Magazin 09.08.2022 04:01

Hilton Türkiye'nin marka elçileri Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı oldu

Hilton, Türkiye'nin sevilen yıldızları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile yaptığı iş birliğini duyurdu.
Hilton Türkiye'nin marka elçileri Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı oldu

İstanbul, Türkiye, 8 Ağustos 2022 – Bilinçli seyahat anlayışını dünya çapında yaygınlaştırmayı hedefleyen Hilton, doğal ve sürdürülebilir yaşam konusundaki duyarlılıkları ile tanınan Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Ünlü çift, bu yeni iş birliği kapsamında oğulları Can ile birlikte Hilton otellerine ailecek seyahatler gerçekleştirecek. Markanın sunduğu güvenilir hizmet ve konukseverlik mirasını farklı şehirlerdeki Hilton otellerinde deneyimleyen çift, tecrübelerini sosyal medya hesaplarından paylaşacak.

Hilton Türkiye Ülke Genel Müdürü Armin Zerunyan iş birliğine dair, "Hilton misafirperverliğinin ışığını ve sıcaklığını konuklarımıza ulaştırma hedefinde ortak değerleri paylaştığımız Sedef ve Kıvanç çifti ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Yaklaşık 70 yıldır hizmet veren yedi farklı otel markamız ile misafirlerimize benzersiz deneyim yaşatmak için çaba gösteriyoruz. Türkiye’de Hilton miras ve değerlerinin devamlılığını sağlamak bizim en büyük önceliğimiz” dedi.

Hilton, kısa süre önce, Canopy butik yaşam tarzı markasının Türkiye pazarına girişini de ifade eden Canopy by Hilton İstanbul Taksim anlaşmasını imzalayarak, Türkiye'de faaliyet gösteren veya yapım aşamasında olan 100. otelin başarısını kutlamıştı.