Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 19.04.2024 16:43

Sürdürülebilirlikte farkındalık çalışması gerçekleştiriliyor

Sürdürülebilirlik çalışmalarıyla öne çıkan Akra Hotel, çevreye ve topluma katkı sağlama amacıyla 'Akra Markası Çocukluktan Başlar' projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 6-10 yaş aralığındaki çocuklara Akra Hotel ev sahipliğinde sıfır atık ve sürdürülebilirlik atölyesi gerçekleştirildi.
Sürdürülebilirlikte farkındalık çalışması gerçekleştiriliyor

Akra Hotel sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk ilkeleri doğrultusunda değerli bir projeye imza attı. ‘Akra Markası Çocukluktan Başlar’ projesi kapsamında, çevreye ve topluma katkı sağlama misyonuyla, çocuklara sürdürülebilirlikte farkındalık çalışması gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Akra Hotel, 18 Nisan Tarihinde, Nar Tanesi Okulları ve Bilge Çocuk Akademisi’nden 6-10 yaş aralığındaki öğrencileri ağırladı.

Öncelikle çocuklarla sıfır atığa yönelik bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi. Sonrasında çocuklar, Akra Hotel Executive Şefi Baykaner Gönen ile birlikte cupcake atölyesine katıldı. Etkinlik, bahçede çiçek dikimini kapsayan faaliyet ile son buldu.  

 

Etkinlik boyunca, öğrencilere Nar Tanesi Okulları öğretmenleri ve Akra Mini Club çalışanları eşlik etti. Böylece çocukların eğlenirken, etkinlikten en iyi şekilde faydalanmaları sağlandı.