Vakıf Katılım web
Magazin 05.08.2022 04:58

SERDAR ORTAÇ İLE GELENEK BOZULMADI

Türk pop müziğin yıldız ismi Serdar Ortaç, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde geleneği bozmadı.
SERDAR ORTAÇ İLE GELENEK BOZULMADI

Boğaz’ın muhteşem atmosferinde dansçıları, orkestrası ve hit’leriyle 6. kez mekanı hınca hınç doldurdu.

Binlerce kişinin akışları eşliğinde sahneye çıkan Serdar Ortaç, konserin ilk dakikalarında sevenlerinden telefonlarını bırakmalarını ve bol bol eğlenmelerini istedi. Ünlü sanatçının çağrısına kulak veren hayranları, Ortaç'ın “Karabiber”den günümüze en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile unutamayacakları bir müzik şöleni yaşadı.

SERDAR ORTAÇ REKORA KOŞUYOR

2022 yazının en uzun soluklu konser maratonuna ev sahipliği yapan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Serdar Ortaç 6.kez müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, gördüğü yoğun ilgi karşısında “Kaçıncı konser, hâlâ kalabalık. Şükür, sevilmek güzel...” sözleriyle mutluluğunu paylaştı. Serdar Ortaç, Kuruçeşme Açıkhava’da hayranlarıyla yedinci buluşmasını ise 6 Ağustos’ta gerçekleştirecek.

ALEYNA TİLKİ İLE BİR SÜRPRİZ OLABİLİR

Hit şarkılarını sanatçı dostlarının seslendirdiği Serdar Ortaç Vol.1 albümünün ikincisi için kolları sıvayan ünlü sanatçı,  “Aleyna Tilki ile galiba bir şarkı okuyacağım” sözleriyle sürpriz bir düet hazırlığı içinde olduğunu da sevenlerine duyurdu.