Kültür Sanat 12.10.2022 14:50

"TEK YÜREK ANKARAGÜCÜ" filminin ana kadrosu belli oldu!

Ankara'nın tarihi kulübü Ankaragücü, sinema filmine konu oluyor. Senaryosunu Eyüp Coşkun'un yazdığı ''Tek Yürek Ankaragücü'' filminin kadrosu belli oldu.

Ankara’nın tarihi kulübü Ankaragücü, sinema filmine konu oluyor. Senaryosunu Eyüp Coşkun’un yazdığı ‘’Tek Yürek Ankaragücü’’ filminin kadrosu belli oldu. Filmin başrollerini, Turgay Tanülkü, Sitare Akbaş, İnanç Konukçu ve ve duygu yüklü sahneleri ile yürek parçalayacak küçük Yiğit karakteri ile Ömer Toprak Yılmaz paylaşıyor.

ÜNLÜ İSİMLER BU FİLMDE BULUŞTU

Ankaragücü Kulübü’nün İmalatı Harbiye Dönemi’nden başlayan hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Serdar Çetinkaya yapıyor. Usta oyuncuların yer aldığı filmin ana kadrosu ise ünlü isimlerden yer alıyor. Sedef Şahin, Hakan Çankaya, Cem Kılıç, Anıl Çelik, Esat Deniz Abdaloğlu, Leyla Bezirci, Tarkan Göller, Mert Karabulut, Erdem Şanlı, Cem Yiğit Özümoğlu ve Engin Can Tura da yer alıyor.

ATATÜRK’Ü CANLANDIRCAK İSİM GELECEK GÜNLERDE AÇIKLANACAK

İmalatı Harbiyeliler o günlerde memleketi kurtarmak için tek yürek olmuştu, bugün ise bu armanın sevdalısı olan taraftarlar 8 yaşındaki Yiğit'i yaşatmak için tek yürek olup mücadele edecek. Filmde Anadolu kulüplerinin ve tribünlerinin kardeşliğinin de altının çizildiğini ve herhangi bir futbol takımına gönül veren her taraftarın kendisini filmde bulacağını söyleyen yönetmen Serdar Çetinkaya, Atatürk rolünü kimin oynayacağı hakkında da şunları söyledi:‘’ Filmimizin başrol ve ana kadrosu çok değerli oyuncularımızdan oluşuyor. Her biri özel karakterlere hayat verecek. En çok merak edilen ise Atatürk’ü kimin oynayacağı oldu. Atatürk rolü için sayısız görüşmeler yaptık. Bu role hayat verecek isim dün netleşti. Önümüzdeki günlerde sürpriz ismi sizlerle paylaşacağız. Atatürk rolünü en iyi şekilde canlandıracağından hiç şüphem yok.’’

27 ARALIK’TA VİZYONDA

“Tek Yürek Ankaragücü” filminin çekimlerine, MKE Ankaragücü kulübünün kuruluş tarihi olan 31 Ağustos’ta başlandı. Vizyon tarihi de, Atatürk’ün Ankara’ya geldiği 27 Aralık olarak planlandı. CB Film Corporation tarafından yapımcılığı üstlenilen AKS Medya ve Serçe Yapım ortak yapımcılığında hayata geçirilen projeyi ilk günden beri ciddi şekilde sahiplenen, sürecin başarıyla tamamlanması için her türlü desteği veren ise MKE Ankaragücü Kulübü oldu.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ektedir. Değerlendirmenize sunar, iyi çalışmalar dilerim.