Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 09.05.2024 15:49

Selin yeni İngilizce şarkısını takipçileriyle buluşturdu

Üst üste yayımladığı Türkçe, İngilizce ve iki dilli projeleri ile son dönemin en üretken isimlerinden olan sanatçı Selin, ''Human'' isimli yeni İngilizce şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle takipçileriyle buluşturdu.
Selin yeni İngilizce şarkısını takipçileriyle buluşturdu

Hem Türkiye'de hem de global sahnede başarılı işlere imza atan ve geçtiğimiz günlerde mini Avrupa Turnesinden dönen sanatçı, İstanbul ve Londra arasında mekik dokuyarak stüdyo çalışmalarının bir kısmını Londra'da gerçekleştiriyor. 


''Human'' şarkısının sözleri Selin ve JC Stewart, bestesi Selin, JC Stewart ve Gil Lewis imzası taşıyor. Projenin prodüktör koltuğunda ise Gil Lewis yer alıyor. Ekip, şarkının bestesinde Teddy Swims'ten esinleniyor.

Alternatif rock öğeleri ile süslenmiş agresif bir pop şarkısı ile kariyerinde önemli bir kilometre taşı olacak Human şarkısına imza atan Selin'in güçlü vokal performansı ise kendine hayran bırakıyor. 

Şarkının hissiyatı ile bir bütün oluşturan klibin yönetmenliğini ise Birkan Tercanlı namıdiğer Biggz yaptı. Londra sokaklarında çekilen klipte Selin'e arkadaşları da eşlik etti. Selin, projenin fotoğraf çekimi için ise Gianmarco Rizzo'nun objektifine poz verdi. 

Global arenada da önemli çalışmalar yapılacak olan Human şarkısı ile ilgili Selin, duygularını şu sözlerle dile getiriyor: ''Her gün kendimiz ile ilgili yeni şeyler öğrendiğimiz, hayatı yaşadıkça neyi sevip sevmediğimizi tecrübe ettiğimiz için bazen ve özellikle de ilişkilerde nasıl birisinin yanımızda olmasını istediğimizi bilemiyoruz. Nedense, tam olarak neden olduğunu bilemesem de o kişiyi bırakamıyoruz. Gerçeği içimizde saklayarak bir süre daha ilişkiyi devam ettiriyoruz. Gerçeklerle yüzleşememe halini belki çoğu insan hayatının bir döneminde yaşamıştır. Bize ne yeterli ki? Belki de sorun, içimizdeki yetersizlik hissidir ve hayatımıza aldığımız insanları yeterli bulamamamızdır.''


Selin'in yeni şarkısı Human ve klibi, 10 Mayıs itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm platformlarda yayımda!