Vakıf Katılım web

5 ŞUBAT 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 05 Şub 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya Aslan burcundaki Uranüsyen dolunayla başlıyoruz.

Haftaya Aslan burcundaki Uranüsyen dolunayla başlıyoruz. Neleri eğlenerek yapıyoruz, göreceğiz. Kral mıyız, kraliçe miyiz, kendimizi ne kadar seviyoruz, ne kadar yaratıcılığımızı ortaya koyabiliyoruz, hepsini göreceğiz. Dolunaylar tamamlanmalar, yüzleşmeler yaşatırlar. Beklenmeyen ani bitişler yaşayacağız.

Haftanın ikinci gününden perşembe öğlene kadar işlerimizi toparlayacağız. Her şeye bir düzen getirmek isteyeceğiz. Eksiklikler, aksaklıkları tespit edeceğiz. Kusursuzluk isteğimiz eleştirel konuşmalar yaptıracak. Evham ve endişeler içerisinde de olacağız. Bağışıklık sistemimize de dikkat edelim. Daha sonra her şeyde denge ve uyum yaratmak önceliğimiz olacak. Adil ve adaletli olacağız. İlişkilere, ortaklıklara, iş birliğine önem vereceğiz.
İletişim gezegeni Merkür 11 Şubat günü Kova burcuna geçiyor. Yaratıcı ve özgün düşüneceğiz. Rasyonel düşüneceğiz. Akıl, bilim, entelektüel konular ön planda olacak. Dahiliğimizi ortaya koyacağız. Sıradan ve geleneksel düşüncelere karşı çıkacağız. Hiç düşünülmeyeni düşüneceğiz. Her şeyi biz bileceğiz. Ukalalıklar yapacağız. Yeni, farklı, sıra dışı şeylere ilgi göstereceğiz. Bilimden, teknolojiden, astrolojiden konuşacağız. İnsanlığı, toplumsal olayları düşüneceğiz. İlerici ve modern bir bakış açısına sahip olacağız.