Vakıf Katılım web
Magazin 03.12.2022 04:45

TUĞÇE KANDEMİR VE SELÇUK BALCI'DAN KARADENİZ FIRTINASI…

Türk Pop Müziği'nin en güçlü kadın vokallerinden Tuğçe Kandemir ve Karadeniz Müziği'nin en başarılı temsilcilerinden Selçuk Balcı TUĞÇeXPRES serisi için bir araya geldi.
TUĞÇE KANDEMİR VE SELÇUK BALCI'DAN KARADENİZ FIRTINASI…

Türk Pop Müziği’nin en güçlü kadın vokallerinden Tuğçe Kandemir ve Karadeniz Müziği’nin en başarılı temsilcilerinden Selçuk Balcı TUĞÇeXPRES serisi için bir araya geldi.

Güçlerini birleştiren iki başarılı sanatçı Kapattum Yuregumi adlı şarkıyı seslendirdi. Şarkının sözleri ve bestesi Fatih Söylemez imzası taşıyor.

Tuğçe Kandemir’in büyük beğeni toplayan TUĞÇeXPRES serisine konuk olan Selçuk Balcı, etkileyici yorumu ve kemençesi ile Kandemir’e eşlik ediyor.

Kandemir ve Balcı Kapattum Yurgumi adlı çalışmalarıyla kalplere işleyen yorumlarıyla ve klibiyle 2 Aralık’ta müzik severler ile buluşacak.

Kapattum Yuregumi klibiyle birlikte 2 Aralık’ta TTE Production ve Sony Music Türkiye işbirliği ile tüm dijital platformlarda yayında.

CEM BELEVİ’DEN “ALLAH BİLİYOR” İLE YANIT GELDİ

Cem Belevi, yeni şarkısı “Allah Biliyor” ile sahnelerin tozunu attırmaya geliyor. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan “Allah Biliyor”, Belevi’nin klasikleşen eserlerinin tınısını kulaklara yeniden getiriyor.

“Anlatsam, bir konuşsam dağlar taşlar yerinden oynardı “ dediği şarkının söz ve müziği Cem Belevi’ye, düzenlemesi ise Osman Taşdaş’a ait. Mix ve mastering’in Emre Kıral’a emanet edildiği şarkıda ud, kanun, ney, perküsyon, yaylılar ile zengin bir düzenleme dinleyicileri bekliyor.

Şarkının klibi ise Mustafa Özen yönetiminde İstanbul Şile’de çekildi. Fotoğraflar ise Burakhan Paşabeyoğlu imzası taşıyor. Gece çekimlerinde performansıyla dikkat çeken Belevi, oyunculuğa da hız kesmiyor.  Hali hazırda Fethiye’de film çekiminde olan Cem Belevi, iki hafta sürecek çekimler sırasında sahne performansına da ara vermeyecek.

Cem Belevi yeni single “Allah Biliyor” Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

CEYZ İLE TANIŞMA ŞARKISI: GEL YANIMA

 Ceyz, ilk single’ı ile Sony Music Türkiye ailesine katıldı. Gel Yanıma şarkısıyla müzikal kariyerini yeni bir noktaya taşımayı hedefleyen Ceyz, Sony Music Türkiye etiketiyle pop rap sevenlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Can Deniz Coşkun, “Ceyz” mahlasıyla hiphop&rap ve pop rap alanında iddiasını göstermek için geliyor. Sözleri, müziği ve düzenlemesi Ceyz’e ait olan Gel Yanıma’nın mix-masteringi Ersen Kutluk tarafından yapıldı. Sinan Dindoruk ise şarkıya bağlaması ile eşlik etti.

Birçok söz- müzik ve aranjenin altına imzasını atan, vokal olarak da kariyerinin startını “Gel Yanıma” ile verecek olan Ceyz müziğini şu şekilde tanımlıyor: “Müzik tarzı konusunda çok net bir kulvara yönlenmediğimi söyleyebilirim her şarkımda birden fazla tarzın harmanını kullanıyorum bazen rap ve R&B birleşirken bazen reggaetone ve arabesk birleşebiliyor. Tam olarak “Ceyz tarzı” diyebiliriz.”

Ceyz’in ilk single’ı ‘’Gel Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

SMA TİP 1 HASTASI KAAN EFE’YE ŞARKILI DESTEK

 

 

 İzmir'in Kınık ilçesinde yaşayan "Kınık Kaan Efe Gönüllüleri" SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe Şanal 'ın tedavisine destek olmak için bağış kampanyası başlattı. 9 aydır devam eden bağış kampanyası kapsamında Kınık Kaan Efe Gönüllülerinden Sanatçı Fırat Tanır, SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe Şanal ve hastalıktan muzdarip olan çocuklara dikkat çekmek amacıyla özel bir şarkıya imza attı.

18 aylık İzmirli Kaan Efe’nin tedavi masraflarına katkıda bulunup yardımları hızlandırmayı hedefleyen şarkıya bir de klip çekildi. Söz, müzik ve klibi için hiçbir ücret alınmadan hazırlanan şarkı, 2 Aralık’ta Circle Music ve Sony Music Türkiye desteğiyle yayınlandı.

Söz ve müziği Fırat Tanır’a, aranjesi Serkan Yeşilyurt’a ait olan şarkının kayıt ve mixing’ini de Yeşilyurt üstlendi. Hüsnü Şenlendirici, Armağan Çağlayan, Feridun Düzağaç gibi isimlerle birlikte kampanya süresince destek veren Tanır, hem Kaan Efe’ye destek olmak için hem de SMA tip 1 hastası çocukları gündeme getirmek amacıyla “Kaan Efe” adını verdiği şarkıyı seslendirdi.