tag:gazetebirlik.com,2015:cid-39 YeniBirlik Gazetesi YeniBirlik Gazetesi 2024-03-28T08:00:41+03:00 Kara Sevda" yeniden hayat buldu http://mail.gazetebirlik.com/haber/kara-sevda-dunyaca-unlu-keman-sanatcisi-canan-anderson-yorumuyla-yeniden-hayat-buldu-3617/

Geçtiğimiz yıllarda Balat’ta sokak müzisyeni çocuklara yaptığı şakayla çok konuşulan Anderson, klip için yine İstanbul sokaklarını seçti. Farklı kültürlerden gelmiş olsa da İstanbul’un kalbindeki yerinin çok özel olduğunu söyleyen Canan Anderson; "Klibi de bu yüzden bu güzel şehrin sokaklarında çektik. Herkese güzel bir enerji getirmesini diliyorum, dedi.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Komşunun köpeği ısırdı http://mail.gazetebirlik.com/haber/komsunun-kopegi-isirdi--3647/

Demet Akalın ile cilt bakımına gelen şarkıcı, "Demet Akalın ile kardeş gibiyiz. Birbirimize karşı kötü niyetimiz yok. Bu piyasada bunu korumak zor. Şeffaf, dürüst ve açık olmak işin püf noktası..." dedi. Balamir, "Ünlüler camiasını dışarıdan göründüğü gibi mi?" sorusuna, "İlk sete gittiğimde 13 yaşındaydım. Ben çözemedim. Dışında kalmayı tercih ediyorum. Değişik bir ortam. Kendi kabuğumda yaşamaya çalışıyorum" yanıtını verdi. Beyaz TV'de sunuculuk yaptığını belirten, "Sadece bu dönem şarkı çıkarmıyorum. Yapılası bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Her geçen gün müzik değişiyor. İyi şarkı yapılmıyor. Bütün kulüplerde 90'lı yılların şarkısı çalınıyor" şeklinde konuştu. 

'Berbat bir karar almışım'

Bir dönem fotomodellik yapan Balamir, "O zamanlar diziler de popüler değil. Bölüm başına bu kadar para alınmıyordu. Eskiden dizi teklifi gelince, parası az olduğu için kabul etmiyordum. 'Böyle mi Olacaktı' dizisinden çıkmak istedim. Çünkü vaktimi alıyordu, gündüzleri fuarlar vardı, iyi paralar alıyorduk. Şimdi kafamızı taşlara vuralım. Berbat bir karar almışım. Hayatım boyunca hiç doğru karar verememiş zaten" ifadelerini kullandı. 

'Evlilik kader kısmet'

Komşusunun köpeği tarafından ısırılan şarkıcı, "Hayvanseverim. Şikayetçi değilim. Bir anlaşamadık, arkadan beni kaptı. Aşılar olmak zorunda kaldım. 10 yıldır kapımızı koruyor, canı sağolsun" dedi. Evlilikle ilgili Balamir, "Evlilik kader kısmet. İstediğin kadar uzun ömürlü ilişkin olsun olmuyor. Takı için isterdim" diyerek, espri yaptı. Şarkıcı, parmağındaki takıları ise kendi aldığını belirtti. 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ayberk Serin bu kez 'Harabeyim' diyor http://mail.gazetebirlik.com/haber/ayberk-serin-bu-kez-harabeyim-diyor-2951/

Sözleri ve müziği Ayberk Serin’e ait olan “Harabeyim”in düzenlemesi ise Sezer Dinç’e ait. Single fotoğraflarında ise Eldor Yuldashev imzası bulunuyor. 

“Harabeyim” şarkısı ve videosu 29 Mart Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında yayında.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Alışveriş günü http://mail.gazetebirlik.com/haber/alisveris-gunu-1526/

Tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel sunucu, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Alışverişini tamamladıktan sonra aracına yönelen başarılı sunucu, muhabirlerin kendisini görüntülediğini görünce durup poz verdi. Sempatik halleriyle dikkat çeken güzel sunucu, aracını getiren vale arkadaşlara hurma dağıtarak iftar öncesi jest yaptı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Sportmen Teoman http://mail.gazetebirlik.com/haber/sportmen-teoman-1995/

Öğlen saatlerinde Zorlu AVM’de tek başına uzun süre alışverişe çıkan Teoman, ‘’spor yapıp fit kalıyorum, sportmen zamanlardayım. 17 Nisan’a kadar boş vaktim var. O zaman konserler başlayacak, şimdi ise enerji depoluyorum’’ ifadelerini kullandı. Neşeli ve keyifli halleri ile etrafına gülücükler saçan başarılı sanatçının, spor tarzı, renkli çorapları ve gözlükleri ise dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlere iyi çalışmalar dileyen Teoman, daha sonra aracına binip AVM’den ayrıldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
İftarda koyu sohbet http://mail.gazetebirlik.com/haber/iftarda-koyu-sohbet--9081/

 Müzik dünyasınıa dair koyu sohbetin yaşandığı gecede yeni projeler hakkında da konuşuldu. Uğur Işılak, sanatçı kimliğinin olması gereken formuna değinerek, “Sanatçı, kaygıdan uzakta olup dinginliğe geçişini tamamlayınca sanatını layıkıyla yerine getirir” dedi. Sözü ve müziği Uğur Işılak'a ait olan “Eski Tadım Yok Artık” şarkısını yakın zamanda seslendiren Elif Buse Doğan, önümüzdeki günlerde yeni projelerin geleceğini anlattı. Irmak Arıcı da yeni çalışmasında Afro alt yapı kullandığını Trap sound kullanmayacağını söyledi.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Yalın'dan stadyum konserinde tarihi rekor http://mail.gazetebirlik.com/haber/yalindan-stadyum-konserinde-tarihi-rekor-4892/

31 Mayıs 2024’taki konserin biletleri dün akşam saat 20.30’da satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Yalın hayranları bilet satış sitelerini kilitlerken, ilk üç saatte 10.000 bilet satıldı.

2004 yılında çıkardığı "Ellerine Sağlık" albümünden günümüze kadar seslendirdiği ve bestelediği şarkılarla Türk pop müziğine unutulmaz eserler katan Yalın, 20. sanat yılında, 40 bin kişiye vereceği bu özel konserde yeni sürprizleriyle de hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor.  

 Yalın, görkemli sahne tasarımı, etkileyici performansı ve en sevilen hitleri ile 31 Mayıs Cuma günü Beşiktaş Stadyumu'nda müzik tutkunlarına eşsiz bir konser deneyimi yaşatacak.

BWO Entertainment ve Dolmabahçe A.Ş. iş birliği ile düzenlenecek dev konserde Yalın, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza atacak.

“Beni mutluluktan havalara uçurdunuz”

Bu dev konserin biletleri dün akşam saat 20.30’da satışa açıldı. Konsere ilk dakikalardan itibaren büyük ilgi gösteren Yalın hayranları, bilet sitelerinin kilitledi. 3 saatte 10 bin bilet satışına ulaşılırken, Yalın da sosyal medya hesabından hayranlarına “Beni mutluluktan havalara uçurdunuz. 31 Mayıs gecesi ben de sizi havalara uçuracağım. Hazır olun” diye seslendi.

Merakla beklenen konserin biletlerinin çok kısa sürede tükenmesi  bekleniyor.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Pınar Eliçe Sahnede Romanlarla Göbek Attı http://mail.gazetebirlik.com/haber/pinar-elice-sahnede-romanlarla-gobek-atti-5836/

Pınar Eliçe, konserin ilk dakikalarında yağmaya başlayan ve dakikalar içinde hızlanan yağmura rağmen konserine hiç ara vermeden iki saat boyunca sahnede Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendirdi. Eliçe'yi sevenleri de yağan yağmura aldırış etmeden konser alanını terk etmeden son ana kadar eğlendiler. Pınar Eliçe, kendisini izlemeye gelen Roman bir hayranını da sahneye davet ederek, birlikte çiftetelli oynayıp göbek attılar.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Okan Bayülgen'in bir yazarı canlandırdığı 'Otelde' prömiyer yaptı http://mail.gazetebirlik.com/haber/okan-bayulgenin-bir-yazari-canlandirdigi-otelde-promiyer-yapti--2/

İki perdelik heyecanlı ve gizemli oyunun prömiyerini izlemeye gelen isimler arasında Ayşegül İşsever, Merve Sevi, Melda Gür ve Didem Sökmen de vardı.

Yeni bir hayat arayan güzel bir kadın ve vazgeçmiş bir yazarın hikâyesinin anlatıldığı oyunda Ebru Unurtan, Okan Bayülgen ve Yıldırım Fikret Urağ bir araya geliyor.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Soft Analog'un İstanbul istilası http://mail.gazetebirlik.com/haber/soft-analogun-istanbul-istilasi-7635/

Disco, Dream pop, Electro-dance pop ve Synthwave tarzlarını ustalıkla harmanlayan grup, Müze Gazhane ve Blind'da gerçekleştirdiği performanslarla izleyicilere unutulmaz anlar sundu.

 

Gazhane'deki performansta, tarih kokan mekanda Soft Analog'un elektronik ritimleri duvarlarda yankılanırken, izleyicileri büyüleyerek geceye muhteşem bir hava kattı.

 

Blind'da ise, Beyoğlu'nun sıcak atmosferinde tıklım tıklım dolan seyircilere enerji dolu bir performans sunan başarılı grup, mekanı dans pistine çevirdi.

 

Her iki konserde de Soft Analog'un yaratıcı enerjisi izleyicilere etkileyici bir deneyim yaşatırken, DANS İLLÜZYON albümü ve sevilen şarkılarından oluşan repertuvarları müzikseverler tarafından büyük alkış aldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ankara seyircisini coşturdu http://mail.gazetebirlik.com/haber/ankara-seyircisini-costurdu-983/

Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan mizahın yıldız ismi Ata Demirer, kapalı gişe sergilenen, ATA DEMİRER GAZİNOSU ile hafta sonu iki gün üst üstte (22-23 Mart) Congresium’da Ankara seyircisi ile buluştu. 

 

Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu stand-up gösterileri ile Başkentliler unutulmaz iki gece yaşadı. 

Ata Demirer’e sahnede usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik etti. 

BİLETLER YOK SATIYOR

Başarılı bir stand-up komedyeni olmanın yanı sıra, senarist, oyuncu ve müzisyen kimliği ile de adından her zaman övgüyle bahsettiren projelere imza atan Ata Demirer, daha önce “Tek Kişilik Dev Kadro 1” ve “Tek Kişilik Dev Kadro 2” adlı iki büyük stand-up gösterisiyle 16 yıla yakın sahnede seyircisiyle buluşmuştu.

İstanbul ve Ankara’da kapalı gişe sergilenen Ata Demirer Gazinosu’nun yakın zamanda gerçekleşecek gösteri tarihleri ise şöyle;

            ATA DEMİRER GAZİNOSU KONSER TAKVİMİ

1 Nisan            : Zorlu PSM, İstanbul

18 Nisan          : Volkswagen Arena, İstanbul

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Bağcılar'da Rekor Katılımlı Konser http://mail.gazetebirlik.com/haber/bagcilarda-rekor-katilimli-konser--6670/

Saatler önce alana gelen ve uzun kuyruklar oluşturan Bağcılarlılar iftar sonrası Mustafa Cihat’ın konseriyle unutulmaz anlar yaşadı. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Mustafa Cihat’ın seslendirdiği ezgiler ve ilahilere sevenleri hem söyleyerek hem de telefon ışıklarıyla eşlik etti. 

 

"Bağcılarlılar Ne Yapacağını İyi Bilir"

 

Ramazan etkinlikleri boyunca ilçe sakinlerini hiçbir akşam yalnız bırakmayan Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir önceki akşam iftarını bir kez daha Bağcılarlılar ile açtı. 

Tüm masalara uğrayıp her vatandaşının derdini tek tek dinleyen başkan Abdullah Özdemir konuşmasında “Bağcılarlı ne yapacağını iyi bilir ve yapacaktır”’ Diyerek tüm salonda dakikalarca alkışlandı. 

 

Bağcılar Belediyesi’nin konuğu adına plaket takdim etmek yerine Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yaptığı bağışın sertifikasının takdimiyle program sona erdi. 

 

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri 29 gün boyunca Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda ve Belediye Sahnesi’nde farklı ve değerli isimleri ve etkinlikleriyle devam ediyor.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Neslihan Atagül İtalya'nın Canale 5 kanalındaki 'Verissimo' programına konuk oldu http://mail.gazetebirlik.com/haber/neslihan-atagul-italyanin-canale-5-kanalindaki-verissimo-programina-konuk-oldu-6767/

Shakira, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü birçok ismi ağırlayan programa konuk olan Neslihan Atagül Doğulu, programda çocukluğundan oyunculuğa nasıl başladığına, ailesiyle nasıl bir iletişimi olduğundan daha birçok konuya dair kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. İtalya’da izlenme rekorları kıran ‘Kara Sevda’ dizisine olan ilgiyle ilgili mutluluğunu paylaşan başarılı oyuncu, babasının ölümüyle ilgili düşüncelerini şu cümlelerle dile getirdi: “Onu ölümsüz kılmak benim elimde ve şu an ondan böyle bahsediyorsam ölümsüz kılıyorum demektir. Beden ölümlüdür, ruh ise sonsuza kadar yaşar.” Gelecek planları da sorulan oyuncu, faydalı ve umut olmak istiyorum, detaylandırmak istemem çünkü tanrının her zaman daha iyi bir planı vardır, ona güveniyorum diyerek düşüncelerini açıkladı.

Güzel oyuncu programda giydiği Özgür Masur imzalı kıyafetiyle de büyük beğeni topladı ve sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
DZO'dan yeni tekli 'Dalton' http://mail.gazetebirlik.com/haber/dzodan-yeni-tekli-dalton-9623/

Kendi janrında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan ve adından sıkça söz ettiren besteci, mc ve rapper DZO; “Dalton” isimli yeni solo çalışmasıyla

da iddialı!..

Sözü ve bestesi DZO’ya (Öner Barbaros Bayram) ait olan şarkının aranjesinde ise EB imzası bulunuyor. Şarkı; dikkat çekici, iddialı sözleri ve etkili aranjesi ile de ön plana çıkıyor.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Rubato ve Tan Taşçı İşbirliği Yayında http://mail.gazetebirlik.com/haber/rubato-ve-tan-tasci-isbirligi-yayinda-3682/

Özer Arkun(çello/solo vokal), Göksun Çavdar(klarnet/bas klarnet/saksafon) ve Eralp Görgün(bas gitar) tarafından kurulan Rubato, 

grup kariyerlerinin 10. yılında 7 yeni, 3 tekrar yorumladıkları 10 şarkıdan oluşan albümleri “5”i videolandırmaya devam ediyor. Grup albümün ikinci video klibini söz ve müziği Tan Taşçı'ya ait olan "Sen Tükendin Ben Tükendim"e çekti. İlk işbirliklerini tam 4 yıl önce yayınladıkları "Ezberleri Bozalım" ile yapan Rubato ve Taşçı yine uzun soluklu bir şarkıya imza attı.

Rubato "Sen Tükendin Ben Tükendim"in video klibi için İzzet Başlak yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Platoda gerçekleştirilen

çekimlerde grubun performansını izliyoruz. Albüm şarkılarını konserlerinde de söyleyen grup gelen istekler üzerine klipler 

çekmeye devam edecek. 

  

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Büyük Kulüp yeni başkanını seçti http://mail.gazetebirlik.com/haber/buyuk-kulup-yeni-baskanini-secti-1076/

“Öncü Büyük Kulüp, Önce Büyük Kulüp” sloganı ile seçime hazırlanan ekip, turuncu liste ile seçime girdi ve kullanılan oyların 1584 tanesini alarak seçimin kazanan tarafı oldu. Gelen bütün tebrikleri kabul eden Talat Yılmaz, mutluluğunu ise sevdikleriyle birlikte paylaştı.

Seçimlerde oyların dağılımı şöyle açıklandı: 1584 oy Talat Yılmaz, 1073 oy Erkan Ülker, 1067 oy Melih Tavukçuoğlu, 1048 oy Mehmet Nuri Kuriş ve 758 oy Ali Ulvi Erim aldı.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"Burak Deniz ile aynı senaryoda olduğum için mutluyum" http://mail.gazetebirlik.com/haber/burak-deniz-ile-ayni-senaryoda-oldugum-icin-mutluyum-7449/

Mağazaları dolaşarak alışveriş yapan Yazgı Coşkun, yeni televizyon dizisi Şehrazad hakkında şunları söyledi. Yazgı Coşkun, “Burak Deniz ile birlikte senaryoyu paylaşacağız. Oyunculuğunu çok beğendiğim birisi. Senaryoyu okuduğumda çok etkilenmiştim, heyecanla bekliyorum. Hayırlısı olsun.”dedi.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Hafta sonu alışverişi http://mail.gazetebirlik.com/haber/hafta-sonu-alisverisi-8989/

 Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan sosyetik güzel, meydan katındaki tüm mağazaları gezerek yeni sezon ürünlerini incelemeyi ihmal etmedi. Alışveriş sonrası aracına yönelen Burcu Şendir, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Sosyetik güzel, beyaz ve bej detaylı şık kombini ile de adeta göz kamaştırdı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Atakan'ı izliyoruz http://mail.gazetebirlik.com/haber/atakani-izliyoruz-6270/

Tek başına geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Korkmaz, ‘’her akşam Aslan ve Zenia ile birlikte Atakan’ı izliyoruz alışveriş yaptıktan sonra da izlemek için eve gidip televizyonun başına geçeceğiz’’ açıklamasında bulundu. Yağmurlu havayı alışverişe ayıran Korkmaz, uzun süren alışveriş turunun ardından aracını bıraktığı vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ayşegül Aldinç'ten sezon sonu Fişekhane konseri http://mail.gazetebirlik.com/haber/aysegul-aldincten-sezon-sonu-fisekhane-konseri-3652/

Ayşegül Aldinç  yine doyumsuz yine eğlencenin zirve yapacağı bir performans gecesinde; sesi, güzelliği ve şarkılarıyla izleyenleri büyüleyecek.

Kendini daima yenileyen Aldinç, hem akla yerleşen hem de daima şaşırtan sahne performansında, geçmişten günümüze kadar uzanan diskografisinin farklı köşelerindeki şarkılarla 2 saatlik bir gezintiye çıkarıyor.

Güçlü sahne performansı ile unutulmaz konserlere imza atan Aldinç, bir yandan da yeni şarkılar yayınlamak üzere çalışmalara başladı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Yılmaz Morgül odyolog oldu! http://mail.gazetebirlik.com/haber/yilmaz-morgul-odyolog-oldu-1128/

Beykozlu engelli bireyler ile aileleri Beykoz Engelliler Derneği ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Beykoz İncirköy’deki Pasha Garden’da düzenlenen iftar yemeğinin konuk sanatçısı ise engelli dostu ve Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü Yılmaz Morgül idi. İftarını engelli bireyler ile birlikte yapan sanatçı engellileri için bir de mini konser verdi. Şarkıları Yılmaz Morgül ile birlikte söyleyerek eğlenen engelli bireyler, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gökduy İşitme Cihazları’nın odyologları Efekan Aydemir ve Kader Kepçelioğlu tarafından işitme testi taramasından geçirildiler. Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi yaptı. Yılmaz Morgül “Aman kulaklarınızı ihmal etmeyin, işitme bozuklukları Alzheimer hastalığına kadar gidiyor” diyerek uyarıda bulundu. İşitme testleri taraması Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından ayrıca huzurevleri ve okullarda da devam ediyor.

Engelli bireylere ramazan kolisi dağıtıldı…

İftar sonunda engelli bireylere Engelsiz Yaşam Vakfı’nın aynı zamanda Almanya temsilcisi de olan Engelsiz Yaşam Derneği’nin bağışladığı ramazan kolileri de dağıtıldı. Yılmaz Morgül erzak kolilerini bizzat kendisi taşıyıp engellilere verdi. Beykoz Engelliler Derneği başkanı Hasan Polat, Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan ile Yılmaz Morgül’e organizasyona katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti. 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"Sonuçlar harika" http://mail.gazetebirlik.com/haber/sonuclar-harika-3313/

 Doktor kontrolünden çıktığını belirten sanatçı, "Sonuçlar harika. Bunu yazmayın nazar değer" diyerek espri yaptı. Kuruyemiş alan Özyağcılar, "Organik mi besleniyorsunuz?" sorusuna, "Sağlığıma dikkat ediyorum" yanıtını verdi. Sanatçı, meslektaşı Kadir İnanır'ın yoğun bakımda olmasına, "Çok üzüldüm. 2017'de de geçirmişti. Güçlüdür ve sağlamdır. Allah sağlık versin herkese" dedi


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Selin'den görkemli şov http://mail.gazetebirlik.com/haber/selinden-gorkemli-sov-2778/

Eşsiz ve güçlü vokali ile Türkiye'nin en başarılı kadın sanatçılarından Selin, IF Beşiktaş sahnesindeki performansı ve geceye özel hazırlanan sürprizleri ile dinleyicileri kendine hayran bıraktı.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
AnandAyu Wellness Etkinliğiyle Yenilenme ve Dönüşüm http://mail.gazetebirlik.com/haber/anandayu-wellness-etkinligiyle-yenilenme-ve-donusum-1158/

Katılımcıların, prana erişimi ve kozmik benliklerin keşfinden içsel dönüşüm ve beden farkındalığına kadar birçok deneyimi yaşadıkları bu etkinlik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin wellness ve manevi yenilenme merkezi olarak konumlandırma yolunda önemli bir adım olarak bölgede ilk olma özelliği de taşıyor.

Elexus Hotel & Resort & Spa, kişisel gelişim ve beden farkındalığını arttırmayı hedefleyen bir Wellness etkinlik serisine ev sahipliği yaptı. Dr. Koshlendra Pratap eşliğinde 22-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik, katılımcılarına kendilerini keşfetme ve dönüştürücü bir deneyim yaşama fırsatı sundu. Etkinlik, Kantara Kalesi'nde, yaklaşık 700 metre yükseklikteki tarihi mekânda yapılan Yoga ile başladı. İyileştirici nefes ve kalp açma seanslarının da gerçekleştirildiği ilk gün akşam yemeği sonrası grup çalışmasıyla tamamlandı.

Etkinliğin ikinci gününde ise prana erişimi ve kozmik benliklerin somutlaştırılmasıyla canlı sağlığın sırlarının keşfedildiği bir gün oldu. Shakti'nin İlahi Dansı ile dişil enerji kutlandı ve katılımcılar, içsel potansiyellerini keşfetme yolculuklarında ilerlediler. 

Etkinlikte üçüncü gün ise doğayla derin bir bağlantı kurmaya teşvik eden açık hava etkinlikleriyle devam etti. Her bir oturum, tören ve an sayesinde katılımcılar, unutulmaz bir dönüşüm yaşadı. 

Dr. Pratap eşliğinde üç gün süren AnandAyu (Blissful) Wellness etkinliği katılımcılara içsel keşif, sağlıklı yaşam ve ruhsal uyanışa dönük bir yolculuğa çıkarırken aynı zamanda çevreleriyle bağlantı kurma, bedensel ve zihinsel farkındalık geliştirme ve ruhsal duygularını keşfetme fırsatı sağladı. Ayrıca, Yogi Tuba Yalçın liderliğindeki meditasyon seansları, Burcu Ergun'un Aromaterapi Atölyesi ve Buse Özlem ile Spor ve Pilates dersleri, katılımcılara içsel keşif ve farkındalık pratiği yapma fırsatı da sundu. Elexus’un ev sahipliğinde gerçekleşen bu benzersiz etkinlik, katılımcılarına zenginleştirici ve unutulmaz bir deneyimle birlikte kozmik benlikleriyle daha derin bir bağlantı kurma olanağı tanıdı.

“Elexus’un ev sahipliğinde bölgede öncü girişim”

Elexus Hotel & Resort & Spa’nın ev sahipliğinde düzenlenen wellness etkinliği hakkında görüşlerini paylaşan Dr. Koshlendra Pratap “KKTC’de ilk olma özelliği taşıyan Anand Ayu etkinliği, bütünsel yaşam için değerli bilgiler ve pratik araçlar sunmanın yanı sıra, bölgede daha sağlıklı, daha bilinçli bir yaşam tarzı için kolektif bir vizyonu da ateşledi” ifadelerini kullandı. Dr Pratap ayrıca “Kuzey Kıbrıs'ın huzurlu atmosferinde düzenlenen bu etkinlik, sadece bir hafta sonu etkinliği değil, aynı zamanda bölgede öncü bir girişimdi. Etkinlik, eğitim atölyeleri, deneyimsel aktiviteler ve derinlemesine oturumlarla dolu çok yönlü bir deneyim sunmak için özenle planlandı. Amacımız, katılımcılar arasında uzun ömürlülüğü, mutluluğu ve genel iyilik halini teşvik etmekti. Etkinliğin en önemli sonucu, katılımcıları sağlıklı yaşam prensipleriyle donatıp onları güçlendirmemizdi. Meditasyon oturumları, aromaterapi ve spor dersleri gibi etkinlikler, içsel keşif ve farkındalık için harika bir ortam sağladı. Elexus’un huzurlu atmosferi ve üstün tesisleri, etkinlik için mükemmel bir ortam sağladı ve iş birliğimizi son derece verimli ve anlamlı kıldı. Elexus Hotel'e sağladıkları destek ve iş birliği için içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Birlikte, bireylerin refahını artırmakla kalmayıp Kuzey Kıbrıs'taki sağlık kültürüne de katkıda bulunduk. Anand Ayu'nun başarısı, birlikte gerçekleştirdiğimiz vizyon ve çabalarımızın bir kanıtıdır. Gelecekte Elexus Hotelde düzenleyeceğimiz yeni etkinliğimiz için şimdiden sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Selin'den görkemli şov! http://mail.gazetebirlik.com/haber/selinden-gorkemli-sov-2645/

Mekanı tıklım tıklım dolduran sevenleri ile tüm şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, Can You Understand Me isimli son yayımlanan şarkısında kendisine eşlik eden dansçılar ile gerçekleştirdiği sahne performansı ile de göz doldurdu.


Bu gece için özel olarak hazırlanan Selin, sahnesinde müzisyen dostlarını da ağırladı. Dolu Kadehi Ters Tut ile Olabilirdik, Gülçin Ergül ile Yalan ve Bir Tanecik Aşkım, Mert Çodur ile Yine Bana Kal şarkılarını birlikte seslendiren sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı. Sahne bitiminde yoğun istek üzerine bis yapan Selin, DKTT ve Gülçin Ergül ile tekrar düet yaptı.

Hem Türkçe hem İngilizce projeleri ile dikkat çeken ve hızlı bir yükseliş yakalayan Selin, konserlerine ara vermeden devam ederken bir yandan yeni şarkılarının da hazırlığı içerisinde.]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Redd'den muhteşem konser http://mail.gazetebirlik.com/haber/reddden-muhtesem-konser-6387/

İstanbullu müzikseverlerin mekanı tıklım tıklım doldurduğu gecede sahnelerini yeni single’ları “Tedavi Zor” ile açan Redd, gece boyunca “Nefes Bile Almadan”, “Falan Filan”, “Prensesin Uykusuyum” gibi hit şarkılarını ve “Şehrime Baharlar Gelecek”, “Şimdi Seni Bulsam” gibi yeni şarkılarını izleyenlerle hep bir ağızdan söylediler.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Murat Evgin Series Mania'ya katıldı http://mail.gazetebirlik.com/haber/murat-evgin-series-maniaya-katildi-4970/

Festivale Türkiye’den katılan tek besteci olan Murat Evgin’e, yabancı yapımcılar ilgi gösterdiler. Evgin; Anne, Kadın dizilerinin yapımcısı Japon TV kanalı Nippon TV, İspanya ve Latin Amerika’da büyük ses getiren La Medine dizisinin yapımcıları Javier Ambrosio ve Javier Calvo, Moviestar, BBC Studios, Amazon, ITV gibi kanalların yapımcıları ile toplantılar yaptı.

 

Sanatçı, vakit buldukça 2004 yılında Avrupa Kültür Başkenti seçilen Lille’e sokaklarının tadını çıkardı.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Klip Çekiminde Parmağını Kırdı http://mail.gazetebirlik.com/haber/klip-cekiminde-parmagini-kirdi-9317/

Çalışmalarını İstanbul’da bir stüdyoda kliplendiren ikiliden Deha Bilimlier çekimler sırasında ayak parmağını kırdı.Stüdyo ortamında gerçekleşen çekimlerde ayağına  kamera tripodu düşen Bilimlier,yaşadığı talihsiz olay sonrası soluğu hastanede aldı.Parmağına müdahale edilen şarkıcı daha sonra klip setine dönerek çekimlere kaldığı yerden devam etti.Çok güzel bir işe imza attıklarını dile getiren ikili ‘Biraz işe nazarlı başladık.Ama inanıyoruz ki sonu güzel olacak ve çalışmamızı dinleyenler çok beğenecek’ dedi.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Nisan takvimi yine dopdolu http://mail.gazetebirlik.com/haber/nisan-takvimi-yine-dopdolu-3032/

Mekan, Nisan ayında tiyatro oyunlarından, konserlere, çocuk oyunlarından talk-show’lara kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak ve yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.

Şener Şen, Demet Akbağ, Salih Bademci, Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Haluk Bilginer, Zuhal Olcay, Murat Cemcir gibi yıldız isimler, Maximum Uniq'te sahnede olacak.

 

Maraton, 1 Nisan’da Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen’in başrollerini paylaştığı ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’ tiyatro oyunu ile başlayacak. Başrolünde Engin Günaydın ve Cengiz Bozkurt’un olduğu ‘Hücreler’ oyunu 2, 3 ve 14 Nisan’ta Maximum Uniq’te olacak.

Demet Akbağ ve Salih Bademci’nin başrollerini üstlendiği ‘Aydınlıkevler’  4 ve 27 Nisan’da sahnelenecek. Öner Ateş’in yazıp oynadığı ‘Bir Evlilk Müzikali’ 14 Nisan’da Maximum Uniq Box sahnesinde izleyici ile buluşacak. Tiyatro rüzgarı 13 Nisan'da Öteki'yle devam edecek.

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ın birlikte rol aldığı 'Kel Diva' 15, 16 ve 17 Nisan’da üç gün üst üste tiyatroseverlerle buluşurken, Şener Şen’in başrolünde oynadığı ‘Zengin Mutfağı’ ise 29 ve 30 Nisan’da Maximum Uniq sahnesinde olacak.

 

MAXIMUM UNIQ’DE EĞLENCE ve KAHKAHA TAM GAZ

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler’li ‘Çift Terapisti’ 7 Nisan’da, 16 ve 25 Nisan’da ‘Uyduruk Sonlar Yasemin Şefik’, 26 Nisan’da ‘Güldür Güldür Show’ , 28 Nisan’da ise  Doğu Demirkol misafirlerini kahkahaya boğacak.

 

 

ÇOCUKLARA BAYRAM MÜJDESİ

 

 Muhteşem kuklalara hayat veren West End'in büyük hiti Dinosaur World Live'ın yaratıcılarından ‘Dragons and Mythical Beasts’ şimdi Türkiye’de! Bu büyüleyici macera 19, 20, 21, 22 ve 23 Nisan tarihleri arasında Maximum Uniq Hall’da. 19- 23 Nisan tarihleri  arasında 10 gösteri ile seyirciyle buluşacak olan şovda bayram coşkusu doyasıya yaşanacak. ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ise 7 ve 27 Nisan’da  minik izleyicilerin yüzünü güldürecek.

MAXIMUM UNIQ’DE MÜZİK ŞÖLENİ

Merve Deniz & Can Oflaz 20 Nisan Cuma günü Maximum Uniq Box sahnesinde bir araya geliyor! 14 Şubat'ta yayınladıkları "Rüya" parçasının konser versiyonu hem Türkiye'de hem de yurtdışında popülerlik kazanan iki sanatçı, birlikte konserler vermeye başlıyor! Orkestraları eşliğinde kendi bestelerine de yer verecek olan sanatçılar, sevilen şarkılarını yeniden yorumlayarak izleyicilerle buluşacak.

 

MAXIMUM UNIQ NİSAN AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

         1 NİSAN PAZARTESİ       BÜYÜK AŞIKLARIN SONUNCUSU

         2 NİSAN SALI                 HÜCRELER

         3 NİSAN ÇARŞAMBA      HÜCRELER

         4 NİSAN PERŞEMBE      AYDINLIKEVLER

         7 NİSAN PAZAR              GÜLDÜY GÜLDÜY ÇOCUK SHOW

         7 NİSAN PAZAR              ÇİFT TERAPİSİ

         13 NİSAN CUMARTESİ   ÖTEKİ

         14 NİSAN PAZAR                        HÜCRELER

         14 NİSAN PAZAR                         BİR EVLİLİK MÜZİKALİ

         15 NİSAN PAZARTESİ     KEL DİVA

         16 NİSAN SALI               KEL DİVA

         16 NİSAN SALI                  UYDURUK SONLAR YASEMİN ŞEFİK

         17 NİSAN ÇARŞAMBA    KEL DİVA

         19 NİSAN CUMA                         DRAGONLAR

         20 NİSAN CUMARTESİ   DRAGONLAR

         20 NİSAN CUMARTESİ    MERVE DENİZ & CAN OFLAZ

         21 NİSAN PAZAR                         DRAGONLAR

         22 NİSAN PAZARTESİ     DRAGONLAR

         23 NİSAN SALI               DRAGONLAR

         25 NİSAN PERŞEMBE      UYDURUK SONLAR YASEMİN ŞEFİK

         26 NİSAN CUMA            GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

         27 NİSAN CUMARTESİ   AYDINLIKEVLER

         28 NİSAN PAZAR            GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK

         28 NİSAN PAZAR                         DOĞU DEMİRKOL

         29 NİSAN PAZARTESİ     ZENGİN MUTFAĞI

         30 NİSAN SALI               ZENGİN MUTFAĞI 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Tanrının Ülkesinde unutulmaz 5 gece http://mail.gazetebirlik.com/haber/tanrinin-ulkesinde-unutulmaz-5-gece-6717/

Dünyanın en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan  ‘Tanrını Ülkesi’ veya ‘Kırmızı Şehir’ olarak adlandırılan Marakeş’i tercih eden Aslı Aydın dolu dolu 5 gün geçirdikleri Fas'da Koutoubia Camii, Bahia Sarayı, Menara Bahçeleri, Dar Sİ Said Müzesi, El Fena Meydanı, Ali Bin Yusuf Medresesi, Bab Agnaou ve Atlas Dağları ile Şelaleri'ni gezdiler.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
İş insanı Eran Tapan ikinci kez baba oldu http://mail.gazetebirlik.com/haber/is-insani-eran-tapan-ikinci-kez-baba-oldu-3530/

2021’de Ankara’daki JW Marriott Hotel’in bahçesinde gerçekleşen düğünle ikinci kez nikah masasına oturarak Demet Sönmez ile evlenen iş insanı Eran Tapan, geçtiğimiz günlerde yeniden baba olmanın mutluluğunu yaşadı. 

 

Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı ile yaptığı ilk evliliğinden Melisa adında bir kızı olan Eran Tapan, bu kez erkek çocuk babası oldu. 

 

Galatasaray Kongre Üyesi olan iş insanı Eran Tapan ve eşi Demet Tapan, 5 Şubat’ta Amerika’nın Miami şehrinde dünyaya gelen oğullarına Leo Eran adını verdi. 

 

Eran Tapan eşi Demet Tapan ile birlikte Miami’nin simgelerinden olan Ocean Drive’daki tarih gösteren anıt önünde kucaklarında  oğulları Jr Eran ile mutluluk pozları verdi. 

 

Babası Eran Tapan ile Demet Sönmez’in nikah şahidi olan ve evlilik fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Melisa Tapan, Miami’deki Mount Sinai Medical Center’da dünyaya gelen kardeşi Leo Eran Tapan’ın doğumunda da babası Eran Tapan’ın heyecanına babaannesi Elçin Tapan ve halası Ela Tapan Karani ile ortak oldu.

 

 

Demet-Eran Tapan çifti 5 Şubat’ta Miami’de dünyaya gelen oğullarıyla birlikte tatil yaptıktan sonra Türkiye’ye döndü. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Türk halk müziğinin efsane ismi Kubat, yeni teklisi 'Soğumuş Çay' ile yepyeni bir tarz ile karşınızda http://mail.gazetebirlik.com/haber/turk-halk-muziginin-efsane-ismi-kubat-yeni-teklisi-sogumus-cay-ile-yepyeni-bir-tarzda-karsinizda-5056/

Batı müziğinin öğelerini kendi benzersiz tarzıyla birleştiren Kubat, "Soğumuş Çay" adlı şarkısıyla günümüz aşklarının tatsızlığını vurguluyor.

Söz ve müziği Sheyh Ree'ye ait olan "Soğumuş Çay"ın aranjörlüğünü Ozade üstlenirken, klibin yönetmen koltuğunda Mustafa Özen oturuyor. Şarkıda elektro bağlama ise Mustafa İpekçioğlu tarafından çalınıyor.

Kubat, yeni teklisi hakkında şunları söylüyor: "Soğumuş Çay, günümüzdeki ilişkilerin karmaşıklığı ve yüzeyselliği üzerine bir yansıma. “Soğumuş Çay” yeniliğe açık olanlar için, bu yılın favori şarkısı olabilir. Umuyorum ki dinleyicilerimiz, bu şarkı aracılığıyla duygusal bir yolculuğa çıkar ve kendi deneyimlerini bulur."

Kubat'ın "Soğumuş Çay" adlı yeni teklisi, Studio 24 etiketiyle 22 Mart 2024 tarihinde dijital platformlarda ve müzik marketlerinde yayınlanacak.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Konser sırasında sahnede evlenme teklifi http://mail.gazetebirlik.com/haber/konser-sirasinda-sahnede-evlenme-teklifi--1395/

Cem Erdost İleri; Ali Seçkiner Alıcı, Bihter Dinçel ve Doğukan Polat ile geçtiğimiz akşam Trump Sahne’de müzikseverlerle buluştu.

Önceden hazırlanan bir kurgu ile sahneye davet edilen dinleyici, kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı. Şaşkınlığını gizlemeyen kız, seyircilerin alkışları eşliğinde teklifi kabul etti.

Sanatçıların seslendirdikleri dokunaklı yorumlar ve Cem Erdost İleri'nin ustalığı, dinleyicilere büyük keyif yaşattı. Bihter Dinçel sesiyle büyülerken Doğukan Polat esprileriyle izleyenleri güldürdü.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Soft Analog'un ritimleri İstanbul'un her iki yakasında yankılandı http://mail.gazetebirlik.com/haber/soft-analogun-ritimleri-istanbulun-her-iki-yakasinda-yankilandi-6124/

Disco, Dream pop, Electro-dance pop ve Synthwave tarzlarını ustalıkla harmanlayan grup, Müze Gazhane ve Blind'da gerçekleştirdiği performanslarla izleyicilere unutulmaz anlar sundu.

 

Gazhane'deki performansta, tarih kokan mekanda Soft Analog'un elektronik ritimleri duvarlarda yankılanırken, izleyicileri büyüleyerek geceye muhteşem bir hava kattı.

 

Blind'da ise, Beyoğlu'nun sıcak atmosferinde tıklım tıklım dolan seyircilere enerji dolu bir performans sunan başarılı grup, mekanı dans pistine çevirdi.

 

Her iki konserde de Soft Analog'un yaratıcı enerjisi izleyicilere etkileyici bir deneyim yaşatırken, DANS İLLÜZYON albümü ve sevilen şarkılarından oluşan repertuvarları müzikseverler tarafından büyük alkış aldı.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
'Ayyaş' Berlin Müzik Video Ödülleri'nde http://mail.gazetebirlik.com/haber/ayyas-berlin-muzik-video-odullerinde-5843/

 

Edis ve Baran Mengüç’ün düet yaptığı, haftalardır en çok dinlenen şarkılar arasında yer alan ‘Ayyaş’ klibiyle bir kez daha adından söz ettiriyor. Etnik melodileri ve modern aranjeleri ile Türkçe Pop’a yeni bir bakış açısı sunan ‘Ayyaş’ın klibi uluslararası arenada başarısını tescilledi. Müzik dünyasının en prestijli törenlerinden biri olan Berlin Music Video Awards (BMVA) ‘Silver Selection’ kapsamında klibin gösterimi yapılacak. 2013 yılından bu yana düzenlenen Berlin Müzik Video Ödülleri, Silver Selection kategorisinde gösterilen eserlerin, tüm dünyada bilinmeyi hak eden yaratıcı sanat eserleri olduğunu düşünüyor ve bu eserlere gösterilen sıkı çalışma ve yaratıcılığı bu gösterimle takdir ediyor. ‘Ayyaş’ klibiyle 12-14 Haziran tarihlerinde düzenlenecek BMVA kapsamında gösterilecek.

 

Türk Pop Müziği’nin özlediği ritm ve heyecanı sunan ‘Ayyaş’ sözlerinde Baran Mengüç, Kaan Hacısüleymanoğlu müziğinde Baran Mengüç ve düzenlemesinde Zeki Arkun, Onur Sevigen imzasını taşıyor. Klibin yönetmenliğini ise Utku Kemal üstleniyor. Şarkının müzikal tarzıyla aynı öğeleri yansıtan klibi de 150 kişilik bir ekiple 24 saatte çekilmişti. Kısa sürede büyük beğeni toplayan klip, dünyada da aynı ilgiyi gördü. Klip 7 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Açılışta Gökhan Türkmen rüzgarı http://mail.gazetebirlik.com/haber/acilista-gokhan-turkmen-ruzgari-6856/

Events Across Turkey'in Avrupa’nın En iyi Event Ödüllü etkinlik serisi olan Istanbul Night Flight; 23 Mart akşamı Ankara CSO sahnesinde, An Epic Symphony eşliğinde Gökhan Türkmen’i müzikseverle bir araya getirdi. Bu yıl 10.kez düzenlenen ve öncü isimlere ev sahipliği yapan etkinlikte, kendi besteleriyle varlığını korumayı başaran, diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerinin karşısına çıkan Gökhan Türkmen unutulmaz bir müzik şölenine imza attı.

 

An Epic Symphony & Gökhan Türkmen Konseri Seyirciyi Büyüledi! 

 

Events Across Turkey’in bir kült haline gelen projesi An Epic Symphony; duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın tekli ve çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen’i Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde ağırladı. 

 

Birçok farklı projeye imza atan ve adından başarı ile söz ettiren Gökhan Türkmen, ilk kez senfoni orkestrası eşliğinde sahne performansı gerçekleştirdi. Öyle Güzel ki ve Bitmesin şarkılarıyla senfonik konserinin açılışı yapan Türkmen, son hiti Bal, Mahşer, Büyük İnsani, Durum Leyla, Taş, Çatı Katı gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla da izleyenlerin kalplerine dokunmayı başardı. Sevme ile iki kere biss yapan Türkmen’in senfonik konseri yine bir hayranın evlilik teklifine sahne oldu.

 

İlk senfoni konseri için aylardır hazırlık yapan Gökhan Türkmen, "Bu gece benim için çok kıymetliydi. İlk kez senfoni orkestrası ile aynı sahneyi paylaştım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

 

Sahneye çıktığı an itibariyle seyirciyi büyülemeyi başaran Türkmen, enerjisi ve yeteneğiyle izleyicileri kendine hayran bıraktı. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Yeni single öncesi Dubai'de tatil http://mail.gazetebirlik.com/haber/yeni-single-oncesi-dubaide-tatil--3400/

 Yeni single’nın klip çekimi öncesi tatil için özel jetle Dubai’ye giden güzel şarkıcı yine bomba gibi bir şarkıyla yaza merhaba demeye hazırlanıyor. Genç şarkıcı Melisa Taç, “Yine çok güzel bir şarkıyla geliyorum, heyacanlıyım. Sanırım yoğun tempodan sonra bir tatili hak ettim. Kendimi ödüllendirmek için böyle bir tatili tercih ettim. Tatilimi Dubai’nin en güzel otellerinden biri olan ve kralın oteli diye de anılan Atlantis The Palm Dubai’de geçirdim. Yeni klip öncesi bu tatil ilaç gibi geldi. Yeni singel’ımın klibi Mayısın ilk haftası tüm dijitallerde yerini alacak.” diye konuştu.

Seksi şarkıcı yeni single’ı ile de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
SELİN'DEN GÖRKEMLİ ŞOV! http://mail.gazetebirlik.com/haber/selinden-gorkemli-sov--3634/

Mekanı tıklım tıklım dolduran sevenleri ile tüm şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, Can You Understand Me isimli son yayımlanan şarkısında kendisine eşlik eden dansçılar ile gerçekleştirdiği sahne performansı ile de göz doldurdu. 

Bu gece için özel olarak hazırlanan Selin, sahnesinde müzisyen dostlarını da ağırladı. Dolu Kadehi Ters Tut ile Olabilirdik, Gülçin Ergül ile Yalan ve Bir Tanecik Aşkım, Mert Çodur ile Yine Bana Kal şarkılarını birlikte seslendiren sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı. Sahne bitiminde yoğun istek üzerine bis yapan Selin, DKTT ve Gülçin Ergül ile tekrar düet yaptı.

Hem Türkçe hem İngilizce projeleri ile dikkat çeken ve hızlı bir yükseliş yakalayan Selin, konserlerine ara vermeden devam ederken bir yandan yeni şarkılarının da hazırlığı içerisinde.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
YEKÜV'den Leyla Feray'a ödül http://mail.gazetebirlik.com/haber/yekuvden-leyla-feraya-odul-3981/

Anadolu’dan İstanbul’a gelerek üniversite eğitimi alan gençlere otuz iki yıldan bu yana karşılıksız eğitim bursu veren YEKÜV Vakfı (21.yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı) “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” nedeniyle her yıl en başarılı bir genç tiyatro oyuncusunu ödüllendiriyor. Türk Tiyatrosu’nun efsane isimlerinden Vasfi Rıza Zobu anısına 27 yıldan bu yana aralıksız olarak bu ödülü veren YEKÜV, bu yıl “27. Yılın En Başarılı Genç Tiyatro Oyuncusu Ödülü”nü Tiyatrokare’nin “Veda” adlı oyununda “Mehpare” karakterini canlandıran Leyla Feray’a verdi.

Nedim Saban tarafından sahneye konulan, yazar Ayşe Kulin'in “Veda” adlı romanından uyarlanan oyundaki performansıyla, alkış yağmuruna tutulan güzel oyuncu Leyla Feray’a ödülü, Nişantaşı Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları Tiyatro Salonu’ndaki oyunun sonunda başrol oyuncusu Nevra Serezli ve tüm oyuncu kadrosu ile seyirci önünde YEKÜV Vakfı başkanı Tülay Erkan ve yönetim kurulu üyesi Göksel Ekmekçi tarafından verildi.

YEKÜV Vakfı ayrıca uzun yıllardır tiyatroya önemli katkılarından dolayı usta yönetmen ve yazar Nedim Saban’a da özel plaket verdiler. Nedim Saban Vasfi Rıza Zobu anısına verilen “Yılın En Başarılı Genç Tiyatro Oyuncusu Ödülü”nü YEKÜV Vakfı’ndan üçüncü kez almanın gururunu yaşadıklarını belirterek “Leyla Feray gerçekten rolünün hakkını veren çok başarılı bir genç oyuncumuz. Onunla gurur duyuyoruz” dedi. Vakıf başkanı Tülay Erkan’da konuşmasında eğitim ve kültür vakfı olarak hem eğitim hem de kültür alanında başarılı gençleri desteklediklerini belirterek “Gençler bizim yarınlarınız, onları her alanda desteklemek cumhuriyetimizin bize verdiği bir görevdir” dedi. Oyunu kalabalık bir seyirci grubunun yanı sıra YEKÜV Vakfı Yönetim Kurulu ve üyeleri de izleyenler arasındaydı.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"BEYAZ YAKALAR MÜSLÜM GÜRSES DİNLİYOR" http://mail.gazetebirlik.com/haber/beyaz-yakalar-muslum-gurses-dinliyor-9439/

Son dönemde arabesk şarkılara olan ilgi hakkında konuşan grubun solisti Özer Arkun: "Müzik kültürü dönem dönem değişiyor, zamanında Müslüm Gürses dinlemek kıroca görülüyordu, ancak Murathan Mungan'ın hazırladığı Müslüm Gürses 'Aşk Tesadüfleri Sever' albümünden sonra bütün beyaz yakalar bunu dinleyip Müslüm Gürses'i bağırlarına bastılar" dedi. 

Arabesk müzikte Z kuşağınıda yakaladıklarını belirten Arkun: "Rap şarkıcılarla Tv programlarımızda düetler yaparak Z kuşağının da sevgisini kazandık, evde çocuklarımız da Z kuşağı olduğu için şanslıyız, onların beğenisini alarak test etmiş oluyoruz" dedi. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ünlü şarkıcı Altay'dan estetik yaptıranlara gönderme http://mail.gazetebirlik.com/haber/unlu-sarkici-altay-estetik-yaptiranlara-gonderme-yapti-botoksu-bir-daha-yaptirmayacagim-6809/

Estetik yaptıranlara göndermelerde bulunan Altay, botoks konusunda da çarpıcı bir beyanatta bulundu: "Botoks yapmayı bir daha asla düşünmüyorum." Sanatçının bu sözleri magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Gülin Kılıçay ve Cem Yılmazer Bu Hafta Sahne Tozu Yutanlar'da! http://mail.gazetebirlik.com/haber/gulin-kilicay-ve-cem-yilmazer-bu-hafta-sahne-tozu-yutanlarda-3938/

Birbirinden farklı dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyimler sunan Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu yeniden izleyicilerle paylaşıyor.

 

Sahne heyecanını paylaşan sanatçıların hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahnenin kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; Aşık Shakespeare oyununun müzik, dekor ve ışık yapımında görev alan ve Büyük Ev Ablukada grubuyla tanıdığımız Gülin Kılıçay ve Cem Yılmazer’in keyifli sohbetleri yer alıyor. 

 

Gülin Kılıçay: “Sahne tasarımını hazırlarken tiyatrocu gibi çalışıyoruz”

 

Gülin Kılıçay “Konserlerde sahne tasarımının ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz ve bu tasarım kararları alınırken nasıl bir süreç izleniyor?” sorusunu soran Cem Yılmazer’e, “Bir tiyatro ekibi gibiyiz aslında. Yani birtakım şarkılarımız oluyor ama bir şekilde kafamızda sahnesi de oluyor. Şarkılarımı çalıyoruz ve sonra birtakım sahneler hayal etmeye başlıyoruz. Kostüm vs hepsini hayal ediyoruz. Sahnede sadece müziği yapmak olarak değil biraz da tiyatro gibi ele alıp onun dekoru, ışığı, görseli, sahne duruşu hepsini tasarlıyoruz. Hepimizin bir sahne personası da var. Elbette hayalini kurup yapamadığımız çok daha büyük hayaller de oluyor. Tüm bunlar tamamlanınca da prova yapıyoruz tıpkı tiyatrocu gibi.” yanıtını verdi.

  

Cem Yılmazer: “Sahneye çıkmak ayrı bir durum”

 

Cem Yılmazer “Sanatsal entegrasyonunu koruyarak ticari başarı elde etmek senin için nasıl bir denge?” sorusunu soran Gülin Kılıçay’a “Açıkçası öylesine yaptığım işler de var kendim için yaptığım işler de var. Öte yandan projelerde ön tarafta duran bir insan değilim. Hoşuma gitmeyen bir projede, hoşuma gitmeyen bir orkestrada veya oyunda çalışamazdım diye düşünüyorum.” yanıtını verdi.

 

Gülin Kılıçay ve Cem Yılmazer’in keyifli ve bir o kadar da samimi sohbetini izleyebileceğiniz “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümüne Zorlu PSM YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
'GÜNEŞİ SÖNDÜRMEM GEREK' FİLMİNİN ÖN GÖSTERİMİNE BÜYÜK İLGİ! http://mail.gazetebirlik.com/haber/-gunesi-sondurmem-gerek-filminin-on-gosterimine-buyuk-ilgi-5451/

Emre Gül’ün aynı adlı çok satan gençlik romanı serisinden sinemaya uyarlanan ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filmi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Romanın genç hayranlarının merakla beklediği film için bugün Paribu Cineverse Cevahir’de ön gösterim gerçekleştirildi. Biletleri günler öncesinde tükenen gösterime filmin oyuncularıyla beraber serinin yazarı Emre Gül de katıldı. Büyük ilgi gören gösterimin sonrasında Emre Gül’ün D&R’da gerçekleşen imza gününde uzun kuyruklar oluşurken yazar hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. 

 

Doğukan Cantimur’un kaleme aldığı, Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu genç oyuncular Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile usta oyuncu Osman Alkaş’ın kadrosunda yer aldığı film, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybeden Umut’un, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp yüzleşmesini konu alıyor. 

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
NEYAD GELENEKSEL İFTAR DAVETİ http://mail.gazetebirlik.com/haber/neyad-geleneksel-iftar-daveti-9813/

Fatmanur Kama sunuculuğunda gerçekleşen program NEYAD Başkanı Nilgün Diptaş’ın açılış konuşması ile başladı, Neyad olarak yaptıklarını anlatarak başlayan Diptaş, Filistin’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çekti ve NEYAD olarak tüm dezavantajlı coğrafyalarda ihtiyaç sahibi kadın ve kız çocuklarının yanında olmaya kararlı olduklarını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak konuşmasında özellikle Ramazan ayında yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine değinerek NEYAD yönetici ve gönüllülerini tebrik etti.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Nilgün Diptaş, İftarın sponsorluğunu üstlenen Ottomans Life Deluxe otel sahipleri Şükriye Topaloğlu ve Fatma Topaloğlu’na hediyelerini takdim etti. Ardından Neyad Birleşmiş Milletler Sponsoru EGGER Türkiye ailesi adına Tayfun Yarkın’a plaketleri takdim edildi. Neyad Vakfının kuruluşunu müjdeleyen Nilgün Diptaş , Vakfın ilk bağışçısı olarak Bahar Atay’a plaketini takdim etti.

Davetten elde edilen gelir lisans, yüksek lisans ve doktora desteği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitiminde kullanılacak ayrıca Davet sırasında toplanan bağışlar ile Gazze’de sıcak yemek dağıtımı yapılacak.

Davete katılanlar arasında; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Milli Eğitim Eski Bakan Yardımcısı- Kalem Vakfı Başkanı Doç.Dr. Osman Sezgin ve eşi Yasemin Sezgin, Şule Özdin Ünal, Ottomans Life Deluxe otel sahipleri Şükriye Topaloğlu ve Fatma Topaloğlu, Şahin Sarı, Kemal- Nur Yamankaradeniz, Prof.Dr. Gökalp Öner, Prof.Dr. Elif Hobikoğlu, Sibel Vatandost, Betül Gülbahar , Hanife Akdağ, Müge Öz, Zerrin Menteşeoğlu, Türkan Şerbetçi, Derya Demirli, Eda Erdoğan, Gülay Kuru, Gülnur Kamaşak, Fulya Benzer,Rahime Akdoğan, Nermin Öztürk, Emine Çınar Akalın gibi İş ve cemiyet dünyasından İsimlerin yanı sıra Neyad Yönetim Kurulundan Emel Ersoy, Sidre Diptaş Bali, Seda Vural, Hüsna Urlu, Nurdoğan Yüzbaşıoğlu ,Melahat Şencan, Burcu Ceylanoğlu, Feza Çetiner, Gül Berktaş, Tevhide Çiftçi, Gamze Seven ,Özlem Erol, Esin Akdemir Gibi isimler katıldı.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
VakıfBank, Sarı Hayaller Etkinliği ile Down Sendromluların Yanında http://mail.gazetebirlik.com/haber/vakifbank-sari-hayaller-etkinligi-ile-down-sendromlularin-yaninda-3578/

VakıfBank, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü vesilesiyle down sendromlu bireylerin sanatsal yeteneklerini açığa çıkaran Sarı Hayaller projesine destek oldu. Down sendromlu gençlerin renkli dünyalarını yansıtmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, resim sergisinin yanı sıra bir de konser gerçekleştirildi.

Bu resimleri farklı kılan +1 kromozom…

Sarı Hayaller resim sergisinde, dünyaca ünlü tablolardaki kişilerin yüzleri bu kez down sendromluların yüzleriyle yer değiştirilerek sanat ve farkındalık arasında bir köprü kuruldu. Down sendromlu gençlerin sanatsal yeteneklerini öne çıkaran sergide, Caravaggio’nun “Meyve Sepeti Tutan Çocuk”, Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” gibi dünyaca ünlü eserler farklı bir bakış açısıyla yeniden yorumlanıyor. Özgün ruhuna sadık kalınarak farklı bir perspektiften resmedilen her bir tablo, resim severlere sanatın ve insanlığın çeşitliliğini gözlemleyebilme fırsatı sunuyor. Sadece +1 kromozom nedeniyle farklı olduğumuzun, bizi biz yapan değerlerin, duyguların ve ruhun ise aynı olduğunun altının çizildiği resim sergisi ile toplumda down sendromlulara yönelik daha fazla anlayış ve kabul oluşturulması hedefleniyor.

Birbirinden ünlü sanatçılar geceye renk kattı

Kromozom sayısından bağımsız olarak tüm insanların değerli olduğunun vurgulandığı Sarı Hayaller etkinliği kapsamında düzenlenen konser ise yapay zekâ tarafından hazırlanmış kromozomların dansının yansıtıldığı eşsiz bir ışık şöleniyle başladı. Ümit Yılmaz, Özge Özder, Keremcem, Elif Buse Doğan’ın down sendromlularla sahne aldığı konserde, sanatçılara senfoni orkestrası eşlik etti. Sanatın iyileştirici gücünden yararlanılan etkinlik, VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’in de down sendromlu bireylere destek vermek amacıyla sahnede tüm sanatçılarla birlikte söyledikleri bir eserle sona erdi.

“Benzersiz çalışmaların oluşumu için onlara inanarak fırsat eşitliği sağlamalıyız”

VakıfBank olarak, hayata geçirdikleri çalışmalarla sosyal sorumluluk konusuna atfettikleri önemin altını her fırsatta çizdiklerini dile getiren VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Sarı Hayaller projesi kapsamında down sendromlu gençlerin yeteneklerini sanat ve müzik aracılığıyla açığa çıkarmayı amaçladıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Sarı Hayaller resim sergisi ve konseri ile toplumda down sendromluların potansiyellerinin ne denli büyük olduğuna dair bir farkındalığa yaratmak istedik. Benzersiz çalışmaların oluşumu amacıyla fırsat eşitliğine sahip olmaları için bir bütün olarak çalışmalıyız. Toplumumuzun tüm fertlerinin hayata eşit şekilde katılım sağlaması adına Sarı Hayaller gibi etkinlikler önemli birer rol üstlenmektedir. Down sendromlu arkadaşlarımızın renkli dünyalarına birlikte şahitlik etmemize fırsat tanıyan etkinliğimize katılım gösteren tüm sanatçılarımıza ve emeği geçen her bir arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” 

Ümit Yılmaz: “Etkinlik farkındalığı artırmak adına değerli bir adım oldu”

Sarı Hayaller etkinliğinde down sendromlu bireylerle birlikte sahne almanın kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu kaydeden sanatçı Ümit Yılmaz, “Sanatın birleştirici gücünü gözler önüne seren bu etkinlik, farkındalığı artırmak adına değerli bir adım oldu. Sanatın, insanların farklılıkları kabul etmelerine ve bir arada olmalarına nasıl katkı sağladığını bu etkinlikte bir kez daha gördüm. Etkinliğe katılan tüm sanatçılara, İzev Vakfına, VakıfBank ailesi çalışanlarına, en önemlisi Genel Müdürümüz Abdi Serdar Üstünsalih'e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
ESRA EROL, 12 YAŞINDAKİ KAYIP İ.K'YI DAKİKALAR İÇİNDE BULDU! http://mail.gazetebirlik.com/haber/esra-erol-12-yasindaki-kayip-ikyi-dakikalar-icinde-buldu-1734/

Esrarengiz olay Salı günü İstanbul Sultanbeyli’de gerçekleşti. 12 yaşındaki İ.K., apartmanın önünde odun kırarken yarım saat içinde sır oldu! İ.K.’dan geriye ne bir iz ne de bir güvenlik kamerası kaydı vardı.  Annesi “Oğlumun başına ne geldiyse o sokakta geldi” dedi. 

Yayına ihbar yağdı, Esra Erol’un ekibi harekete geçti. Büyük gizem dakikalar içinde çözüldü! Esra Erol 4 gündür kayıp olan İ.K’yı yalnızca dakikalar içinde buldu! Anne oğulun kavuşmasında stüdyoda gözyaşları sel oldu.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
MARDİNİ ÖĞRETMEN OLAN SEVGİLİSİNE DESTEK http://mail.gazetebirlik.com/haber/mardini-ogretmen-olan-sevgilisine-destek--5142/

Berdan Mardini, sevgilisi Dilara Talay'ın bir okulda İngilizce öğretmeni olarak başlamasına kayıtsız kalmadı. Sanatçı, okuldan paylaşım yapan Talay'ın fotoğrafına yorum yaparak, destek oldu. Mardini, "Çok güzelsin. Ayrıca öğretmenlik sana çok yakışıyor, çünkü saygın bir meslek. Başkalarının çocuklarını eğitip onlara sabır gösteriyorsunuz. Hele ki şu anda annelerin çocuklarını bakıcıların elinde büyüttüğü dönem. Kolay gelsin belki bir gün bana da İngilizce öğretirsin" dedi. 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
BURAY DÜNYANIN 34 FARKLI ÜLKESİNDE KLİP ÇEKTİ http://mail.gazetebirlik.com/haber/buray-dunyanin-34-farkli-ulkesinde-klip-cekti-8421/

Buray, geçtiğimiz aylarda “Al Senin Olsun Dünya” ismiyle yayınladığı ve 14 şarkıdan oluşan 5. stüdyo albümündeki şarkı, Al Senin Olsun Dünya’’yı 34 ülkedeki gezilerinden topladığı görüntülerle kliplendirdi. Söz ve müziği Buray ve Gözde Ançel’e ait olan, dinleyicilerin merakla beklendiği video klip; gezgin sanatçı Buray’ın 34 ülkedeki dünya seyahatlerinden zamansız anları barındırıyor.  


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
ALIŞVERİŞ GÜNÜ http://mail.gazetebirlik.com/haber/alisveris-gunu-5306/

Öğlen saatlerinde eşi Damla Demirok ile birlikte geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Uğur Demirok, yanına gelen futbolseverler ile uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenleriyle ayak üstü sohbet edip fotoğraf çekilen başarılı futbolcu, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp eşi Damla Demirok ile birlikte objektiflere poz verdi. Deneyimli futbolcu, muhabirlere iyi çalışmalar diledikten sonra eşi ile birlikte alışverişlerine kaldıkları yerden devam etti.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
AİLECEK ALIŞVERİŞ http://mail.gazetebirlik.com/haber/ailecek-alisveris-7218/

Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan oyuncu çift, özellikle oğulları Marsel, için çocuk eğlence merkezini ve çocuk reyonlarını tercih etti. Eğlenceli bir gün geçiren neşeli aile, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Oyuncu çiftin, şık AVM tarzı gözlerden kaçmazken, birbirlerine uyumu ise büyük beğeni topladı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
KUYUMCUDA UZUN VAKİTLER http://mail.gazetebirlik.com/haber/kuyumcuda-uzun-vakitler-1246/

 Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ve Blok 3 lakaplı sevgilisi Hakan Aydın, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülendi. Salaş giyimleri ile dikkat çeken çift çevredekiler tarafından tanınmamak için kapüşonları ile kendilerine önlem aldı. AVM’de bulunan bir kuyumcuya giderek uzun vakitler geçiren çift, düğün hazırlıkları başladı mı? akıllarda soru işareti bıraktılar. 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Mesut Kaya 'Eftalya' ile gönülleri fethetti http://mail.gazetebirlik.com/haber/mesut-kaya-eftalya-ile-gonulleri-fethetti--3569/

Sahne performansı ve sempatik kişiliğiyle Güneydoğu bölgesinin sevilen sanatçısı haline gelen Mesut Kaya'nın bu yeni çalışması Dembo müzik etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı. 

'Eftalya' adlı bu yeni eserini 

Diyarbakır 'ın meşhur 'ağır delilo' oyunu eşliğinde çekilen kliple taçlandıran Kaya " Potpuri folklor tarzında bir çalısma oldu.  Şarkımız kısa sürede müzikseverlerin diline dolandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

Mustafa Aksoy'un yönetmenliğini üstlendiği klip profesyonel folklor grubu eşliğinde Diyarbakır'ın tarihi mekanlarında çekildi.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Dünya'ya 'Susma' Çağrısı http://mail.gazetebirlik.com/haber/dunyaya-susma-cagrisi-1831/

Sanatçı Özgür Can Çoban, Gazze’de yaşanan katliama sessiz kalmamak adına ve tüm dünyaya yaşananların kanıksanmaması gerektiğini hatırlatmak için; sözleri Doç. Dr. İbrahim Sarıtaş’a, düzenlemesi Özgür Can Çoban’a ait “Gazze’ye Ağıt” eseri ile büyük dikkat çekti. Özgür Can Çoban, yayınladığı yeni çalışması ile “Gazze'deki kardeşlerimizin yaşadığı acılara, adaletsizliğe ve zorluğa dikkat çekmek, bu konuda duyarlılık oluşturmak için sessiz kalmak imkansızdı” dedi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Simay Barlas'ın Riyad çıkarması http://mail.gazetebirlik.com/haber/simay-barlasin-riyad-cikarmasi-9059/

Markanın düzenlediği etkinliğe katılan Barlas hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe oyuncuyu görmeye gelen binlerce hayranı hem içerde hem de dışarıda izdihama yol açtı. Hayranlarıyla fotoğraflar çektiren Barlas yoğun ilgiden dolayı zaman zaman yürümekte zorlandı. Güzel oyuncu katıldığı etkinlik dışında Riyad’ın tarihi yerlerini de gezerek bol bol fotoğraf çektirdi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Melisa Uzunarslan'dan zamansız bir cover... http://mail.gazetebirlik.com/haber/melisa-uzunarslandan-zamansiz-bir-cover--3344/

Bugüne kadar yayınladığı iki albümü ve birçok teklisinde sadece kendi söz ve müziği ile yaptığı çalışmalar sunan Uzunarslan, diskografisine Türk edebiyatının önde gelen yazar ve şairi Sabahattin Ali’nin “Geçmiyor Günler” şiirini besteleyip yorumlayarak ekliyor.

Sanatçı, "Hüzün duygusunu betimlemeye olan yeteneğini, ilkbahar yaklaşırken “ticari kaygıları olmadığını ve kendisi için duyguların mevsimsiz olduğunu” söylüyor.

 

Bestesi, düzenlemesi, kaydı Uzunarslan’a ait olan şarkı,sanatçının kendi yapım şirketi MDU YAPIM etiketiyle yayınlandı.

Parçanın miks ve mastering Çağlar Türkmen’e ait. Fotoğraflarda ise Mehmet Hakyemez imzası bulunuyor. Şarkının videosu Melisa Uzunarslan’a ait.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Kalben'e yoğun ilgi http://mail.gazetebirlik.com/haber/kalbene-yogun-ilgi-5603/

Dört saati geçen imza gününde katılımcılar sanatçıya ait albüm, roman, çocuk kitabı, plak gibi eserlerin yanı sıra kendi çizim, şiir ve fotoğraflarını da imzalattılar. Kalben herkesle fotoğraf çektirdi. Çocuktan, yaşlıya kadar geniş bir hayran kitlesinin gözlerden kaçmadığı imza gününde, sosyo-kültürel farklılıkların da olduğu görüldü.

 

Hayranları ile kurduğu iletişimi ile de efsane olan sanatçı Kalben, ‘Ritim ve sanat yoluyla insanların ne kadar yakınlaşabileceklerini bir kez daha gördüm ve deneyimledim. Onca insanın çekinmeden iletişim kurabilmeleri, en derin duygularını bile birbirlerine açabilmelerine tanık olmak eşsizdi’ dedi.

 

Avrupa turnesi biletleri günler önceden tükenen Paris konseriyle başlayacak olan sanatçı, 23 Mart’ta  Amsterdam Podium Mozaiek, 24 Mart’ta Gent  De Centrale, 26 Mart’ta  Köln Club Volta, 27 Mart’ta Frankfurt Internationales Theater ve 30 Mart’ta da Berlin Maschinenhaus Kulturbraueri’de  konser serisine devam edecek. Sanatçı Kalben, yurda döner dönmez de ‘Dağlarına’ adlı teklisi için stüdyoya kapanacak.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"Soğumuş çay" ile yepyeni bir tarz http://mail.gazetebirlik.com/haber/sogumus-cay-ile-yepyeni-bir-tarz-583/

Batı müziğinin öğelerini kendi benzersiz tarzıyla birleştiren Kubat, "Soğumuş Çay" adlı şarkısıyla günümüz aşklarının tatsızlığını vurguluyor.


Söz ve müziği Sheyh Ree'ye ait olan "Soğumuş Çay"ın aranjörlüğünü Ozade üstlenirken, klibin yönetmen koltuğunda Mustafa Özen oturuyor. Şarkıda elektro bağlama ise Mustafa İpekçioğlu tarafından çalınıyor.

Kubat, yeni teklisi hakkında şunları söylüyor: "Soğumuş Çay, günümüzdeki ilişkilerin karmaşıklığı ve yüzeyselliği üzerine bir yansıma. “Soğumuş Çay” yeniliğe açık olanlar için, bu yılın favori şarkısı olabilir. Umuyorum ki dinleyicilerimiz, bu şarkı aracılığıyla duygusal bir yolculuğa çıkar ve kendi deneyimlerini bulur."

Kubat'ın "Soğumuş Çay" adlı yeni teklisi, Studio 24 etiketiyle 22 Mart 2024 tarihinde dijital platformlarda ve müzik marketlerinde yayınlanacak.]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Patron teftişte http://mail.gazetebirlik.com/haber/patron-teftiste-4585/

Güzel havanın tadını çıkartan Ahu hanım, biraz turladıktan sonra İstinyePark’ta bulunan mağazalarına giderek hem mağaza teftişinde bulundu, hem de yeni ürünleri inceledi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"Her fırsatta ailemleyim" http://mail.gazetebirlik.com/haber/her-firsatta-ailemleyim-4036/

Şu sıralar Sandık Kokusu dizisinde Reha karakterine hayat veren Memili, boş gününü ailesine ayırdığını söyledi. Kızları Asya için alışveriş yapan Memili, “Asya’nın askerleriyiz. Eksikleri vardı onları tamamlamaya geldik. Çok yoğun çalışıyorum ama her fırsatta ailemle beraberim” dedi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Derya'nın bayram heyecanı http://mail.gazetebirlik.com/haber/deryanin-bayram-heyecani-2959/

Sesi, sahne performansı ve kostümleri ile müzik dünyasında özel yeri olan başarılı sanatçı Derya Uluğ, Ramazan Bayramı’nın 2’inci günü (11 Nisan) Ege Bölgesi’nin en büyük salonu Kaya İzmir Thermal & Convention’da sahne alacak.

 
Bayramı İzmir’de hayranlarıyla kutlayacak olan Uluğ, birbirinden sevilen şarkılarının yanı sıra sevilen birçok parçayı da bayram coşkusunu yaşamak isteyen sevenleri için seslendirecek. Kendi memleketinde sahne alacak olmaktan heyecan duyduğunu belirten sanatçı, ’’Uzun zamandır İzmir’de konser vermemiştim. Bayramda kendi evimde sahne alacağım. Sahne kostümünden tutun repertuara kadar ayrı bir hazırlık içindeyiz. İçimizde ki bayram çocuğunun heyecanı ortaya çıktı. Bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız’’ dedi.]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Kaan Malkoç – "Ne Oldu Şimdi" Yayında http://mail.gazetebirlik.com/haber/kaan-malkoc-ne-oldu-simdi-yayinda-6429/

En son çıkan teklisi “bir ayrılığın anatomisi”, ve Yasir Miy ile düeti "Özledim Seni" adlı şarkının ardından Kaan Malkoç, son olarak yeni şarkısı “Ne Oldu Şimdi” ile listelerimize girmeye başladı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Lil Zey ve Ezhel'i buluşturan şarkı: "Çevir Tavukları" yayımda! http://mail.gazetebirlik.com/haber/lil-zey-ve-ezheli-bulusturan-sarki-cevir-tavuklari-yayimda-1471/

Kendine özgü tarzıyla Türk Rap Müziği’nin dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Lil Zey, birkaç yıldır Almanya'da yaşayan Türkiye’nin kendi alanındaki en büyük isimlerinden biri olan  Ezhel ile ''Çevir Tavukları'' şarkısı için bir araya geldi. İkilinin henüz gerçek hayatta hiç yan yana gelmemiş olması ise bu şarkıyı çok daha ilginç kılıyor.


Kolektif bir çalışmanın ürünü olan Çevir Tavukları şarkısının sözleri Görkem Yılmaz, Ezhel ve Lil Zey imzasını taşırken, bestesine ise bu üç ismin yanı sıra, aynı zamanda projenin prodüktörlüğünü yürüten EEI ve Muerte Beatz katkı sağlıyor.

Atlantic Records Germany etiketiyle 22 Mart'ta yayımlanan şarkı, modern zamanların ozanları olarak gösterilen iki sanatçının, günümüzdeki sosyal adaletsizliğe dair getirdikleri eleştirileri yansıtan bir taşlama niteliği taşıyor.


Lil Zey & Ezhel - Çevir Tavukları 22 Mart tarihi itibarıyla tüm dijital platformlarda yayımda!


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Sahne maratonunu keyif molasıyla taçladırdı http://mail.gazetebirlik.com/haber/sahne-maratonunu-keyif-molasiyla-tacladirdi--4999/

Kariyerinin zirvesindeki enerjisini ve tutkusunu müzikseverlere aktarmak için yorulmak bilmeden sahne alan Deniz Seki, Palandöken'in karlı tepelerinde kendine özel bir mola verdi. Sevilen sanatçı, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı Palandöken manzarası eşliğindeki fotoğraflarla büyük ilgi gördü.

 

Deniz Seki'nin Palandöken'deki bu keyifli molası, sadece dinlenme değil, aynı zamanda doğanın ve huzurun tadını çıkarma fırsatı olarak da nitelendirildi. Seki'nin enerjik performanslarına ara verdiği bu dönem, hayranlarına biraz olsun nefes alma şansı sunduğu gibi, sanatçının yeni projeleri ve konserleri için de merak uyandırdı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Koray Avcı'dan güçlü ve etkileyici yorum! http://mail.gazetebirlik.com/haber/koray-avcidan-guclu-ve-etkileyici-yorum-4045/

Başarılı sanatçı Koray Avcı’nın güçlü yorumu ve Alper Atakan’ın düzenlemesiyle yeniden hayat bulan ‘’Ne Faydası Var’’ müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

‘80’lerin sonundan itibaren İbrahim Tatlıses başta olmak üzere farklı sanatçılar tarafından seslendirilen ‘’Ne Faydası Var’’, Koray Avcı’nın yorumuyla dinleyici kitlesini daha da genişletiyor.

 

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan, KÖFN ve Koray Avcı’nın ardından Göksel, Ceylan Ertem, Serkan Kaya ve Elif Buse Doğan gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

 

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

 

Koray Avcı’nın yeniden yorumladığı ‘’Ne Faydası Var’’ 22 Mart Cuma gününden itibaren Lider Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Barış ve sevgi dolu günlere http://mail.gazetebirlik.com/haber/baris-ve-sevgi-dolu-gunlere-6522/

Yağmurlu havayı alışveriş yaparak değerlendiren ikili, mağazaları dolaşıp sonrasında da birlikte yemek yedi. Objektiflere poz veren Temizkanoğlu çifti, “Daha güzel haberlerle uyanacağımız barış ve sevgi dolu günler olsun” diyerek AVM’den ayrıldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Yeni film yolda http://mail.gazetebirlik.com/haber/yeni-film-yolda-8922/

Alışveriş turuna gelen ikili, bugünü kendilerine ayırdıklarını söyledi. İbrahim Büyükak, yeni sinema filmi hazırlığına başladığını ve heyecanlı olduğunu belirtirken, “Çok güzel bir film yolda, yakın zamanda detayları paylaşacağım” dedi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
'Demir Kapı'ya yeni versiyon http://mail.gazetebirlik.com/haber/demir-kapiya-yeni-versiyon-565/

Basın mensupları ile ayak üstü sohbet eden Demir, geçtiğimiz haftalarda çıkan yeni şarkısı ‘Demir Kapı’ hakkında gelen sorulara “Şarkımız çok iyi gidiyor. Geçtiğimiz haftalarda çıktı. Bütün demir kapıları açıyoruz. İki versiyon halinde hazırlamıştık zaten. Şimdi de yeni versiyonu çıkacak. İnsanlar benden daha dertli şarkılar yerine hareketli şarkılar bekliyordu. Bu şarkımızın yeni versiyonu da hareketli olacak.” dedi. 


 'HAYATI SEVEN BİRİ OLSUN HAYATIMDA’

 Basın mensuplarının “En son bir açıklamanız vardı. ‘Yaş aldıkça aşka olan bakış açım değişiyor’ diye. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise Demir “Artık hayatı seven biri olsun hayatımda. Aşk yaşayacağım biri benimle beraber aşkı da sevecek. Sorunlu ve dertli insan istemiyorum.” dedi. Bayram planlarından da bahseden Demir “Önümüzdeki hafta duyuracağım bayram konserlerim var. Bayram sonrası da yazın hep festival konserleri var zaten.” dedi.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Bahar Öztan hayatını kaybetti http://mail.gazetebirlik.com/haber/bahar-oztan-hayatini-kaybetti-1848/

"Yeşilçam'ın gamzeli güzeli" olarak tanınan ve bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında vefat etti.

Öztan'ın vefatını, oğlu Yiğit Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Usta oyuncu, yarın ikindi vakti Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Bahar Öztan kimdir?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962'de İskenderun'da dünyaya geldi. Sanat hayatına reklam filmlerinde rol alarak başladı.

"Gamzeli güzel" olarak halk arasında tanınan sanatçı, dönemin ilgi gören fotoromanlarında da önemli roller üstlendi.

Öztan, "Ortadirek Şaban", "Doktor Civanım", "Yıldızlar da Kayar" ve "Aşk Kapıyı Çalınca"nın da aralarında bulunduğu çok sayıda filmde rol aldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"Derdo" şimdi yayında http://mail.gazetebirlik.com/haber/derdo-simdi-yayinda-9938/

Uzun zamandır üzerine çalıştığı EP’nin ilk üç şarkısı olan Gururum Kalmayacak, Sana Söz ve Sevmedim Senin Kadar müziksever tarafından ilgiyle karşılanmıştı. 22 Mart günü ise EP’nin 4. ve son şarkısı olan Mahsup’u yayınlayacak. Böylelikle anlattığı toksik ilişki hikayesini ise 4. klip ve şarkıyla da sonlandırmış olacak. Yetenekli genç sanatçı, ilişkilerin toksik yüzünü anlattığı “DERDO” adlı EP’de parçaları dinleyen ve klipleri izleyen kişilerin kolaylıkla kendi hayatlarından kesitler bulabileceğini düşünüyor. Kariyerinin devamında ise birçok parçası hazır olan Berkay Altunyay, bu zamana kadar çıkardığı parçalardan farklı sound’lar ile müzikseverlerin karşısına çıkacak. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ezheran'ın yeni single'ı http://mail.gazetebirlik.com/haber/ezheranin-yeni-singlei-aslinda-cikiyor-8488/

Türk rap müziğinin gelecek vadeden ve dikkat çeken ismi Ezheran, yeni single’ı “Aslında” ile rap tutkunlarına hitap etmeye hazırlanıyor. 17 yaşındaki genç rapçinin yeni şarkısı 22 Mart’ta hayranları ile buluşuyor.

Yeni nesil rap müziğinin temsilcilerinden Ezheran’ın yeni single'ı "Aslında", 22 Mart’ta piyasaya sürülüyor. Ezheran'ın single'ı, genç yaşına rağmen derinlikli sözleri ve etkileyici melodisiyle dikkat çekiyor. Ezheran'ın iç dünyasına bir pencere açarak, dinleyicileri düşünsel bir yolculuğa çıkaran şarkı, Türk rap müziğine yeni bir soluk getiriyor.

“Duygularımı müziğim ile yansıtmak benim asıl amacım”

Ezheran, müziğin kendisine özgürlük sağladığını belirterek, "Rap müzik, duygularımızı ve düşüncelerimizi en saf haliyle ifade etme aracıdır. Kendi duygularımı ve düşüncelerimi müziğim ile dinleyicilerimle paylaşmak benim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı. Genç rapçi, gelecekteki projeleri hakkında ise şunları söyledi; "Bahat Baran (Sezy) prodüktörlüğünde yeni bir albüm üzerinde çalışıyoruz. Dinleyicilere daha derin ve etkileyici müzik deneyimleri sunmak için ONErpm Türkiye ve kendi ekibim ile heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Aslen Adanalı olan Ezheran, rap dünyasına 2019 yılında "Yabancı" şarkısıyla adım attı. Kendine has tarzı ve samimi sözleriyle kısa sürede geniş kitlelere ulaşan genç sanatçı, Türkiye'nin önde gelen rapçilerinden biri olarak anılmayı hedefliyor.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Renkli iftar yemeği http://mail.gazetebirlik.com/haber/renkli-iftar-yemegi-4241/

Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl "Engelli Bireyler" yararına düzenlenen iftar yemeği bu yılda oldukça renkli geçti. Pek çok ünlü ismin ve vakfa destek veren davetlilerin  yenı sıra engelli davetlilerin de katıldığı iftar yemeği Kavacık'ta bulunan Doğal Dükkan restaurant & Cafe ev sahipliğinde yapıldı. Tayyar Işıksaçan'nın sunuculuğunu yaptığı gecede Engelsiz Fasıl Grubu müzikleri eşliğindeki iftara Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Yılmaz Morgül, Wilma Elles ve altı aylık kızı Tiara Manolya, Atilla Yelken, Ferman Toprak Tuğba Özay, Engin Koç, Yusuf Azuz, Sevilay Öztürk, Haluk Özenç eşi Betül Özenç, spor yorumcusu Alp Pehlivan ile Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat katlıdılar. Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan ile vakıf başkan yardımcısı Av.Edip Önder, vakıf yönetim kurulu üyeleri İstanbul Anadolu Adliyesi Ceza ve İnfaz Hakimi Seval Karataş, Arif Işık ve Şeniz Ulusoy ile vakıf şeref üyesi Menekşe Kankavi davetliler ile yakından ilgilendiler. 

İftar yemeğinde Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından vakıf çalışmalarına destek veren ve önemli katkılarda bulunan vakıf şeref üyesi ve gönüllüsü ünlü sanatçı Yılmaz Morgül'e teşekkür plaketi, Doğal Dükkan Restaurant & Cafe sahibi Şevket Alaaddinoğlu'na teşekkür plaketli verildi.

Ampute Milli Futbol Takımı ödülünü aldı...
Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen "14.Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde elde ettikleri başarılardan dolayı Vakıf Özel Ödülü'ne layık görülen Ampute Milli Futbol Takımı törene kampta oldukları için katılamamış ve ödüllerini almamışlardı. Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları takım halinde iftar yemeğine katılarak Vakıf Özel Ödülü'nü vakıf yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Anadolu Adliyesi Ceza ve İnfaz Hakimi Seval Karataş'ın elinden aldılar. Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları aldıkları ödülü "Engelli Bireyler" adına aldıklarını söylediler.

AK Parti İstanbul Milletvekilinden bağış
İftar yemeğine katılanlar arasında bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili ve engelli Serkan Bayram'da yemekte bir konuşma yaparak mecliste engellilerin sesi olmaya ve Engelliler Bakanlığı kurulması için mücadele etmeye devam edeceğini belirterek, Engelsiz Yaşam Vakfı'na engelli bireyler için otuz dört bin lira bağışta bulundu. Bu bağışın ardından iftar yemeğine katılan Tuğba Özay, Sevilay Öztürk ve İrfan Transfer beşer bin lira nakit bağışta bulundular. Ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı şeref üyesi iş insanı Menekşe Kankavi otuz adet, vakıf yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Anadolu Adliyesi Ceza ve İnfaz Hakimi Seval Karataş yirmi adet ramazan kolisini "Engelli Bireylere" dağıtılmak üzere vakfa bağışladılar.

Wilma Elles altı aylık kızı Tiara Manolya ile geldi. Tuğba Özay "En kısa zamanda sende bebek sahibi olmak istiyorum"

Altı ay önce üçüncü bebeği Tiara Manolya'yı dünyaya getiren oyuncu Wilma Elles'de iftar yemeğine katılan isimler arasındaydı. Kızı Tiara Manolya gecenin adeta yıldızı olurken kucaktan kucağa dolaşarak sevildi. Tuğba Özay Tiara Manolya bebeği kucağına alarak dakikalarca ilgilendi ve "En kısa zamanda bende çocuk sahibi olmak istiyorum" dedi. İftar yemeğinde ünlüler fasıl grubu içinde şarkı söyleyen Wilma Elles'in kızı mikrofonlara ilgi gösterince Yılmaz Morgül "Wilmacım bu kız şarkıcı olacak, bak şimdiden mikrofonlara ve müziğe ne kadar ilgi gösteriyor" dedi. Yılmaz Morgül Tiara Manolya'yı kucağına alarak ona ithafen Zeki Müren'nin "Benim Güzel Manolyam" şarkısını söyledi.

İftara ev sahipliği yapan Şevket Alaaddinoğlu "Doğal Dükkan"ı anlattı...

Bu hikâye canla başla çalışan çiftçimizin hikayesi...  Türkülere konu olan sırtında taşıdığı sepetlerle tanınan Karadenizli kadınlarımızın hikayesi… Toprağımızın, insanımızın yani BİZİM hikayemizden bahsedeceğim sizlere. Ata tohumlarımızdan üretilip soframıza gelen organik besinlerin Karadeniz’in bereketli yaylalarında büyüyüp serpilen çayın, taze fındığın,  peynirin, balın en saf halinin, mis gibi kokan tereyağının, yaban hayatın içinde yetişen binbir şifa kaynağı olan bitkilerimizin soframıza teşrifinin hikayesini anlatacağım.
Peki Nedir Bu Doğal Dükkan?
‘’Sağlığımızı önemsiyoruz ve insanımıza değer veriyoruz’’ misyonuyla başladığımız bu yolda, doğal zenginlik kaynağı olan ürünlerimizin, çiftçimiz ile el ele verip üretim ve tüketim zinciri oluşturduğumuz bir fayda organizasyonudur Doğal Dükkan. Çiftçilerimiz ile ürünlerimizi en doğal şekilde ürettiğimiz, en iyilerini seçip, toplayıp kendi tesislerimizde son derece hijyenik bir şekilde ambalajlayıp satışa hazır hale getirdiğimiz, hem yöre insanımızı kalkındırmak hem de yaşadığımız gıda terörü çağında, lezzeti toprağından gelen, Karadeniz kokan, içinde bol miktarda vitamin, mineral ve antioksidan barından, katkısız, koruyucusuz yiyeceklerimize ulaşmanızı sağladığımız, adeta bir köprü görevi gördüğümüz, her cebe uygun fiyatlandırma politikası ile kendi tesislerimizde birebir deneyimleyeceğiniz lezzetlere bir de kolay erişim olanağı sağlamak adına dijital tarımdan faydalandığımız, fayda projesidir.


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Bostancı dayı ve doçendten yepyeni proje http://mail.gazetebirlik.com/haber/bostanci-dayi-ve-docendten-yepyeni-proje--4880/

Müzik türleri arasında ustaca geçiş yapan Doçend, 2019 yılında kurulmuş olan Bostancı Dayı grubu ile “Feryat” isimli Türkçe Pop-Dans-Rap türündeki yeni düet çalışmasıyla, dinleyicilere keyfili bir proje sunuyor.


Feryat isimli yeni düet çalışmasının sözü Hazar Altın ve Mevlüt Can Karataş'a ait olurken müziği ile birlikte prodüktörlük koltuğunda ise Hazar Altın yer alıyor.

Bostancı Dayı ve Doçend'in birlikte seslendirdikleri yeni düet çalışması ''Feryat'', Warner Music Türkiye etiketiyle 22 Mart Cuma itibarıyla tüm dijital platformlarda yayımda!

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Yıldız Tilbe'yi stadyumda izlemek sadece 450 TL! http://mail.gazetebirlik.com/haber/yildiz-tilbeyi-stadyumda-izlemek-sadece-450-tl-7582/

Bu yaz İstanbul birçok sanatçının stadyum konserlerine şahit olacak. Yıldız Tilbe’nin ŞEK Organizasyon tarafından düzenlenen 9 Haziran Beşiktaş Tüpraş Stadyumu konseri ise aralarında en heyecanla bekleneni. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken konserde Tilbe’yi izlemenin bedeli sadece 450 TL. Farklı oturma kategorilerine göre fiyatlar değişirken en üst kategorideki protokol biletleri ise 6 bin TL’den satışa çıktı. Biletler Bubilet, Biletix ve Passo’da.

 

Hazırlıkları son hızla süren konserin biletleri 20 Mart’ta satışa çıkar çıkmaz hızla tükenmeye başladı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle bilet satış platformlarına zaman zaman ulaşım zorlaştı. Sosyal medyada da çok konuşulan konsere hem Türkiye’nin tüm şehirlerinden hem de Avrupa ülkelerinden birçok Yıldız Tilbe hayranı akın edecek.

 

Kral Fm Medya Sponsorluğunda gerçekleşecek konserde hep birlikte Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda tek bir ağızdan Tilbe’nin şarkılarını söylenecek.

 

YENİ ŞARKI

Kariyerinin 30. Yıl kutlamalarını bu konserle taçlandıracak olan Yıldız Tilbe hayranlarına bir sürpriz yaparak yeni şarkısı ‘Bayılıyorum’u da biletlerin satışa çıktığı gün yayınladı. Sözü ve müziği Yıldız Tilbe, düzenlemesi Mustafa Ceceli imzalı ‘Bayılıyorum’ adlı şarkıda Yıldız Tilbe bu kez ağlatmıyor, aksine dans ettiriyor. ‘Bayılıyorum’ çıkar çıkmaz dijital platformlarda çok dinlenenler arasına geldi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Zeynep'in teşekkürü! http://mail.gazetebirlik.com/haber/zeynepin-tesekkuru-9456/

Şarkıları ve sahne şovlarıyla kitleleri peşinden sürükleyen Zeynep Bastık, son dönemin en büyük hitlerine imza atan Mabel Matiz’in yazdığı ‘Lan’ ile listelerde büyük başarı yakaladı. Dünyanın en büyük müzik platformları arasında yer alan Spotify’ın Global Top 50 listesinde 21 numaraya kadar çıkarak ulaşılması güç bir rekora ulaştı. Bu listeye bugüne dek tamamı Türkçe bir şarkı girememişti.

 

“MUCİZELER SİLSİLESİ”

Zeynep Bastık, teşekkür etmek istediği Mabel Matiz ile dün akşam yemekte bir araya geldi. Birlikte başarılarını pasta keserek kutladılar. Bu özel anlardan kareleri sosyal medyada da paylaştılar. Zeynep Bastık dinleyicilerine şöyle seslendi: “Bir rüya mıydı yaşadığımız hala inanamıyorum. Neredeyse 1 haftadır dünyanın en çok dinlenen şarkıları listesindeyiz. Türkçe bir şarkıyla 21’inci sıraya kadar yükseldik, Spotify'da günlük 3 milyon dinlemeye yaklaştık. Tüm platformlarda farklı rekorlar kırıldı. Bu mucizeler silsilesi kendi dilimizde dünya listelerini sallayabileceğimizle ilgili inanılmaz bir motivasyon verdi bana. Ama her şey siz 'Lan'ı bu kadar sevdiğiniz için oldu. Canim Mabel'e, ekibime ve emeği geçenlere teşekkürler.”

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Koray Avcı'dan güçlü ve etkileyici yorum! http://mail.gazetebirlik.com/haber/koray-avcidan-guclu-ve-etkileyici-yorum-3748/

Başarılı sanatçı Koray Avcı’nın güçlü yorumu ve Alper Atakan’ın düzenlemesiyle yeniden hayat bulan ‘’Ne Faydası Var’’ müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

‘80’lerin sonundan itibaren İbrahim Tatlıses başta olmak üzere farklı sanatçılar tarafından seslendirilen ‘’Ne Faydası Var’’, Koray Avcı’nın yorumuyla dinleyici kitlesini daha da genişletiyor.

 

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan, KÖFN ve Koray Avcı’nın ardından Göksel, Ceylan Ertem, Serkan Kaya ve Elif Buse Doğan gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

 

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

 

Koray Avcı’nın yeniden yorumladığı ‘’Ne Faydası Var’’ 22 Mart Cuma gününden itibaren Lider Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
İftarda Buluştular http://mail.gazetebirlik.com/haber/iftarda-bulustular-4124/

Yeni bir projede bir araya gelecekleri konuşulan ikili, alışveriş turlarının ardından bir mekana geçerek iftarlarını yaptılar. Yeni projeleri hakkında detay vermekten kaçınan iki başarılı isim, “Sürpriz olsun” diyerek geçiştirirken, koyu bir sohbete koyuldular. 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
"Sizler de bizler ile gurur duyuyor musunuz?" http://mail.gazetebirlik.com/haber/sizler-de-bizler-ile-gurur-duyuyor-musunuz-7156/

Gazeteciler ile çıkışta sohbet eden Neslihan Atagül, Milanı tatili hakkında konuştu. Atagül, "Bizi harika ağırladılar. Hem iş hem ziyaret oldu. Biraz çalıştık biraz da gezdik. Kısaydı tabii ama bu haftasonunda program yayınlanacak sanırım. Talk show programıydı, normal ve güzel bir sohbet ettik. Orada Türk dizilerine aşırı hayranlık durumu var. Bu beni memnun ediyor bence diğer oyuncu arkadaşlarımı da çok memnun ediyordur. Sizler de bizler ile gurur duyuyor musunuz?" diyerek gülümsedi. Milano'da güzel yemekler yediğini de söyleyen Neslihan Atagül, "Çok güzel yemekler yedim. İtalyan mutfağı bilirsiniz ki muazzam. Fazla alışveriş yapamadım ama. Makarna, pizza bizlerin de yaptığı yemekler zaten." diyerek güldü. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Otizmli Çocuklar İçin Bodrumdalar http://mail.gazetebirlik.com/haber/otizmli-cocuklar-icin-bodrumdalar-4274/

Bodrum Azka Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kaya ve Budva Bilim Akademisi Başkanı Aleksander Franeta öncülüğünde dört kişilik heyet; Olivera Jovicevic (Gazeteci medya grubu sahibi),Nina Strugar ( Otistik ve mental problemli çocuklar okulu yönetim kurulu başkanı) ve  Olga Rovcanin (Otistik ve mental problemli çocuklar okul müdürü)  Bodrum  Bitez'deki Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek okul yetkilileriyle bir araya geldiler.

 Bu önemli ziyarette heyet yaşam merkezi yetkililerinden çocukların genel durumları ve bu özel çocuklara verilen eğitimlerle ilgili detaylı bilgilendirmeler aldılar. Sınıfları tek tek dolaşan ve çocuklarla birebir diyalog kuran heyete ise çocuklar kendi elleriyle yaptıkları resimleri hediye ettiklerinde duygusal anlar yaşandı. Montenegro'dan gelen dört kişilik heyet Bodrum'daki bu özel çocuklar hakkında bilgi alırken, okul yetkililerine kendi ülkelerinde yaptıkları çalışmalar ve çocukların eğitimleri hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmediler. Üç gün Bodrum Azka Otel'de misafir edilen heyete Bodrum'un güzellikleri de tanıtıldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
GENÇLER ÇOK KAZANACAĞIM DİYE KENDİNİ HARAP ETMESİN http://mail.gazetebirlik.com/haber/gencler-cok-kazanacagim-diye-kendini-harap-etmesin-8492/

Gençlere seslenip “Biraz çalışın ama kendinizi paralamayın. Çok zengin olmaya çalışmayın” diyen Teoman, eski yaşam tarzıyla ilgili olarak “Gece hayatı bitmedi tabii ama eskisi gibi değil. Gece çıkacağıma spora gitmek daha çekici geliyor. Eski görüntüleri seyrederken çok eğleniyorum. Geçmişe bakınca yanlış bir eve girmeye çalışmam bana da eğlenceli geliyor” dedi.

“Çalışmak manasız, çalışmayınca da insan sıkılıyor”

Rock müziğinin sevilen ismi Teoman önceki gün Nişantaşı City’s girişi görüntülendi. Alışveriş öncesi gazetecileri kırmayarak soruları yanıtlayan Teoman, yine magazin gündeminde ses getirecek ifadeler kullandı. Daha önce sarf ettiği “Çalışmayı sevmiyorum” sözlerine yineleyen Teoman, “Şunu anladım. Çalışmak manasız geliyor. Çalışmayınca da insan çok sıkılıyor. Arasını bulmak lazım. Bende çok uzun yıllar çalıştım. Şimdi menajerimle de konuştum. 4 haftalık bir tatilim var. Bundan sonra maksimum konseri hedeflemeyelim. Ayda 4-5 tane konser yapalım. Hayatımızı yaşayalım. Hayatı sadece işten ibaret olarak görmeyelim dedim. Artık böyle çalışacağız” diye konuştu.

“Doğa falan beni açmıyor”

Emeklilik sonrası birçok ünlü ismin sahil kasabalarına yerleştiği hatırlatılan Teoman, “Ben onlara benzemiyorum. Tam emekli olmayacağım. Bana hiç uygun bir şey değil kasabaya falan yerleşmek. Mizaç önemli bu tarz şeylerde. Ortalıklarda dolaşmayı, kafelere gitmeyi öyle şeyleri seviyorum. Doğa falan beni açmıyor” dedi.

Gençlere nasihatler

Teoman, son dönemde gençlerin kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu ifade etti. Gençlerin yoğun sevgiliyle karşılaştığını söyleyen Teoman, nasihatlerde bulundu. Gençlere “Çok kazanacağım diye kendinizi harap etmeyin” diye seslenen ünlü rockçı, “Gençler sağ olsunlar beni sevdi. Hoşuma gidiyor. Hayran meselesine alışığım ama gençler ufaklıklar böyle ilgi gösterince hoşuma gidiyor. Fakat şöyle algılarlarsa üzülürüm. Hayatım boyunca eşekler gibi çalıştım. Artık bu yaşa geldim biraz daha rahat yaşıyorum. Şimdiden benim 15-16 yaşımdaki bakış açıma geçerlerse hayatları çok kolay olmaz. Önce biraz çalışsınlar. Kendilerini paralasınlar demiyorum. Büyük hayalleri de olmasın. Çok zengin olmaya çalışmasınlar. Az ile yetinsinler. Çok kazanacağım diye kendilerini harap etmesinler” ifadelerini kullandı.

“Gece çıkacağıma spora gitmek daha çekici”

Eski yıllardaki hızlı yaşantısı hatırlatılan Teoman, “O yılları özlüyor musunuz?” şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi: “Gece hayatı bitmedi tabii ama eskisi gibi değil. 30 yaşında insan hayatı farklı görüyor şimdi başka türlü görüyorum. Gece çıkacağıma spora gitmek daha çekici geliyor. Eski görüntüleri seyrederken çok eğleniyorum. Bir de insanların onlara gülüyor olduğunu görmek hoşuma gidiyor. O zamanlar daha fazla eleştiriliyordum. Geçmişe bakınca yanlış bir eve girmeye çalışmam bana da eğlenceli geliyor.”

“80 yaşında evleneceğim”

Teoman, “Hayatınızda birini görecek miyiz?” sorusuna ise “Görmezsiniz artık. Evlendim, çocuğumu yaptım, artık bekarım. Biliyorsunuz 80 yaşında evleneceğim zaten. O zamana kadar gençliğimi yaşayayım diyorum. Ondan sonra evlenirim” diye yanıt verdi.

Okan’a bayılıyorum

Teoman, sık sık kendisine takılan Okan Bayülgen hakkında da konuştu. Okan Bayülgen’in kendisiyle dalga geçmesinin hoşuna gittiğini söyleyen Teoman, “Çok bayılıyorum ona. Benle dalga geçince hoşuma gidiyor. İkimiz de toplumsal birer figürüz. Okan’ın da yaptığı şey insanlara kendi figürümüz üzerinden eğlence sağlamak. O beni kullanıp eğlendiriyor ben onu. Bizim bu saatten sonra yapacağımız şey halkı eğlendirmek olmalı” dedi. 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Nurettin Çolak ve Mela Bedel'den http://mail.gazetebirlik.com/haber/nurettin-colak-ve-mela-bedelden-ninni-9553/

Başarılı prodüktör DJ Nurettin Çolak, önümüzdeki günlerde yayınlanacak proje albümünde de bulunacak olan “Ninni’’ şarkısına Mela Bedel ile imza attı. Sözü ve müziği Mela Bedel’e ait olan synthwave pop şarkının yeni nesil soundlardaki düzenlemesi ise Nurettin Çolak’a ait.

Daha önce proje albümü kapsamında Melis Fis, Anıl Piyancı, Berkay Altınyay, Ayça Özefe, Sufle ve Ero ile şarkılarını dinleyicilerle buluşturan Nurettin Çolak şimdi de Mela Bedel ile bir ortak çalışmaya imza attı.

Müziğini ‘yenilikçi ve kendini tekrar etmeyen’ olarak tanımlayan Nurettin Çolak, müzikteki renkliliği çalışmalarına da yansıtıyor.

Nurettin Çolak & Mela Bedel “Ninni” 22 Mart tarihinde Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ünlüler, Down sendromlu gençlerle buluştu http://mail.gazetebirlik.com/haber/unluler-down-sendromlu-genclerle-bulustu-2140/

21 Mart Dünya Down Sendromu Günü etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Down Sendromu Derneği tarafından renkli bir etkinliğe imza atıldı. 19 Mart Salı günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de #rengimizbelliolsun sloganıyla bir workshop düzenlendi. Nefise Karatay, Ceren Benderlioğlu, Dilara Sümbül, Şilan Makal ve Özgün Uğurlu gibi ünlü isimlerin Down sendromlu gençlerle bir araya geldiği etkinlikte keyifli dakikalar yaşandı.

GERÇEK DOSTLAR KROMOZOM SAYMAZ

Ünlü isimlerin Down sendromlu gençlerle birlikte tişört ve çorap tasarımları yaptığı workshop, katılımcıların danslarıyla renklendi. Türkiye Down Sendromu Derneği yetkilileri, Down sendromlu bireylerin hayata +1 değer kattıklarını vurgulayarak herkes gibi onların da eşit haklara sahip olduğunu, topluma uyumlu yaşamak istediklerini dile getirdi. Down sendromlu bireylere karşı önyargıları yıkma çağrısı yapan yetkililer, “Unutmayın gerçek dostlar kromozom saymaz!” dedi.

KENDİNİZE ONLARI TANIMAK İÇİN ŞANS TANIYIN

Down sendromlu bir çocuk babası olan Özgün Uğurlu, etkinlikte yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi: “21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında Türkiye Down Sendromu Derneği’nin düzenlediği etkinliğe ben de katıldım her sene olduğu gibi. Çocuklarımızın her geçen sene nasıl da büyüyüp geliştiklerini gördükçe yarınlara dair umutlarım yeşeriyor. Aslında hepsi çok mutlu, çalışkan ve istekli. +1 kromozom dışında çok da farklı beklentilerimiz yok hayattan. Bugün de sohbet edince tekrar gördüm ki; Down sendromlu çocuklarımız da tıpkı bizler gibi çalışmak, üretmek, hayatın akışına dahil olmak istiyorlar. Lütfen onlara destek olun, şans verin. Kendinize de onları tanımak için şans tanıyın. Göreceksiniz ki kimse onlar kadar saf, temiz ve güzel sevemez. Güvenin bana, hepinize çok iyi gelecek.”

BİRLİKTE DEĞERLİYİZ

Workshop’a katılan Dilara Sümbül şöyle konuştu: “Kromozom fazlalığı aramızda engel değil. En büyük engel, kalbimizde ve zihnimizde. Arkadaşlarımızın ellerinde olmayan bu farklılık, artık onlara engel olmasın. İnsan olma ve insan kalabilme yolunda, ötekileştirmeden, sevgi ve saygı ile hep birlikte olmak dileğiyle. İyi ki varlar, iyi ki varız. Farklı renklerde, farklı kişiliklerle, yine de ‘biz’ olma yolunda umarım toplum olarak ilerleyebiliriz. Birlikte değerliyiz.”

DÜNYAYA İLHAM OLMALILAR

Davetliler arasında yer alan Şilan Makal, “Çok keyif aldığım bir etkinlik oldu. İçinde hiç kötülük barındırmayan, yalan bilmeyen, sadece sonuz sevgi dolu kalpleriyle, dostluklarıyla tüm dünyaya ilham olmalılar” dedi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
ALIŞVERİŞ GÜNÜ http://mail.gazetebirlik.com/haber/alisveris-gunu-9184/

Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre burada mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Sempatik tavırlarıyla etrafına neşe saçan Hazal Kaya, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Yanına gelen her sevenleriyle ayak üstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren başarılı oyuncu, spor ve şık AVM kombini ile de beğeni topladı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
GÖZ KAMAŞTIRDI http://mail.gazetebirlik.com/haber/goz-kamastirdi-9276/

Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan başarılı oyuncu, yanına gelen sevenlerini kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Pınar Deniz’in, güzelliği ve şık AVM tarzı ise göz kamaştırdı. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
''DEMET EVGAR'A BAYILIYORUM'' http://mail.gazetebirlik.com/haber/demet-evgara-bayiliyorum-7166/

Tek başına geldiği alışveriş merkezinde mağazaları turlayıp alışveriş yapan Pelin Karahan, kendisini fark eden gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Pelin Karahan; “Görüşmeler yapıyorum şu sıralar senaryo okuyorum. Bakalım güzel bir diziyle ekranlara dönmek istiyorum. Ayrıca, televizyondaki dizileri takip etmekten keyif alıyorum. Bahar dizisini izlerken Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu beni büyülüyor''diye konuştu... 


]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Unutulmaz konserler için Türkiye'ye geliyor http://mail.gazetebirlik.com/haber/unutulmaz-konserler-icin-turkiyeye-geliyor-4317/

Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara'da iki özel konser için sahne alacak. 25 Mart Ankara CSO Ada, 26 Mart İstanbul AKM’de barok rüzgarı estirecek olan efsane grup, Türkiye’deki performanslarıyla sanatseverleri büyüleyecek. 

 

Barok Müziğin Yıldızları Ankara’da!

Barok Müziğinin ünlü grubu Accademia Bizantina 40 yıllık müzik tarihlerinde ilk defa Ankara’ya geliyor. Accademia Bizantina, 40. yıl kutlamaları çerçevesinde ilk olarak 25 Mart akşamı Ankara'da sahne alacak. Ankara’da ilk kez sahne alacak olan Accademia Bizantina, CSO Ada Ankara'da Ankaralı sanatseverlerle buluşacak. Accademia Bizantina; bu özel konserde, barok müziğinin popüler ismi A. Vivaldi’nin eserlerini icra ederek CSO Ada Ankara’da ilk defa seslendirecek.

İstanbul’da Barok Rüzgârı!

Accademia Bizantina, 26 Mart Salı günü ise İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan muhteşem konserinde 40.yılını Antonio Vivaldi'nin etkileyici eserleriyle kutlayacak. Dünyanın sayılı barok orkestraları arasında yer alan Accademia Bizantina, Atatürk Kültür Merkezi Opera Salonunda unutulmaz bir geceye imza atacak. Accademia Bizantina, İstanbullu sanatseverlere barok müziğinin popüler ismi A. Vivaldi’nin eserlerini icra edecek.  İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin eşsiz atmosferinde barok müziğinin büyüsüne kapılmak için biletlerinizi biletinial.com adresinden temin edebilirsiniz.

Barok müziğin dünyaca ünlü yıldızı Accademia Bizantina, inovatif bakış açısıyla dikkatleri üzerine çekerken, modern ve çok çeşitli bir izleyici kitlesine sahip olarak en güncel projeleriyle sosyal platformlarda 20 milyonu aşkın kişiye ulaşıyor. Her konserde kendilerine birbirinden bağlı yeni hayranlar kazanan grup, Türkiye'deki iki ayrı konserle müzikseverlere özel performanslarıyla unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Konser aynı zamanda Barok müziğin yıldızlarından Alessandro Tampieri'nin de katılımıyla eşsiz bir müzikal deneyim sunacak. Sanat yönetmeni Ottavio Dantone ile birlikte çalışarak, barok müziğin zengin ve etkileyici dünyasını İstanbullu müzikseverlere sunmaya hazırlanıyor. Accademia Bizantina, barok müziğin popüler ismi A.Vivaldi’nin eserlerinden oluşan repertuvarları Ankara ve İstanbul konserlerinde dinleyicilerle buluşturacak. 

Teknik, beceri, titizlik, yorum, sezgi ve üslup açısından mükemmel bir uyum sergileyen Accademia Bizantina üyeleri, Grammy adaylığının yanı sıra Diapason d'Or, MIDEM, Prix Classica, Gramophone gibi en prestijli ödüllerin sahibi. Ayrıca Decca, Harmonia Mundi ve Naïve etiketleriyle yayınlanan çok sayıdaki albümleriyle de inanılmaz bir diskografiye sahip.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Mutlu aile tablosu http://mail.gazetebirlik.com/haber/mutlu-aile-tablosu-6516/

Çift, çocukları Deniz Efe ve Ela ile birlikte geldikleri alışveriş merkezi içerisinde bulunan Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde doyasıya eğlendi. Kızları Ela’nın doğum gününü kutlayan Gökbakar Ailesi, çocukları kadar oyun salonunda kendileri de doyasıya eğlendi. Gazetecilere mutluluk pozu veren ikili, her şeyin yolunda gittiğini belirtti. Öte yandan ikilinin uyumları ve mutlulukları gözlerden okunurken Selin Gökbakar’ın doğal güzelliği dikkatlerden kaçmadı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Buray Avrupa'da rekor kırdı http://mail.gazetebirlik.com/haber/buray-avrupada-rekor-kirdi-3701/

 Ayağın tozuyla Türkiye'ye gelir gelmez İstanbul ve Ankara’da konser veren Buray, binlerce hayranıyla birlikte şarkılarını coşkulu bir şekilde seslendirdi. Beş ülke on iki şehir gezerek Avrupa'da konser veren Buray, tüm konserleri sold out yaparak kırılması güç bir rekora imza attı. Avrupa’da yaklaşık yüz bin hayranıyla buluşan Buray, “Al Senin Olsun Dünya” albümündeki şarkılarına ezbere bir şekilde eşlik eden hayranlarına ise teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Nişantaşı turu http://mail.gazetebirlik.com/haber/nisantasi-turu-8810/

İkili, bir süre AVM'deki mağazaları dolaştı. Sekban alışveriş boyunca elinden telefonu düşürmedi. Daha sonra oyuncu ve komedyen, Nişantaşı'nı turladı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
10. sezon başlıyor http://mail.gazetebirlik.com/haber/10-sezon-basliyor-1309/

Events Across Turkey’in Avrupa’nın En iyi Event Ödüllü etkinlik serisi olan Istanbul Night Flight, yine dünya starlarını ağırlıyor. Bu yıl 10.kez düzenlenen konser serisinde müzikseverler, 23 Mart-15 Aralık tarihleri arasında eşi benzeri olmayan konser deneyimi yaşayacak.

Events Across Turkey’in, Istanbul Night Flight konser serisi kapsamında An Epic Symphony ile gerçekleştirdiği ve bir kült haline gelen Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde gerçekleşen konserlerin açılışını; An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, yapacak.

 

An Epic Symphony eşliğinde Gökhan Türkmen Ankara CSO sahnesinde!

Events Across Turkey'in organizasyonunda gerçekleşen Istanbul Night Flight, sezonun ilk konseri ile dinleyenleri müziğin büyülü dünyasına davet ediyor. Bugüne kadar öncü isimlere ev sahipliği yapan etkinlik, ülkemizin önde gelen sanatçılarından Gökhan Türkmen’i 23 Mart akşamı Ankara CSO sahnesinde ilk kez ağırlayacak. Türkmen’e sahnede Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşlik edecek.

Gökhan Türkmen’in ilk senfoni konseri

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, ilk defa bir senfoni projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmanın heyecanını taşıyor.

Ustalık döneminin en parlak zamanlarını yaşayan Türkmen, kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

Elini değdiği her işte büyük başarılar elde eden Gökhan Türkmen, çarpıcı sahnesi ve coşkusu ile seyircisinden her konserinden sonra övgü dolu yorumlar aldı.

Ankara CSO sahnesinde gerçekleşecek olan konserlerin biletleri ise Biletix ve Biletinial’da satışta!

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Rümeysa, felaketleri 'Durdursam' dedi... http://mail.gazetebirlik.com/haber/-rumeysa-felaketleri-durdursam-dedi-9191/

Sezen Aksu’nun vokalistliğinden, TRT Gençlik Korosu ve Kültür Bakanlığı Gençlik korosunda eğitimlerinin ardından besteleriyle dikkat çeken Rümeysa, söz - müziği Rümeysa- Burak Alkın'a,  düzenlemesi Esad Fidan ait olan 'Durdursam' isimli single'ı ile bu sefer aşkı değil dünyadaki kötülükleri şarkısında dile getirdi. Rümeysa, 'Besteyi yapmaya aşk şarkısı gibi başlasam da dünyadaki yaşanan savaşlar, küresel ısınma sonucu yaşanan felaketler insanların gereğinden fazla sahip oldukları egolarını bu şarkı ile dikkat çekmek istedim' diye konuştu. 

Şarkının klip yönetmenliğini Erkan Nas üstlenirken, şarkı tüm dijital platformlarda yerini aldı. 
]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
İzmir 'in en güzel Ramazan sofraları Swissotel'de http://mail.gazetebirlik.com/haber/izmir-in-en-guzel-ramazan-sofralari-swissotelde-6714/

Café Swiss, iftar için hazırladığı açık büfesi ve Ramazan ruhunu, canlı fasıl müziğiyle birleştirerek sadece sunulan lezzetlerle değil, aynı zamanda atmosferiyle de keyifli bir deneyim sunuyor. İzmir'in lezzet tutkunlarına özel olarak sunulan bu deneyimde, Konya mutfağının eşsiz tatları, konuk şef Ali Com'un özel dokunuşlarıyla hazırlanıyor. Fasıl eşliğinde gerçekleşen bu özel etkinlik, Ramazan'ın huzurunu yaşamak isteyenleri unutulmaz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Ayrıca, minik misafirler için Café Swiss’in özel alanında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Karagöz ve Hacivat başta olmak üzere geleneksel oyun gösterimleri düzenlenecektir.

Ramazan, bolluğun, bereketin, hoşgörünün ve sevginin ayıdır. Bu özel ayda aile bireyleri ve dostlar bir araya gelerek aynı sofrada buluşur, paylaşmanın mutluluğunu yaşarlar. Geleneksel Türk mutfakları ve Ramazan temasıyla tasarlanan Café Swiss, konuklarını lezzet yolculuğuna çıkarırken damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
51 yıllık mutluluğun sırrı http://mail.gazetebirlik.com/haber/51-yillik-mutlulugun-sirri-7659/


Etiler Mek’te 51. yıl dönümlerini kutlayan Olgar çifti 50’ler 60’lar şapka konseptiyle misafirlerini ağırladı. 51 yıldır aynı sevgi ve saygıyla bugünlere geldiklerini söyleyen Kadriye Olgar, mutlu ve uzun evliliğin formülünü: “ Her ne şartta olursa olsun omuz omuza olabilmeyi, saygıyı her daim önemsemeyi ve ufak şeylerden kalp kırmamayı başarırsak güzel ve uzun evlilik de beraberinde gelir.” sözleriyle anlattı.
Bu özel geceye katılan dostlarından hediye yerine TAMEV’e (Toplumsal Açlıkla Mücadele ve Eğitim Derneği) bağış yapmalarını isteyen Olgar çifti yıl dönümlerinde anlamlı bir katkıda bulundular. Akşam boyunca dans eden çift, neşesiyle de maşallah dedirtti.

OLGAR AİLESİNDEN ÇİFTE KUTLAMA
Aynı zamanda oğulları Orkun Olgar’ın da 50. Yaş günü olması nedeniyle oğullarının da doğum günün kutlayan Kadriye ve Güven Olgar çifti pastasını ailesiyle birlikte kesti.]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Köfn, "Gitme Sana Muhtacım" ile zirvede! http://mail.gazetebirlik.com/haber/kofn-gitme-sana-muhtacim-ile-zirvede-9314/

Son dönemde Türkçe popun zirvesine tırmanmayı başaran, elektronik-pop müzik türünün en önemli ikilisi olmayı başaran KÖFN'ün yeniden yorumu ve düzenlemesiyle günümüze uyarlanan “Gitme Sana Muhtacım”, elektronik pop müzik altyapısı ve grubun kendine has yaklaşımıyla dinleyicilere büyük bir sürpriz yaşatıyor.

 

KÖFN, 2022 yılında dinlenme rekorları kıran “Bi’ Tek Ben Anlarım” ile kitleleri peşinden sürüklemiş ardından gelen “Al Aramızdan” sonrasında çıkardıkları “Pop Star” albümü ile müzik piyasasında kalıcı olduklarını ispatlerken KÖFN & Simge “Yakışıklı” şarkısı ile de 16 hafta boyunca Radyolarda 1’nci sırada kalarak zirvenin tek sahibi oldular.

 

ĶÖFN şimdi de kendilerinden yeniden duyduğumuz “Gitme Sana Muhtacım” müzik listelerinde zirveye yükselirken müzik severlerden ve müzik eleştirmenlerinden tam not aldı.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Zeynep Bastık dünya listelerinde http://mail.gazetebirlik.com/haber/zeynep-bastik-dunya-listelerinde-4021/

Zeynep Bastık, söz ve müziği Mabel Matiz'e ait son şarkısı 'Lan'ı geçen hafta dinleyicileriyle buluşturmuştu. Şarkı kısa sürede Spotify, Youtube ve Apple Music listelerinde zirveyi görmüş, milyonlarca kez dinlenerek rekor kırmıştı. 'Lan'dan bir rekor daha geldi.

 

'Lan' dünya starlarının yarıştığı Spotify Global Top 50 listesine giren tamamı Türkçe ilk şarkı oldu. The Weekend, Maluma gibi uluslararası starların hemen arkasından gelen Zeynep Bastık’ın yeni single’ı ‘Lan’ şu an dünyanın en çok dinlenen 45'inci şarkısı. 'Lan' aynı zamanda Spotify'da günlük 2.5 milyon kez dinlenmeye ulaşan ilk Türkçe şarkı oldu. Ayrıca Spotify'da ilk kez bir kadın müzisyen “Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçısı” olmayı başardı!

 

Daha önce Global Chart'a giren Türkçe şarkılar en fazla 65'inci sıraya kadar yükselebilmişti. Arasan da (Uzi) 65, Bilmem mi (Sefo) 75, Antidepresan (Mabel Matiz & Mert Demir) 87 numaraya kadar çıkmıştı.

 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Kaan Malkoç – "Ne Oldu Şimdi" 22 Mart'ta Yayında http://mail.gazetebirlik.com/haber/kaan-malkoc-ne-oldu-simdi-22-martta-yayinda-2365/

“Korkular”, “İstemezdim”, “Gidemem” ve “Farkındayım” adlı teklilerinin ardından Kaan Malkoç, son olarak yeni çıkacak şarkısı “Ne Oldu Şimdi” ile listelerimize girmeye hazırlanıyor.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Şevval Sam "İLLA" ile sahneye çıktı http://mail.gazetebirlik.com/haber/-sevval-sam-illa-ile-sahneye-cikti-7654/

Sahnede Şevval Sam Annesi albüm projesinden bahsetti İlla  albümünde  benim de iki bestem yer almıştı. Biri “Gül Güzeli”, diğeri de “Daha gidecek çok yolumuz var “ adlı şarkıydı. Çok şanslıyım şarkılarım Türkiye’nin en muhteşem sanatçılarından biri tarafından söylendi; daha da şanslıyım o özel sesin sahibi benim annem. 


Sahnede Gül Güzeli’ni söylüyordum ama geçen sene “Daha gidecek çok yolumuz var” şarkısının yeniden keşfedilmesi beni çok mutlu etti. Bu yüzden onu da sahneye koymaya karar verdim. O şarkının en güzel yorumu hala tabii ki annem Leman Sam’a ait. Ben de bunun tadını çıkarıyorum doğrusu. 

Bu hafta da yeni başladığımız ve Star’da yayınlanan Yan Oda dizisinin bir düğün sahnesinde seslendirdim bu şarkıyı. Aşka ve umuda dair bir şarkı olduğu için, o sahneye de çok yakıştığını düşünüyorum. 

Yan Oda dizisinde şahane bir ekiple çalışıyoruz. Sürekli güldüğümüz, bu kadar eğlendiğimiz bir set olacağını tahmin etmemiştim. Gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Umarım bizim aldığımız keyif ve birlikte üretmekten duyduğumuz mutluluk, izleyiciye de yansır.
]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Prova öncesi alışveriş http://mail.gazetebirlik.com/haber/prova-oncesi-alisveris--3704/

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı oyuncu, bir süre meydan katını dolaşıp alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerini kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Enis Arıkan, sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti. ‘Balina’ oyunun provalarına geldiğini söyleyen sempatik oyuncu, ‘’hızlıca alışveriş yapıp hemen provaya yetişmem gerek kolay gelsin arkadaşlar’’ diyerek hızlı adımlarla Performans Sanatları Merkezi’nin yolunu tuttu.

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
JEKYLL & HYDE MÜZİKALİNE İSTANBUL'DA YOĞUN İLGİ http://mail.gazetebirlik.com/haber/jekyll-hyde-muzikaline-istanbulda-yogun-ilgi-6098/

İzmir’de aynı gün içerisinde iki kez sahne alan Jekyll & Hyde Müzikali, hız kesmeden Türkiye turnesine devam ediyor.

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Broadway Müzikali ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, binlerce İstanbullu tarafından yoğun ilgiyle izlendi.  Antre Production tarafından sahnelenen, başrollerini Hayko Cepkin’in hayat verdiği Jekyll & Hyde müzikalinde kendisine Öznur Serçeler ve Nermin Koçak eşlik ediyor. Hayko Cepkin, Öznur Serçeler ve Nermin Koçak’ın yanı sıra Fatih Al, Umut Kurt ve Cenk Bıyık gibi usta isimlerin yer aldığı müzikalin yapımcılığını Melikcan Zaman üstlenirken yönetmenliğini Taner Tuncay, genel sanat yönetmenliğini Malcolm Keith Kay, yaratıcı yapımcılığını Feri Baycu Güler, müzik direktörlüğünü Sabri Tuluğ Tırpan ve koreografisini ise Seda Özgiş yapıyor.
 
Türkiye'yi gezmeye devam eden müzikal, yoğun istek üzerine 22 Mart’ta bir kez daha İstanbul Tim Show Center'da,  20 Mart'ta Ted Ankara Koleji Ata Sahnesi'nde, 21 Nisan’da ise Bursa Merinos AKKM’de sergilenecek.]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
''Umarım Dinleyicinin Ruhuna Dokunur'' http://mail.gazetebirlik.com/haber/-umarim-dinleyicinin-ruhuna-dokunur-2671/

 Sözlerini Melda Gürbey’in yazdığı, bestesini İlker Bayraktar’ın üstlendiği şarkının düzenlemesini Tarık İster üstlendi. Yurt, ''Dünya Hevesi hepimizin yaşadığı ortak duyguları anlatan bir şarkı aslında. Umarım dinleyicilerin de ruhuna dokunan bir şarkı olur. Emeği geçen ve bu süreçte yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ederim.” dedi. Güzel şarkıcı, çektiği klip ile de şarkısını taçlandırırken, uzun örgülü saçları ve pembe elbisesiyle de göz kamaştırdı. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com
Ayça Ayşin Turan rolünü anlattı http://mail.gazetebirlik.com/haber/ayca-aysin-turan-rolunu-anlatti-3839/

PRT Film ve 2518 Film'in ortak yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun üstlendiği romantik komedi türündeki "Sevmek Yüzünden" filminin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan canlandırdığı karakteri anlattı.

İş ve özel hayatında yaşadığı olumsuzluklara rağmen, kaderine baştan yön verme hedefindeki İdil karakterini canlandıran sanatçı; “İdil, idealleri olan ve ideallerine ulaşmak için çabalayan hayat dolu bir kız. Hayatın içinden, çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği bir karakter” dedi.  

Rolü üzerinde yaptığı çalışmaları ve setteki deneyimlerini de paylaşan yetenekli oyuncu; “Senaryo üzerinde karakterin tüm sahnelerini, her sahnedeki duygu durumunu analiz ederek çalışmayı seviyorum. Çalışırken senaryonun üzerine sürekli notlar alırım. Hikayeyi okuduğumda İdil bana bu heyecanı fazlasıyla hissettirdi. Çok güzel notlar aldım. Sette de çok eğlendik, çalışma arkadaşlarım tüm ekip gerçekten muhteşemdi" dedi. 

“Sevmek Yüzünden” filminde Ayça Ayşin Turan’a Serhat Teoman eşlik ediyor. Seçil Çömlekçi ve Ahmet Kapucu’nun senaryosunu yazdığı,  kadın dayanışmasının yanı sıra etkileyici bir aşk hikayesinin doğuşuna da tanıklık edeceğimiz filmde Ezgi Şenler, Ali Gözüşirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala ve Yıldız Kültür gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor. 

]]>
Gazete Birlik info@gazetebirlik.com