Gayrimenkul 19.06.2023 11:46

​RAMS Beyond İstanbul rezidans daireleri, lüks markaları ve sosyal yaşam alanlarıyla İstanbul için hazır...

İstanbul'un en merkezi lokasyonu Maslak'ta Levent, Sarıyer ve Beşiktaş'ın kesiştiği Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan RAMS Beyond İstanbul, RAMS'ın Türkiye'deki 6. Projesi olarak hayata geçiyor.
​RAMS Beyond İstanbul rezidans daireleri, lüks markaları ve sosyal yaşam alanlarıyla İstanbul için hazır...

Şehrin En Lüks ve En Konforlu Yaşamı RAMS Beyond İstanbul!

İstanbul’un en merkezi lokasyonu Maslak’ta Levent, Sarıyer ve Beşiktaş’ın kesiştiği Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan RAMS Beyond İstanbul, RAMS’ın Türkiye’deki 6. Projesi olarak hayata geçiyor. 

1+1’den 5+1’e panoramik boğaz manzaralı rezidans daire seçenekleri ile RAMS Beyond İstanbul şehir hayatını konforlu yaşamak isteyenleri bekliyor. Geniş ve ferah daireleri, estetik mimari ve tasarım konsepti ile her detayı incelikle tasarlanan proje, konfor ve lüksün birleştiği eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.  Özelleştirilmiş akıllı asansör sistemi sayesinde kendine ait özel alan oluşturan proje her bir daireye güvenli bir yaşam alanı yaratıyor.

Ödüllü Mimari Projesi İle Maslak’ın Boğaz Manzarasına Açılan Kapısı

Ödüllü mimarisiyle Maslak’ın boğaz manzarasına açılan kapısı RAMS Beyond İstanbul, bünyesinde bulunan paylaşımlı çalışma ve kültür sanat alanları, 360 seyir terası gibi sosyal donatılar sunmasının yanı sıra, seçkin dünya markaları, Michelin yıldızlı restoranı, manzarası İstanbul Boğazı ile birleşen sonsuzluk havuzu ve heliport gibi lüks olanakları ile kapsamlı bir yaşam alanı olma iddiasını taşıyor. İstanbul’da metroya direkt bağlantılı 4 projeden biri olan RAMS Beyond’da şehrin her noktasına ulaşım mümkün olacak. 

Dome+Partners ve Arup gibi prestijli mimarlık ve teknoloji firmalarıyla iş birliği yaparak gerçekleştirilen ve mimari açıdan bir planlama harikası olarak değerlendirilen projede, yapı ve inşaat mühendisliği, cephe mühendisliği, sürdürülebilir tasarım, uygulamalı bilim ve köprü tasarımı gibi alanlarda global bir uzmanlıkla tanınan New York merkezli Thornton Tomasetti ile çalışıldı.

 Dünya Markalarının Buluşma Noktası

Dünya markalı bir rezidans projesi olan RAMS Beyond İstanbul, konumu, olanakları ve mimarisi ile lüks ve seçkin yaşamın merkezi haline gelecek. Daire sahiplerine ve bölgeye ayrıcalıklı olanaklar sunan projede yer alacak mağazalar arasında, Stefona Ricci, Zilli, Birioni, Berluti, Frette, d.ream grubu gibi dünyaca ünlü prestij sahibi birçok marka yer alıyor. 

Dünya’daki Sayılı Çelik Yapılı Rezidanslardan Biri

Türkiye’nin ilk çelik rezidans projesi olan RAMS Beyond İstanbul, çelik konstrüksiyon yapısı ve günümüzdeki en kaliteli, basınç dayanımı arttırılmış beton sınıfı olan C50 kullanımı ile dünyanın en dayanıklı binaları arasında yer alıyor. Dünya’da güvenilirliğini kanıtlamış en kaliteli inşaat malzemelerinden biri olan C50 beton sınıfı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli’nin yapımında da kullanılmıştır.

Şehir Merkezinde, Yeşilin ve İstanbul Manzarasının Birleştiği Keyifli Bir Yaşam Alanı Doğuyor

Her bir yanı farklı manzaraya bakan projede şehir, boğaz ve orman manzaralı daire seçenekleri yatırımcılara geniş yelpazeli bir alternatif sunuyor. RAMS Beyond İstanbul, gece ışıl ışıl İstanbul manzarası, gündüz orman ve İstanbul Boğazı’nın güzelliği ile her daim İstanbul’da ayrıcalıklı yaşamın merkezi olmayı hedefliyor. Her detayı incelikle ve yaşam içinde ihtiyaç duyulabilecek tüm noktalar düşünülerek tasarlanan proje tamamlandığında, dünya standartlarındaki en prestijli yaşam alanlarından biri olarak İstanbul’un merkezinde yer alacak.

Türkiye’deki ilk çelik yapılı rezidans RAMS Beyond İstanbul dayanıklılık ve estetik mimari tasarımı ile adından çokça söz ettirecek.

Sürdürülebilirlik odaklı projelere imza atan RAMS, Beyond projesinde de yeşile saygı mottosuyla hareket ederek hem proje çevresindeki yeşil alanları koruyor hem de yeşil bina planı doğrultusunda doğa ile uyumlu bir mimari ortaya koyuyor. 

 İnşaat Sektöründeki En Teknolojik Satış Deneyim Ofisi

Şubat ayı itibariyle satışa açılan projenin detaylarını merak eden ziyaretçiler, projenin içerisinde yer alan satış deneyim ofisindeki Immersive Room’da 360 derece gerçekliği yaşatan ve sanal bir gerçeklik yaratan teknolojisiyle projenin her alanını içindeymişçesine deneyimleyebiliyor.

Ziyaretçiler interaktif satış sunumu ile projeye dair tüm detayları görebilir, uzman danışmanlardan destek alabilirler. Ziyaretçiler, satış ofisindeki akıllı sunumlar ile her daire planı içerisinde 3 boyutlu sanal gezinti yaparak modüler daire sistemi sayesinde kişilerin istekleri doğrultusunda daire planlarını yeniden tasarlatabilirler.