Magazin Kaynak: Mazlum AYDIN 06.05.2024 21:52

"Ozan Orhan şarkı çıkardı yaz geldi diyecekler"

Ozan Orhon, önceki gece İzmir Sığacık'daki Dport Club'da sahne aldı. Yaz sezonun açılış konserini gerçekleştiren Orhon gazeteciler ile de sohbet etti.

 Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Artık kış yavaştan bittti. Yaza merhaba oluyor. Bizler de kışın hazırlıklarımızı yaptık. Yazın bomba gibi geliyoruz. Bu yaz Bodrum, Çeşme her tarafta bizim şarkılarımız çalacak. Şimdi yaz zamanı. “İki Deli” şarkısı ile beraber güzel bir yaz geçireceğiz.” dedi. Son dönemin iddialı sanatçıları arasında olan Orhon, “Eskiden Serdar Ortaç şarkı çıkardı yaz geldi derlerdi. Şimdi Ozan Orhon şarkı çıkarttı yaz geldi diyecekler.” diye de ekledi.

 

AYAKKABILARI EL EMEĞİ

 

Sahne kıyafeti hakkında da soruları yanıtlayan Ozan Orhon, muhabirlerin “Kostümlerinizi seçmenizde kim yardımcı olur?” sorusuna, “İki neden var. Birisi eşim ve diğeri annem. Ötekisi de Antonio Banderas” diyerek güldü. Ardından ayakkabılarına değinen Ozan Orhon, “Ayakkabılarım bir günde yapıldı. Bunlar el emeği. Benim için yapıldı. Her şey hizmet ettiğimiz sektörde güzel şeyler yapmak adına. 90’larda albüm kapakları vardı. Artık bu beden var.” dedi.