Magazin Kaynak: Rahime SEZGİN 02.05.2024 11:24

Siyaset, sanat ve cemiyet dünyasını buluşturan davet

Malezyalı girişimci ve iş insanı Hidayah Hassan, Cipela markasının tanıtım toplantısını İstanbul Mandarin Otel'de gerçekleştirdi.
Siyaset, sanat ve cemiyet dünyasını buluşturan davet

Hassan, E-ticaret sitesi üzerinden gerçekleştirilecek satış yöntemini, bu yıl içinde başta İstanbul olmak üzere, Ege'de de açılacak mağazalarla destekleneceğini ifade etti. Hassan, "İstanbul dünyayı birbirine bağlayan bir köprü, ancak aynı zamanda pek çokları gibi benim rüyalarımın şehri... Bu şehirde Cipela markamın tanıtımını yapmaktan çok mutluyum" dedi. 

Başta Malezya Büyükelçisi Sazali Mustafa Kamal, eşi Nor Inari Binti Abd Aziz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Bilge Kuru, Gizem Karaca, Hazal Subaşı, Özge Ulusoy, Gülsim Ali, yazar Aysun Kaba, İlayda Oymak ve Yasemin Nuriler gibi siyaset, iş, sanat ve magazin dünyasından birçok isim Hidayah Hassan'ı yalnız bırakmadı.

Konuklar, tasarımların ve el yapımı olan ayakkabıların kısa sürede, vazgeçilmez bir marka olacağını dile getirdi. Etkinlikte şıklık yarışı yaşandı. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Hassan, "Sizleri burada görmek mutluluk verici... Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Burada birçok iş yapacağım. Her geçen gün Türkçemi geliştiriyorum. Bu buluşmaları daha sık hale getireceğiz" diye konuştu.