GERİ SAYIM

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek 77. Cannes Film Festivali için geri sayım başladı. Hafta içi yapılan basın toplantısıyla festivalin resmi seçkisi açıklandı. Ve sinema dünyasının yıldızları bu büyük etkinlik için hazırlıklarını tamamladı.

Cumartesi 13 Nisan 2024 03:00
MESLEKİ DEFORMASYON

Ahmet Kural biirrr, Bülent Şakrak ikiii… İkisi de benim için büyük hayal kırıklığı! Nazarımız mı değiyor nedir bilmem… Maşallah dediğimiz, üçüncü günü göremiyor. Fotoğraflarda sevgililerine, karılarına aşkla bakan adamlardan korkar oldum. Bülent Şakrak'ın evliliği boyunca Ceyda Düvenci ile olan bütün fotoğraflarına bakın… Hepsinde karısına aşkla bakıyordu. Öpücükler, methiyeler havalarda uçuşuyordu. Her kare buram buram sevgi kokuyordu. İşin Aslı astarını bugün duyuyoruz ki… O bol kalpli fotoğraflar çekilirken, Bülent çoktan gönlünü başkasına devretmiş, bizim haberimiz yokmuş. Yahu ne de güzel rol kesiyorsunuz... Ya da ne de çabuk o şiirsel aşkınız bitiyor!

Cumartesi 06 Nisan 2024 03:00
FİNALE ADIM ADIM

Bizi her akşam ekrana kilitleyen diziler, birkaç hafta içinde bitecek. Bazıları final, bazıları da sezon finali yapacak. Birçok dizinin kaderi, önümüzdeki birkaç hafta içinde belli olacak. Tam da bu sebepten, takip ettiğim diziler için kısa bir durum raporu hazırladım.

Cumartesi 30 Mart 2024 03:00
KIVANÇ YOLUNDA...

"Taş Kağıt Makas" dizisinin ilk dört bölümünü izledim. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. Özellikle ilk iki bölümde, dizide verilen çaresizlik duygusunu iliklerime kadar hissettim.

Cumartesi 23 Mart 2024 03:00
SİZE KÖTÜ BİR HABERİM VAR

Cem Yılmaz eskisinden de iyi, hala o deri koltuğunda oturuyor. Bilet bulursanız bi gidin, görün.

Cumartesi 16 Mart 2024 02:00
ASLI ASTARI

Gelin bu aşk hikayesinin aslını astarını benden okuyun… Ne de olsa aylaaar önce haberi ilk yazan bendim!

Cumartesi 24 Şubat 2024 00:00
İNCE NÜANSLAR

Gaddar dizisinin beşinci bölümünü izledim. Yorum yapacak kadar bilgi sahibi oldum. İlan ediyorum, nur topu gibi bir süper kahramanımız daha oldu. Ve bu kahraman öyle böyle bir kahraman değil… Kurşun işlemiyor, beş adamı tek yumrukla deviriyor, sırtında bıçakla 15 adamı yere serip o bıçağı tek hamle çıkartıp, yarasını dikiş ipi ile canlı canlı sevgilisine diktire biliyor.

Cumartesi 17 Şubat 2024 03:00
EKİP İŞİ!

Bir koşturmacadır hayat akıp gidiyor… Ve çoğumuz için pek de yolunda gitmiyor. Stres, sıkıntılar, endişe hepimizi sarıp sarmalamış. Halbuki ne de çok ihtiyacımız var küçük bir molaya, biraz neşelenmeye… Ağız dolusu kahkahalara, zaten hasret kaldık.

Cumartesi 10 Şubat 2024 03:00