Magazin 09.08.2022 04:32

Oyuncu Yunus Narin büyük aşka engel çıktı!

"Son Yaz"ın ardından "Leyla ile Mecnun" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Yunus Narin, yakışıklılığı ve başarılı performansıyla yapımcıların yeni gözdesi. Geniş bir hayran kitlesi bulunan Narin, müzik yeteneğiyle de dikkat çekiyor.
Oyuncu Yunus Narin büyük aşka engel çıktı!

“Son Yaz” dizisindeki ‘Eray’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken Yunus Narin, şimdilerde “Leyla ile Mecnun” ile seyirci karşısına çıkıyor. Leyla’ya âşık olan ve onun Mecnun’la ilişkisinin önüne sürekli engeller koyan Vedat karakterini canlandıran Narin, hem yakışıklılığı hem de başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.

TEKLİF YAĞIYOR

Hayran sayısı her geçen gün biraz daha büyüyen ve sosyal medyada da hatırı sayılır bir takipçi kitlesi bulunan Yunus Narin’e yönelik ilgi, yapımcıların da dikkatinden kaçmadı. Başarılı oyuncuya önümüzdeki sezon için çok sayıda yeni projeden teklif geldi.

MÜZİK YETENEĞİ ŞAŞIRTTI

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Yunus Narin, elektro gitar performansı sergilediği videolarıyla sevenlerini heyecanlandırdı. Narin, bu yeteneğini rol alacağı projelerde de sergilemek istediğini söyledi.