Magazin 03.02.2023 18:25

DENİZLİ'Yİ DOLPHİNMED GÜZELLİĞİ SARDI

Anemon Otel Denizli'de gerçekleştirilen "Bella Vita" etkinliğinde, davetliler gün boyu alanında uzman isimlerden sağlıklı yaşam ve doğru bakım tavsiyeleri aldı.
DENİZLİ'Yİ DOLPHİNMED GÜZELLİĞİ SARDI

Anemon Otel Denizli’de gerçekleştirilen “Bella Vita” etkinliğinde, davetliler gün boyu alanında uzman isimlerden sağlıklı yaşam ve doğru bakım tavsiyeleri aldı.

Etkinliğin organizasyonunu İnci Koparan yaptı.  Ev sahipliği yapan DolphinMed kurucusu Özlem Sarıkaya ise davetlilerle tek tek ilgilenerek, sağlıklı cilt bakımı hakkında bilgiler paylaştı. Sarıkaya, “Denizli’mizde değerli misafirlerimizle birlikte önemli bir etkinliğe imza attık. Oldukça verimli ve yoğun katılımlı bir etkinlik gerçekleştirdik. Uzmanlarımız tarafından günlük bakım rutini ve doğru bakım yöntemleri konusunda seminerler gerçekleştirildi. Gün boyu birçok önemli konu konuşuldu ve davetlilerimizle birlikte sağlıklı bakım nasıl olmalı bunu uygulamalı olarak gerçekleştirdik” dedi. Radyoloji uzmanı ve fonksiyonel tıbbın önde gelen ismi Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy, katılımcılara sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verirken, Genetik ve Fitoterapi Uzmanı Beril Koparal Ergün besin takviyelerini kullanırken dikkat edilmesi gereken konuları anlattı.