Magazin 09.08.2022 04:56

Rubato Sezen Aksu'ya Selam Çaktı

Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün tarafından kurulan, kendine has tarzları ve sahne performansları ile adından söz ettiren Rubato, kariyerlerinin 5. stüdyo albümü "Rubato / Sezen Aksu Şarkıları"nı Bayhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı. 
Rubato Sezen Aksu'ya Selam Çaktı

Müzisyenlik kariyerlerinde, sahne ve albüm kayıtlarında uzun yıllar birlikte çalıştıkları Sezen Aksu'nun şarkıları Rubato yorumu ile bir albümde toplandı. Söz ve bestesini Sezen Aksu'nun yazdığı şarkılarından bir repertuar oluşturan grup, albüm kayıtlarını büyük bir titizlikle gerçekleştirdi.

Rubato "Sezen Aksu Şarkıları" Albümü İle Dijital Platformlarda Listelerde.

Merakla beklenen "Sezen Aksu Şarkıları" albümlerinin açılışını geçtiğimiz yıl "Tutuklu" ile yapan Rubato, bu hafta yayınlanan albümlerinde Gidemem, Tükeneceğiz, Yazık, Sorma, Sultanım, Perişanım Şimdi ve Gidiyorum'u yorumlayarak arşivlik bir albüme imza attı. Albümden ilk video klip Kemal Başbuğ yönetmenliğinde "Gidemem"e çekildi. Hafta sonu dijital platformlardaki listelere hızlı bir giriş yapan Rubato, bir çok önemli listenin de kapağına konuk oldu.