Magazin 07.08.2022 04:56

Ödüle kavuştular

Bu yıl beşinci kez düzenlenen "Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması"nın finali geçtiğimiz hafta Boyut Çelik Kapı'nın ana sponsorluğunda, Wow İstanbul Hotel & Convention Center'de düzenlenmişti.
Ödüle kavuştular

Ünlü ve önemli isimlerden kurulu jüri karşısında ter dökerek derece alan yedi genç oyuncu adayı, yarışmanın ödülü olan oyunculuk eğitimleri için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne giderek kayıtlarını yaptırdılar.

Ödülü “oyunculuk eğitimi” olan tek yarışma olarak adından söz ettiren “Sinemanın Kral Ve Kraliçesi Yarışması” geçtiğimiz hafta beşinci yılının final gecesini yaparak yeni oyuncu yüzlerini seçmişti. Şimdiye kadar yapılan yarışmalarda sinema ve TV dünyasına yeni isimler kazandıran yarışmanın bu yılki derece alan isimleri de ödüllerine kavuştular. Boyut Çelik Kapı’nın ana sponsorluğundaki yarışmanın finalinde derece alan Saide Abliazova, Yeliz Açıkel, Hannah Evrim Labor, Huriye Şanlıoğlu, Ayhan Kemal İşcan, Uygar Gülpınar ve Buğra Kılıçarslan MSM (Müjdat Gezen Sanat Merkezi) nden oyunculuk eğitimi Ekim ayından itibaren alacaklar.

Kayıt yaptırmak üzere MSM merkezine giden oyuncu adaylarını merkez müdiresi Füsun Demirkuş karşıladı. Kayıtları yapılan genç adaylar çok heyecanlı görünürken organizasyon komitesi başkanı Atilla Kaplakarslan “Bu yarışmanın en büyük farkı, kazananların araba para gibi bir ödül yerine, çok daha kıymetli olan oyunculuk eğitimleri dir. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması olarak, ödülü oyunculuk eğitimi olan tek yarışmayız. Güzel ve yakışıklı meraklı oyuncu adaylarını seçip, eğitimlerini vererek hazır hale getirerek sinema ve TV dizi film sektörüne yeni yüzler kazandırıyoruz. Bu yılda böyle oldu. Eğitim konusunda desteğini esirgemeyen bu imkanı verdiği ve kapılarını açtığı için sevgili Müjdat Gezen hocamıza çok teşekkür ederim” dedi.