Seyahat - Turizm Kaynak: Bahar YILDIRIM 30.04.2024 16:40

Hilton bu yaz Akdeniz'de 10 muhteşem tatil köyü açıyor 

Hilton, ünlü İbiza adasından hızla gelişen Atina Rivierası'na kadar Akdeniz'in sıcak noktalarında 10 tatil köyü açacak
Hilton bu yaz Akdeniz'de 10 muhteşem tatil köyü açıyor 

Yaz mevsimi hızla yaklaşırken, pek çok tatilsever en güzel ilham için güneşle kucaklaşan Akdeniz'e gözlerini çevirdi. Hilton (NYSE: HLT), her gezginin tatil ihtiyacına cevap vermek için bugünden haziran sonuna kadar 10 güzel tatil köyünün açılacağını duyurdu.  

Yunanistan'ın kumsallarından Hırvatistan'ın büyüleyici sahil şeridine ve ötesine uzanan bu yeni açılışlar, keyifli zaman geçirme, rahatlama ve kültürle iç içe olmak isteyen gezginler için unutulmaz bir kaçış vaat ediyor. Dinlenme ve rahatlamanın tatil yeri seçiminde önemli bir etken olduğu düşünüldüğünde*, gezginlerin ihtiyaç duyduğu her şeyin parmaklarının ucunda olduğu Hilton'un yeni yaz açılışları, konukların tamamen gevşeyebilmelerini ve bölgenin sunduğu her şeyi içlerine çekebilmelerini sağlıyor.  

İster günlük koşuşturmadan bir kaçış, ister bir aile macerası ya da zihni, bedeni ve ruhu gençleştirmek için bir sağlıklı yaşam cenneti arıyor olun, Hilton'da herkes için bir şeyler var. 

YETİŞKİNLER DÜŞÜNÜLEREK TASARLANDI 

Yetişkinler için özel olarak tasarlanan bu tatil köyleri, günlük yaşamın taleplerine karşı huzurlu bir soluklanma vaat ediyor. Özenle tasarlanmış konuk odaları ve seçkin yemekleriyle bu muhteşem yaz destinasyonlarında konuklar, sağlıklı yaşam ve gençleşmeye öncelik vermeye hazırlanıyor.