Ekonomi 31.05.2023 07:00

​Papara'ya ECHO Awards'tan ödül

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle e-ticaret sektörünün en iyi markalarını belirlemek için düzenlenen ECHO Awards'ın 2023 kazananları belli oldu.
​Papara'ya ECHO Awards'tan ödül

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle e-ticaret sektörünün en iyi markalarını belirlemek için düzenlenen ECHO Awards'ın 2023 kazananları belli oldu. 2016'dan bu yana hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli finansal hizmetler sunan finansal teknoloji şirketi Papara, ECHO Awards'ta ödeme sistemleri kategorisinde yılın en iyi e-ticaret platformu seçildi.

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ECHO Awards 2023 ödül töreni, 25 Mayıs Perşembe günü Divan Kuruçeşme'de gerçekleştirildi. 2016’dan bu yana geleneksel finansal süreçleri teknolojinin gücüyle dönüştüren finansal teknoloji şirketi Papara, e-ticaret sektörünün kategori ve deneyim bazında en iyi markalarını onurlandıran ödül töreninde ödeme sistemleri kategorisinin birincisi oldu. 

Gerçek kullanıcı deneyimleriyle belirlendi

ECHO Awards, bu yıl “The Great Specialization – Yatay Kapsayıcılıktan Dikey Konsantrasyona” ana temasıyla düzenlenen ECHO Summit kapsamında sahiplerini buldu. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ECHO Awards’ın kazananları, 12 ilde 1.200 kişiyle yapılan araştırmanın sonuçlarına ve gerçek kullanıcı deneyimlerine göre belirlendi. Gerek bireysel gerek de ticari finansal çözümleriyle kullanıcıların e-ticaret deneyimlerini kolaylaştıran finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcıların deneyim ve görüşleri doğrultusunda bu yılki ödüllerde ödeme sistemleri kategorisinin birincisi oldu.

Bireysel ve ticari ürün ve hizmetler sunuyor

Geleneksel finansal hizmetleri dönüştürmeye 2016'da sunduğu 7/24 ücretsiz para transferi hizmetiyle başlayan Papara, bugün kullanıcılarına ödemelerini yönetebilecekleri, birikim yapabilecekleri, sigorta satın alabilecekleri, kartlı alışverişlerinde harcadıkça anında nakit kazanabilecekleri bir finansal dünya sunuyor. Bireysel ürün ve hizmetlerinin yanı sıra online ve yüz yüze ödeme alma çözümleri, ödeme dağıtma ve ticari kart gibi ticari finansal ürün ve hizmetler de sunan Papara; hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli finansal deneyimlerle dijital ekonomiye geçişi hızlandırıyor.