Güncel - Yaşam 28.11.2022 09:00

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi alacak

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi alıyor.
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi alacak

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi alıyor.

“ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre” 2 sayılı Genel Kadro Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin ilgili maddeleri, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Tüm başvurular https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak alınacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda istenen tüm belgelerin https://personelilan.mgu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi, Ön değerlendirme ve Nihai Değerlendirme Sonuçlarının açıklanma tarihi ilanda belirtilmiş olup, adaylar tarafından başvurunun yapılan birimlerin internet sayfasından yayımlanan sonuçların takip edilmesi gerekmektedir. İlgili web sayfalarından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.