Gayrimenkul 12.07.2023 13:00

​INVESTVADİ'DE TESLİMLER 10 AY ÖNE ÇEKİLDİ

Invest İnşaat, İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Sarıyer – Ayazağa'da hayata geçirdiği Investvadi projesinde teslimleri 10 ay erken yapacağını açıkladı.
​INVESTVADİ'DE TESLİMLER 10 AY ÖNE ÇEKİLDİ

Invest İnşaat, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Sarıyer – Ayazağa’da hayata geçirdiği Investvadi projesinde teslimleri 10 ay erken yapacağını açıkladı. Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projelerde sözleşme tarihinden önce erken teslim yapan Invest İnşaat, Investvadi projesinde de geleneğini bozmadı.

Invest İnşaat, İstanbul’un en değerli noktalarından biri haline gelen Sarıyer – Ayazağa bölgesindeki üçüncü projesi Investvadi’yi erken teslime hazırlanıyor.

Ayazağa’nın en değerli noktasında, Vadistanbul’un tam karşısında konumlanan Investvadi belirtilen sözleşme tarihinden 10 ay önce teslim edilecek.

Toplam 444 bağımsız birimden oluşan projenin yatay düzlemde yer alan konut bloklarında 210 konut, 7 villa, alışveriş caddesi içinde 25 dükkan ve 202 daireli rezidans bloku yer alıyor.

DAİRELERİN YÜZDE 85’İ SAHİPLERİNİ BULDU

2022 yılının Haziran ayında lanse edilen projede dairelerin yüzde 85’i sahiplerini buldu. Yapı güvenliğinin üst seviyede tutulduğu projede inşa çalışmaları hızla devam ederken teslimlerin ise yıl sonunda yapılacağı açıklandı.

BAHATTİN UÇAR;

“İSTANBUL’UN YENİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİNE PRESTİJLİ BİR PROJE DAHA KAZANDIRDIK”

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar; “İstanbul’un en değerli noktalarından biri haline gelen ve bugün ‘Vadi’ olarak adlandırdığımız Ayazağa bölgesi şehrin yeni iş ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor. Ortak girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul, hemen devamında geliştirdiğimiz Vadikoru ve yine aynı bölgede inşasına başladığımız Investvadi ile bölgenin tüm niteliği değişti. Bugüne dek inşa ettiğimiz bütün projelerimizde olduğu gibi Investvadi projemizde de erken teslim geleneğimizi sürdüreceğiz. Projemizin lansmanında söz verdiğimiz gibi inşa sürecini 18 ayda tamamlayarak sözleşme tarihinden 10 ay önce teslimleri gerçekleştireceğiz. Sarıyer – Ayazağa aksında yer alan Vadi bölgesi bizler için son derece kıymetli. Investvadi’nin teslim hazırlıkları devam ederken Vadi’deki yeni projemizle yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.