükkanı hatırlatılınca," Ayakkabıları Yaman, tasarlamıyor. Girişimcilik için bir adam attı. Bakalım nasıl olacak? Benim şahsi fikrim biraz erken ama" dedi. Mağazayı ziyaret etmediğini söyleyen Emina Jahovic," Tabi ki, gidip ziyaret etmeyi düşünüyorum. Oğlum annesinden her türlü destek görecek" dedi. 

Uzun süreden sonra 1 Haziran'da Sırbistan'da konser vereceğini söyleyen Jahovic," Çok heyecanlıyım. Gidip provalar yapacağım. Balkanlarda sahne alıyorum ben, Türkiye'de düşünmüyorum. Ben burada annelik yapıyorum başka bir şey yapmıyorum" dedi. 

Dizi geçmişi olan Emina Jahovic'e tekrardan ekranlarda olmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna," O zaman çok küçüktüm, Türkiye'ye yeni gelmiştim, Türkçe de bilmiyordum. Zorlanıyordum. Güzel bir şey olursa belki. Setleri özledim, güzel şeyler. Ben müzisyenim sahneleri daha çok özlüyorum" diye konuştu.