Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.04.2024 00:00 Güncelleme: 22.04.2024 09:44

Karaköprü Belediyespor 2'nci Lig'e yükseldi

Şanlıurfa, 21 Nisan (Hibya) - Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig'de zaferle taçlandırdığı sezonun ardından büyük bir başarıya imza attı.TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden Karaköprü Belediyespor, sahasında konuk ettiği Osmaniyespor 'u sezonun bitimine bir hafta kala mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.
Karaköprü Belediyespor 2'nci Lig'e yükseldi

Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig'de zaferle taçlandırdığı sezonun ardından büyük bir başarıya imza attı.TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden Karaköprü Belediyespor, sahasında konuk ettiği Osmaniyespor 'u sezonun bitimine bir hafta kala mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Karaköprü Belediyespor, önümüzdeki sezon 2'nci Lig'de mücadele edecek.

TFF 3. Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karaköprü Belediyespor, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala ipi göğüslemeyi başardı. Osmaniyespor'u sahasında 2-1 mağlup eden Karaköprü Belediyespor, Adını TFF 2. Lig’e yazdırdı. 29’uncu dakikada Muhammed Raşid Şahingöz ve 43'üncü dakikada Berkcan Aytaç 'ın kaydettiği gollerle rakibini deviren Şanlıurfa ekibi, tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele etme hakkını elde etti. Karşılaşmanın ardından teknik heyet ve oyuncular şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Karaköprü Belediyespor'un 2. Lig'e yükselmesi, Şanlıurfa futbol camiasında büyük sevinç yarattı. Takımın başarısı, yönetim ve taraftarlar tarafından büyük bir gururla karşılandı.