Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 17.05.2022 07:00

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Tahincioğlu, Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi NidaparkGöcek'in satışlarına başlıyor.
Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

• YILDIRAY GÖKKAYA

Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek için kolları sıvadı. Nidapark Göcek’in satışlarına başlanıyor. Nidapark Göcek,şehir merkezinden uzakta, fakat yürüme mesafesinde yaşamak isteyenler için bahçeli, havuzlu, geniş sosyal alanlara sahip alçak katlı villa konsepti ile bölgenin en prestijli projesi olacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’i hayata geçiriyor. Proje ile ilgili tüm detaylar,Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu veTahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak’ın ev sahipliğinde Göcek’te gerçekleşen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Nidapark Göcek toplam 22 bin 146 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede 32 villa bulunuyor. Projedeki villalar 3+1 yada 4+1 olarak tasarlandı. Projede yer alan villaların metrekare büyüklükleri ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark Göcek, şehir merkezindeki tüm sosyal alanlara yakın, kısa yürüme mesafesinde konumlanıyor. Dalaman Havalimanına 17 dakika sürüş mesafesinde olan proje, Fethiye şehir merkezine ise 23 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu;“NidaparkGöcek’i, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi olarak hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Projemiz tamamlandığında ev sahiplerine Göcek’te daha önce düşünülmemiş konforu ve hayatı sunacağız. Ev sahipleri için her ayrıntının özenle tasarlandığı projemizde yazları havuz ve teraslarında, kışları da yerden ısıtmalı odaları ve şömineli iç avlusunda sevdiklerinizle, dört mevsimi Tahincioğlu kalitesi ile doyasıya yaşayabileceksiniz.”dedi.

Tahincioğlu;“750 milyon TL yatırım değerine sahip Nidapark Göcek projemizin teslimlerini 24 ay sonra gerçekleştireceğiz. Projemizden konut sahibi olmak isteyenler Tahincioğlu Gayrimenkul olarak geliştirdiğimiz ödeme planlarından faydalanabilirler.” dedi.

Tahincioğlu;“Sektörümüzde gerçekleştirilen projelerin yeni düzene uygun olmasının yanı sıra doğayı ve doğal yaşamı olumsuz etkileyecek unsurlardan uzak, çevre dostu olması birincil öncelik olmalıdır.Bizim bakış açımıza göre de sürdürülebilir bir hayat, yalnızca sürdürülebilir projelerde gerçekleşebilir. Tahincioğlu projelerinin sürdürülebilirlik iddiası ilk önce seçmiş olduğu arazi ve lokasyonlarla başlar. Nidapark Göcek projemizde de su tasarrufunu en yüksek seviyeye çıkaran yağmur suyunu biriktiren bir sisteme göre oluşturduk. Gerçekleştirdiğimiz sistemle aynı zamanda ABD yeşil bina konseyi tarafından verilen LEED for Homessertifikasını almaya da adayız. Sizleri ve gelecek nesilleri düşünerek hayata geçirdiğimiz, üzerinde çalıştığımız ve planlanma aşamasında olan tüm projelerimizi bu ve benzeri kriterleri göz önünde tutularak çalışmaktayız. Gelecekte yapacağımız tüm projelerimizde aynı hassasiyeti koruyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Tahincioğlu; “İzmir bölgesinde Urla ve Çeşme’yi yakından takip ediyoruz, ayrıca tüm gelişmekte olan bölgeleri de radarımız altına aldık. Değişen ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda dört mevsim yaşanabilecek, geniş kullanım alanı olan, doğa ile iç içe projelerimiz geliyor.” diye konuştu.

Tahincioglu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak; “Projemizde günlük yaşamın tüm konforunu düşündük.Doğa ile uyumlu materyaller, dış cephede taş dokular ve ahşap detaylar kullanılıyor. Tavana kadar yüksek camlar sayesinde muhteşem Göcek manzarasının keyfini çıkartma imkanı sağlıyoruz. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemine sahip villalarda bu keyif yaz kış sürecek. Her villaya özel havuz, özenle tasarlanmış peyzaja sahip bahçe ve iki araçlık otoparkın yanında şömineli geniş iç avlu, her odada özel banyo ve ev sahiplerinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda dönüştürerek kullanabilecekleri ekstra alanları sunuyoruz. Pandemi sonrası değişen ihtiyaçlara ve alışkanlıklara uygun ferah, fonksiyonel ve kullanışlı yaşam alanları yaratmayı hedefliyoruz.” dedi. Nidapark Göcek’te yer alan sosyal olanaklara da değinen Çakmak; “Projemizin sosyal tesislerinde günün verimli geçmesini sağlayacak fitness salonu, buhar odası ve sauna bulunuyor. Nidapark Göcek, çam ağaçları arasında bol oksijenli havası ile her gün daha zinde ve mutlu uyanacağınız bir hayat vaat ediyor.” dedi.

Özcan Tahincioğlu; “Sektör lideri olarak 2021’i, 3,8 milyar TL hedeflerimizin üzerinde rekor ciro ile kapattık. Bugüne kadar 60’dan fazla projede toplam 4 milyon metrekarenin üzerinde inşaat gerçekleştirdik. Yılların deneyimi ile rahatlıkla ifade ediyorum ki gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı” açıklamasını yaptı.