Magazin 26.11.2022 04:25 Güncelleme: 26.11.2022 08:56

Özel İşlemeli 33 Gelinlik 8 Ayda Hazırlandı

Bu yıl 16. kez kapılarını açan ve görkemli defilelerin gerçekleştirildiği İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, romantik bir moda gösterisine ev sahipliği yaptı. 12 yıldır fuara aralıksız katılan ve birbirinden güzel 2023 ürünlerini sergileyen İğne İplik Moda, defilenin sonunda izleyicilere romantik anlar yaşattı.
Özel İşlemeli 33 Gelinlik 8 Ayda Hazırlandı

Gelinlik ve damatlıkla podyumun ortasında buluşan iki manken, mini dans gösterisi sunarak fuarın ruhunu konuklara yansıttı. Defilede sunulan 33 gelinliğin özel işlemeli kasnakları, 8 ayda tamamladı. Kalabalık bir izleyici kesiminin yer aldığı defilenin tasarımlarını Süleyman Deli bizzat kendisi hazırladı. 

"Artık Spor Yaparken Gelinlik Giyeceğim"

Aynı fuarda Yusuf Çamöz ve Turan Aksoy markası olan Seren Moda defilesinde boy gösteren Özge Ulusoy yurtdışından getirilen ve özel taşlarla işlenmiş gelinlikler giydi. Yaklaşık 3 aylık bir sürede hazırlanan ve ağırlığı 50 kiloyu bulan gelinliği başarıyla taşıyan ünlü manken moda severlerden tam not aldı. Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulusoy " Gelinlik inanılmaz ağırdı. Ben artık spor yapmak yerine gelinliği giyip dolaşacağım zaten aynı kaloriyi yakmış olurum." diyerek herkesi güldürdü. Sözlerine devam eden oyuncu "Planlamadan Özge modelleri oluştu. Müşteriler Özge'nin giydiğinden istiyorum diyerek talepte bulunuyorlarmış. Demekki benimsenmişim ve bu da beni çok mutlu ediyor." dedi. Defilede manken ve sunucu Sezgi Sena Akay da  boy göstererek moda severleri adeta büyüledi . Mazlum AYDIN