Vakıf Katılım web
Magazin 20.03.2023 04:41

SANDIM Kİ YAYIMDA!

Alternatif müziğin başarılı temsilcilerinden söz yazarı, besteci ve yorumcu Paptircem, ''Sandım Ki'' isimli etkili slow çalışmasını 17 Mart Cuma günü yayımladı.
SANDIM Kİ YAYIMDA!

Paptircem, ''Sandım Ki'' şarkısında geçmişte yaşanan tüm yaraları kabul etme ve hayatına anlam katma sürecine değinirken dinleyicilerin de hayatlarına dokunmayı ve onlarla ortak hislerde buluşmayı hedefliyor. Paptircem(Sena)’nın koro kompozisyonlarının elektronik altyapı ve yumuşak ses rengi ile buluşması dinleyenleri birbirinden farklı hislere yolculuğa çıkarıyor.

Şarkının söz ve müziğini, başarılı sanatçı ve prodüktör Kaan Arslan ile birlikte üreten Paptircem, Sandım Ki'nin düzenlemesini de yine Kaan Arslan’a emanet ediyor.

Paptircem, ''Sandım Ki'' şarkısı ile ilgili duygularını şu şekilde ifade ediyor:’’Çocukluğunda açılan yaraları doldurmakla, seanslarla, kişisel gelişim kitaplarıyla, günlük rutinlere tutunmakla, geçmişle barışmakla uğraşanlar; hayatına bir anlam katmak için yapar bunların hepsini. Bu amaç eski tragedyalardan, yeni tiyatro sahnelerine kadar, insan yapımı her işin konusu olmuştur. İnsan sanar ki, geçmişe dönüp hatalarına sarılsa, içindeki karanlığa da alışabilir.Ancak bu sadece minik bir umuttur, onu ayakta tutan. Her gece yatmadan önce, onu hayatta tutan bu umuda sarılabilir ancak; varlığının anlamını bulma umudu. Bu şarkı, bu umudun kötü habercisidir: “Sarılır hayaline, kaçamaz hazin sonundan.”