Magazin 13.06.2023 16:34

TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!

​Menajer ve yapımcı Esat Kaba'nın yönetimindeki Paradise Production organizasyonu ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkıları ile bu sene 57. kez düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali renkli görüntülere ve muhteşem performanslara sahne oldu.
TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!

Menajer ve yapımcı Esat Kaba’nın yönetimindeki Paradise Production organizasyonu ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin katkıları ile bu sene 57. kez düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali renkli görüntülere ve muhteşem performanslara sahne oldu.

Tekirdağ´ın Süleymanpaşa ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 57´ncisi düzenlenen festival, 8-11 Haziran tarihleri arasında kapılarını araladı. 

Dört gün süren festivale on binlerce kişi katılırken, etkinliklerin sürdüğü her gün, müzik dünyasının iki yıldız ismi en sevilen şarkılarını Süleymanpaşalılar için seslendirdi.

Fatma Turgut, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Funda Arar, Gökhan Tepe ve Melek Mosso’dan oluşan kadrosuyla muhteşem performanslarına sahne olan 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, şehre unutulmayacak bir deneyim yaşattı.

Coşkuyla geçen etkinliğin ilk günü Fatma Turgut ve Ferhat Göçer konserleri ile tamamlanırken festivalin ikinci günü, Mustafa Ceceli ve Funda Arar sahne aldı. Sevenlerine doyumsuz anlar yaşatan sanatçılara festivalin kapanışında ise Gökhan Tepe ve Melek Mosso eşlik etti.

Her yıl geleneksel olarak haziran ayında yapılan Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, konserlerin dışında kortejler, sergiler, gösteriler, fener alayları, kiraz yarışmaları ve yelken yarışmaları olmak üzere birbirinden keyifli etkinlikler ile kutlanıyor.