Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 06.05.2024 14:00 Güncelleme: 06.05.2024 14:35

Schafer, Tılsım Serisini bir davetle tanıttı

Schafer, Tılsım Serisi Yemek Takımının lansman davetinde davetli grubunu ağırladı.
Schafer, Tılsım Serisini bir davetle tanıttı

Schafer, Tılsım Serisi ile farklı coğrafyaların hikayelerini anlatan form ve desenlere sahip 12 kişilik yemek takımlarını tüketicilerin beğenisine sunmaya başladı.

Beymen Morini Restaurant’ta Schafer Yönetim Kurulu Üyesi Elif Aslan Gülşen ve Serdar Akalın ev sahipliğinde gerçekleşen davette ise misafirler, Tılsım Serisi’nde yer alan Dreamy yemek takımıyla hazırlanmış zarif bir sofrada koleksiyonu yakından inceleme fırsatı buldu.

Schafer Yönetim Kurulu Üyesi Elif Aslan Gülşen yaptığı konuşmada “İnovatifliği ve tasarımıyla çok özel bir koleksiyon olan Tılsım Serisi yemek takımımız bizim için çok önemli bir yere sahip. Tılsım, hikayesi özel olan ve çok farklı konumlandırdığımız bir seri. 7 farklı desene sahip Tılsım Serisi içinde yer alan Dreamy yemek takımı ise Türk kültürü ve mimarisinde önemli bir yere sahip olan kuş saraylarından esinlenerek tasarlandı. Tılsım serisi aynı zamanda Türkiye’de bir ilk olan “Ömür Boyu Desen Dayanıklılığı Garantisi’ne sahip ve bulaşık makinesi dahil tüm yıkamalar sonrasında desenini ve ışığını koruyan yepyeni bir teknoloji olan Alman Starjet teknolojisiyle üretiliyor.” dedi.

Beymen Morini Restaurant’ta gerçekleştirilen akşam yemeği davetine Nur Bilen Yavuzer, Mine Tugay, Almeda Abazi, Gizem Hatipoğlu, Aslıhan Karalar ve Seda Önder gibi isimler katıldı.