Magazin 24.11.2022 04:15

ECE SEÇKİN YENİ BİR TELEFON FİRMASININ REKLAM YÜZÜ OLDU!

Müzik dünyasında olduğu kadar uluslararası birçok markanın da yıldızı haline dönüşen Ece Seçkin, küresel mobil teknoloji firmasının yeni reklam yüzü oldu.
ECE SEÇKİN YENİ BİR TELEFON FİRMASININ REKLAM YÜZÜ OLDU!

Seçkin, önceki akşam Zorlu Center'da gerçekleştirilen lansmanda yeni amiral gemisi Note 12 serisi akıllı telefon modellerini ve Pubg Mobile işbirliğini tanıttı.

Reklam filmi için kameralar karşısına geçen Ece Seçkin, markanın yeni modellerinin özelliklerini anlatan tanıtım filminde rol aldı. Reklam filmindeki aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Ece Seçkin, teknoloji basının da yoğun şekilde takip ettiği geceye damgasını vurdu. Lansman etkinliğinde konuşan güzel sanatçı Ece Seçkin, şunları söyledi. ‘’Senelerce PUBG MOBILE ile çok güzel kampanyalara imza attık. Şimdi ise Infinix’in PUBG MOBILE ile gerçekleştirdiği anlaşmanın reklam yüzü oldum. Bu işbirliğini tanıtan kişi olarak çok heyecanlıyım. Genç kuşağa ilham verecek çalışmaların içinde olmak benim için çok önemli. Yenilikçi ve genç tarafımı bu tarz kampanyalarla yansıtmaktan çok mutluyum.’’ dedi