Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Rahime SEZGİN 30.04.2024 10:00 Güncelleme: 30.04.2024 14:37

Nuvita İlaç'ın Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü İtalyan iş ortağı Bionike, İstanbul'da

Alyors Grup şirketleri bünyesinde yer alan Nuvita İlaç; hassas, alerjik ve reaktif ciltlere yönelik dermokozmetik ürünler alanında uzmanlaşan uluslararası iş ortağı İtalyan Bionike ekibini İstanbul'da ağırladı. Toplantıya, katılım sağlayan eczacılara Bionike Uluslararası Ürün Eğitim Müdürü William Scott Agosti tarafından firma ve ürünler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Nuvita İlaç'ın Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü İtalyan iş ortağı Bionike, İstanbul'da

Alyors Grup şirketleri bünyesinde yer alan Nuvita İlaç; hassas, alerjik ve reaktif ciltlere yönelik dermokozmetik ürünler alanında uzmanlaşan uluslararası iş ortağı İtalyan Bionike ekibini İstanbul’da ağırladı. Toplantıya, katılım sağlayan eczacılara Bionike Uluslararası Ürün Eğitim Müdürü William Scott Agosti tarafından firma ve ürünler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Türkiye’nin öncü ilaç, takviye edici gıda ve kozmetik üretim firması Nuvita İlaç’ın Türkiye temsilciliğini üstlendiği Bionike, stratejik uyum toplantısı için İstanbul’a geldi. Yaklaşık 80 eczacının katılımı ile düzenlenen toplantıda Nuvita ve Bionike’nin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Yaz sezonu öncesinde Bionike’nin özellikle Defence Sun kategorisi başta olmak üzere Aknet, Triderm ve My Age gibi tedavi sürecini destekleyen aynı zamanda cilt sağlığına katkıda bulunan ürünleri hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Kadınlar günde 12, erkekler 6 kozmetik ürün kullanıyor, alerjen içermeyen ürün kullanımı önemli!

Bionike ekibi toplantıda sektöre yönelik Kanada’da yapılan çarpıcı bir araştırmanın sonuçlarını da aktardı.

Kozmetiklere bağlı epidemiyolojik dermatit insidansını belirlemek amacıyla 30 binden fazla hastanın değerlendirildiği çalışmada; kadınların makyaj yaptıkları için günde 12 kozmetik ürün, erkeklerin ise diş macunu, sabun, duş jeli ve şampuanı da içeren 6 ürüne ek olarak durulanmayan gruptan da en az 2 ürün kullanıldığı paylaşıldı.

Ortalama 6 kozmetik ürünün 85 farklı bileşene, 12 ürünün ise 168 farklı bileşene karşılık geldiğinin vurgulandığı çalışmada; günlük rutin kişisel bakım ürünlerine ek olarak kullanılan saç boyası, tüy temizlik ürünleri, tırnak cilaları gibi düzenli olarak kullanılmayan ürünler de dikkate alındığında alerjen içermeyen ürünlerin öneminin daha iyi anlaşılacağı belirtildi.

65 Yıla Dayanan Bionike Tecrübesi

İtalya’nın alanında öncü şirketlerinden Bionike’nin hassas, alerjik ve reaktif ciltlere yönelik dermokozmetik ürünler alanında “KATKISIZ FELSEFESİ” yaklaşımıyla 65 yıla uzanan uzmanlığı bulunuyor. Bionike’nin seçkin ürünleri, Türkiye’de Nuvita İlaç güvencesiyle tüketicilerle buluşuyor.