Vakıf Katılım web
Magazin 06.02.2023 04:57

Göksel Sahneye Disco Topu ile Seyircisini Selamlayarak Çıktı

Türkçe pop müziğin güçlü kadın besteci ve yorumcularından Göksel, geçtiğimiz gece Bostancı Gösteri Merkezinde sahnedeydi.
Göksel Sahneye Disco Topu ile Seyircisini Selamlayarak Çıktı

Şarkıları kadar konserleriyle de sıkça adından söz ettiren sanatçı, BGM konserine hazırlanırken sosyal medya paylaşımlarında heyecanını

dile getirmişti. "Bostancı'nın başka bir heyecanı var. Sanki perdenin arkasından benimle birlikte çocukluğum da geliyor." diyen sanatçının anne ve babası da bu özel konserinde seyirciler arasındaydı.

Göksel Seyircisini Disko Topuyla Selamladı.

Konserin açılışını lazer ışıkları altında "Hiç Yok" şarkısı ile yapan Göksel, elindeki disko topu ile seyircileri selamladı. Bostancı Gösteri Merkezinde Göksel'i dinlemeye seyirciler çok renkli bir geceye şahitlik etti. İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı, giydiği Özlem Kaya tasarımı siyah ve kırmızı iki kıyafetiyle de göz kamaştırdı.

Konserin sürprizli anlarından biri de Göksel ve Melike Şahin düeti oldu.

”Biz duygudaşız."

Göksel, Bostancı Gösteri Merkezi konserinde Melike Şahin'i ağırladı. "Melike'yi daha kısa bir süredir tanıyorum ama şarkılarımız üzerinden anlıyorum ki biz duygudaşız." diyen Göksel, Şahin'le birlikte "Benden Geçti Aşk" ve "Günün Birinde" şarkılarını söyledi. Gecede 2 saat sahnede kalan Göksel’e, kendisini izlemeye gelen binlerce müziksever eşlik etti.