Türkiye - Gündem 02.10.2022 07:00

BURÇLARI BU HAFTA NELER EKLİYOR?

Merhabalar, haftaya işlerimize ağırlık vererek başlıyoruz. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Karamsar enerjide olacağız.
BURÇLARI BU HAFTA NELER EKLİYOR?

2 EKİM 2022 PAZAR

Merhabalar, haftaya işlerimize ağırlık vererek başlıyoruz. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Karamsar enerjide olacağız. Hafta ortası daha sosyal ve özgür olmak isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla olmak, ekip çalışmalarına katılmak ön planda olacak. Hafta sonuna duygusal girsek de, cumartesi akşamı enerjimiz yükselecek. Daha fazla kendimizi düşüneceğiz.
9 Ekim günü Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Dolunaylar stresli olsalar bile bizlere farkındalıklar yaşatırlar. Önemli konularda tamamlanmalar ve yüzleşmeler yaşarız. Koç dolunayında ne kadar cesaretliyiz, ne kadar kendi isteklerimizi ön plana alabiliyoruz, bunları göreceğiz. Cesaretimizi, liderliğimizi ortaya koyabiliyor muyuz, istediğimiz girişimleri yapabiliyor muyuz, ne kadar “ben”, diyebiliyoruz, tüm bunları anlayacağız.


Sevgili Koçlar; dolunay burcunuzda meydana geliyor. Kendi hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız. Kendi isteklerinizle hareket ederseniz hayat kolay ilerleyecektir.


Sevgili Boğalar; dolunay kadersel alanınızda, kör noktanızda oluyor. Sizlerden gizlenen şeyler açığa çıkacaktır. Kontrol edemediğiniz olaylarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili İkizler; dolunay sosyal hayatınızla, işten kazançlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; dolunay kariyer, iş, statünüzle ilgili farkındalıklar yaşayacaksınız. Geleceğinizle ilgili ne kadar cesur hareket edip edemeyeceğinizi göreceksiniz.


Sevgili Aslanlar; dolunay inançlarınızla ilgili, yabancılarla ilgili, hukuki konular ve ticari konularda, medya, eğitim gibi konularda farkındalıklar, tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Başaklar; dolunay maddi konuları gündeminize getirecek. Ortaklaşa para konularında ne kadar inisiyatif alabiliyorsunuz, bunu göreceksiniz.


Sevgili Teraziler; dolunay karşıt burcunuzda oluyor. İkili ilişkiler, eş veya ortaklıklarınızla ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Evlenebilirsiniz, ayrılabilirsiniz, taşınabilirsiniz veya yeni bir ortaklığa başlayabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; dolunay iş ve sağlık konularında farkındalıklar yaşatacak. Gündelik hayatınız içerisinde, çalışma ortamınızda ne kadar kendinizle olabiliyorsunuz, bunu anlayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Yaylar; dolunay aşk, çocuklar ve hayattan keyif almada ne kadar cesursunuz onu gösterecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Aşkta cesur musunuz, göreceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; dolunay ev, aile, yuva, ebeveynlerinizle ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Aile içerisinde ne kadar kendinizi gösterebiliyorsunuz, bunu göreceksiniz. Taşınabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; dolunay kendi düşüncelerinizi ne kadar cesurca dile getirebiliyorsunuz, bunu gösterecek. Yakın çevre, kardeşlerle olan ilişkilerinizde, iletişim konularında tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Balıklar; dolunay para ve kazançlarınızla ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Cesur yatırımlar yapabilirsiniz. Kendi değerinize ve sahip olduklarınıza ne kadar önem veriyorsunuz, göreceksiniz.