Magazin 04.10.2022 05:00

Agah ve Tugz'dan "Canavar " gibi şarkı

Agah ve Tugz'dan "Canavar" adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. 5'li serinin ilk parçası olan Canavar'ın klip çekimleri geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen Sezai Demirer tarafından Reşadiye'de bir malikanede çekildi.
Agah ve Tugz'dan "Canavar " gibi şarkı

Agah ve Tugz'dan "Canavar" adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. 5‘li serinin ilk parçası olan Canavar'ın klip çekimleri geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen Sezai Demirer tarafından Reşadiye'de bir malikanede çekildi.

"Canavar'ın klip çekiminde Ertuğrul Agah ve Tugz'un stil danışmanlığını Denizcan Kutlu üstlendi. "Canavar" şarkısının aranjesini Cenk Çelik yaparken, Agah ve Tugz'un fotoğrafları klip yönetmeni Sezai Demirer tarafından çekildi.

Dev Prodüksiyon!

Yönetmen koltuğunda oturan Demirer bir ay süren ön hazırlıkların ardından sette 16 saatini geçirerek başarılı bir çalışmaya imza attı. Lüks malikaneden, paha biçilmez koleksiyonlara, dans ekibinden, oyuncu kadrosuna kadar iyi çalışılmış proje "Canavar" Raw Yapım tarafından sosyal medyada ve dijital platformlarda yerini alacak.