Kültür Sanat Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 23.04.2024 00:00 Güncelleme: 23.04.2024 11:44

Nilüfer'in genç başkanından okul ve kütüphane projesi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'i Halk Evi'ndeki makamında ziyaret eden Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu öğrencisi Derin Adak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde temsili olarak başkanlık makamına oturdu.
Nilüfer'in genç başkanından okul ve kütüphane projesi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu Müdürü Vahit Ağralı, müdür yardımcısı Emel Çetin Dilek, öğretmen Seçil Anaeri ile 4. sınıf öğrencisi Derin Adak’ı Halk Evi’ndeki makamında ağırladı.

Nilüfer Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak oturan Derin Adak, projelerini paylaştı ve gerçekleşmesi için talimat verdi.

Adak, öğrencilerin nitelikli alanlarda ders almasının önemine değinerek, “İlçemizde okul sayımız yetersiz. Var olan okulların sınıfları da çok kalabalık. Geniş bahçeye sahip yeni okullar kazandırılmalı. Geleneksel sokak oyunlarımız okul bahçelerinde oynanmaya teşvik edilmeli, yaşatılmalı. Okullarda sağlık çalışanı olmalı. Ayrıca internete sahip akıllı kütüphaneler oluşturmalıyız. Bu yöndeki talimatlarımı veriyorum” dedi.