Sağlık 04.08.2016 13:23

Kimse yaşına inanamıyor

Sizce resimdeki kadın kaç yaşında bir tahmin edin? 17-18 olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz çünkü Hirako tam 45 yaşında. YENİBİRLİK - Uzakdoğulu kadınlar genellikle "yaş alma" konusunda dünyanın geri kalanından…
Kimse yaşına inanamıyor

Sizce resimdeki kadın kaç yaşında bir tahmin edin? 17-18 olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz çünkü Hirako tam 45 yaşında.

YENİBİRLİK - Uzakdoğulu kadınlar genellikle "yaş alma" konusunda dünyanın geri kalanından daha şanslıdırlar. Tokyo'da modellik yapan Japon Risa Hirako da internette yaşına dair büyük bir tartışma başlattı.Instagram'da 94 bin takipçisi olan Hirako, selfie ve iç çamaşırı fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.14 Şubat 1971 doğumlu model, halen daha kliplerde rol alıyor, podyuma çıkıyor.Çok sağlıklı beslendiğini söyleyen Hirako ayrıca organik makyaj yapıyor ve ev yapımı meyve sularından başka katkılı içecekler tüketmiyor.En sevdiği ürünler ise badem sütü, badem yağı, bal ve muzlu bir içecek.Hirako'nun annesi de kızı gibi yaşını göstermemek konusunda şanslı.