Bülten 16.12.2020 12:05 Güncelleme: 16.12.2020 14:41

En Eğlenceli ve Konforlu Yaz Tatilleri İçin Erdek'teki Uygun Oteller

Balıkesir'in en eski tatil noktalarından Erdek, yıllar geçse de popülaritesini kaybetmeden en keyifli yaz tatillerine ev sahipliği yapmaya devam etmektedir.
En Eğlenceli ve Konforlu Yaz Tatilleri İçin Erdek'teki Uygun Oteller

Balıkesir’in en eski tatil noktalarından Erdek, yıllar geçse de popülaritesini kaybetmeden en keyifli yaz tatillerine ev sahipliği yapmaya devam etmektedir. Masmavi deniz, uzun bir kumsal, temiz hava ve konforlu tesislerle, konuklarına hayallerindeki konaklama deneyimini sunmaktadır.

Yılların eskitemediği bu tatil beldesinde cep dostu bir konaklama deneyimi için Erdek’teki uygun oteller hakkında detaylı bilgi alabilir, aileler ve çiftler için en konforlu seçenekler arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

Konforlu Odaları ile Öne Çıkan Erdek Öğretmenevi

Erdek Öğretmenevi, ilçenin merkezinde konumlanarak misafirlerine avantajlı bir tatil deneyimi sunmaktadır. 41 şık ve konforlu odanın bulunduğu tesiste konuklar kısa bir yürüyüşün ardından halk plajına ulaşarak gün boyu masmavi denizde vakit geçirebilmektedir. Oda kahvaltı konsepti sunan öğretmenevinde misafirler güne lezzetli bir kahvaltı ile başlarken, öğlen ve akşam yemeklerinde de seçkin bir menü dileyen konuklara sunulmaktadır. Lokal, oyun salonu, çay bahçesi ve kafe boş zamanlarınızda en keyifli anlar için hizmet verirken, konferans salonu ise iş toplantılarına ev sahipliği yapmaktadır. Konforu uygun konaklama fiyatları ile deneyimlemek için seçiminizi Erdek Öğretmenevi’nden yana yapabilirsiniz.

Denize Sıfır Erdek Tatili İçin Kafkas Motel

Konuklarına oda ve dairelerde konforlu bir konaklama hizmeti sunan Kafkas Motel, Erdek’te ekonomik tatiller için öne çıkan tesisler arasında yer almaktadır. Denize sıfır konumu ile beğeni kazanan tesisin Mavi Bayrak ödüllü özel plajı bulunmaktadır. Tam pansiyon konseptinde eksiksiz bir lezzet deneyimi sunan Kafkas Motel’de sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis edilmektedir. Müzik ve animasyon gösterileri ise akşam saatlerinizi keyifli kılacak seçenekler arasındadır. Eksiksiz bir tatil için Kafkas Motel’i tercih etmeniz önerilmektedir.

Ev Konforunda Erdek Tatillerinin Parlayan Yıldızı Martı Apart Otel

Tatilinde ev sıcaklığı ve konforu arayanların ilk tercihi olan Martı Apart Otel, tam donanımlı, geniş ve ferah odaları ile konuklarını ağırlamaktadır. Tüm konaklama birimlerinde mutfak bulunmakta olup, konuklar diledikleri zaman yemek pişirmenin ve istedikleri lezzetleri seçmenin özgürlüğünü yaşamaktadır. Denize yürüme mesafesinde konumlanan Martı Apart Otel’de konuklar halk plajından yararlanmaktadır. Balayı çiftlerinin de romantik anlar yaşamasına önem veren tesiste, oda süslemesi, şarap ve meyve sepeti ikramı gibi özel hizmetler öne çıkmaktadır.

Erdek’te cep dostu otel seçeneklerinin tamamına tek tıkla ulaşarak en kapsamlı bilgiyi almak için https//otelleri.net/  hizmet vermektedir.